Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,προσπαθω να κάνω request για την επιστροφή των μεταφορικών για ένα πακέτο που έστειλα πίσω στο ASOS.Οσους υπολογιστές και να άλλαξα,οσους browsers και να άλλαξα το πρόβλημα παραμανει...και τι εννοώ ...υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σελίδα και δεν μου εμφανίζει καμια επιλογή.Θυμαμαι μερικές επιλογές όπως η πρωτη που λέει τι περιέχει το πακέτο και η δεύτερη για ποιο λόγο το στέλνεις πίσω.Δεν θυμάμαι όμως στις κουκιδες ποια πρέπει να διαλέξεις αν έχεις πληρώσει εσύ τα έξοδαΜπορει να δοκιμάσει κάποιος αν του τα βγάζει και εκείνου έτσι και να ανεβάσει ένα screenshot gia να συμπληρώσω την φόρμα στα τυφλα?

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

post-170594-0-86262800-1512663294_thumb.png

Δημοσ.

καλησπέρα,προσπαθω να κάνω request για την επιστροφή των μεταφορικών για ένα πακέτο που έστειλα πίσω στο ASOS.Οσους υπολογιστές και να άλλαξα,οσους browsers και να άλλαξα το πρόβλημα παραμανει...και τι εννοώ ...υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σελίδα και δεν μου εμφανίζει καμια επιλογή.Θυμαμαι μερικές επιλογές όπως η πρωτη που λέει τι περιέχει το πακέτο και η δεύτερη για ποιο λόγο το στέλνεις πίσω.Δεν θυμάμαι όμως στις κουκιδες ποια πρέπει να διαλέξεις αν έχεις πληρώσει εσύ τα έξοδαΜπορει να δοκιμάσει κάποιος αν του τα βγάζει και εκείνου έτσι και να ανεβάσει ένα screenshot gia να συμπληρώσω την φόρμα στα τυφλα?

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δώσε το λινκ της φόρμας.

Δημοσ.

https://www.paypal-returns.com/hc/el/requests/new

Πατάς εκει που λέει "Have a PayPal Business account?" ακριβώς κάτω από το ''Go to activity''  και σου ανοίγει η φόρμα.. Εγώ που επικοινώνησα με την paypal αυτό τον τρόπο μου είπαν. Είναι προσωρινό μέχρι να φτιάξουν την άλλη την φόρμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς αν πρέπει πρώτα να παραλάβει το αντικείμενο ο πωλητής και μετά να γίνει η διαδικασία της αίτησης;

Thanks!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...