Vaim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά.Εκανα μια παραγγελία απο Amazon Uk η οποία εδω και 3 μέρες λεει ότι έφυγε απο Αθήνα.Εχθες ηταν η ημερομηνία παράδοσης του δεματος,δεμα όμως πουθενά!Τηλεφώνησα στα ΕΛΤΑ και τους ρωτησα αν εχει έρθει αλλα πήρα αρνητική απάντηση. Τι φάση; Τοσο άθλια τα ελτα; Ποσο χρόνο να περιμένω για να μου το παραδώσουν; Ακούω γνώμες/λύσεις
Vaim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Tracing number δεν έχεις? Δεν έχω φίλε και μου φάνηκε περίεργο.Τελευταια ενημέρωση είχα απο UPS οπου το προϊόν έφυγε απο Αθήνα..Απο εκει και περα,ούτε ενημέρωση,ούτε tracking number.
fastnq2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εχθες ηταν η ημερομηνία παράδοσης του δεματος Τα ελτα ακουσαν ημερομηνια και γελασαν,γιατι τα ελτα ξερουν. 1
Vaim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Οπότε να επικοινωνήσω με Amazon uk?Δεν βλέπω να βγάζω άκρη με ΕΛΤΑ γι'αυτό..
Vaim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελικά έρχεται με UPS η οποια συνεργάζεται με γενική ταχυδρομική. Τζαμπα ανησύχησα.. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2017 από Vaim
pier88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Η UPS συνεργάζεται με τη Γενική ταχυδρομική.Εκεί ψάξε το δέμα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα