stelios9 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα εχω το εξης προβλημα με καποια παιχνιδια που μου εμφανιζει αυτο εδω το μηνυμα 0xc00007b. νομιζω ειναι θεμα του directx setup που οταν παω να το κανω εγκατασταση στα καποια παιχνδια μου βγαζει αυτο το προβλημα an internal system error occured. please refer to DXError.log and directx.log in your windows folder. υπαρχει καποια λυση?
jimmys98 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 υπαρχει,σε εμενα προσωπικα αυτο που δουλευει ειναι πας c:/windows/system32 kai c:/windows/syswow64 και σβηνεις ολα τα αρχεια που ειναι d3dx9 μετα κατεβαζεισ το directx το κανεις ινσταλλ και εισαι ετοιμος
stelios9 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 υπαρχει,σε εμενα προσωπικα αυτο που δουλευει ειναι πας c:/windows/system32 kai c:/windows/syswow64 και σβηνεις ολα τα αρχεια που ειναι d3dx9 μετα κατεβαζεισ το directx το κανεις ινσταλλ και εισαι ετοιμος τα εσβησα και παλι το ιδιο μου βγαζει και δεν με αφηνει να το κανω εγκατασταση το directx
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Κάνε επαναφορά συστήματος, δεν σβήνουμε ποτέ αβέρτα αρχεία από το system32. Το log που έχει, τι γράφει μέσα?
stelios9 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Είναι φάκελος αυτός? Επειδή δεν είμαι στο pc τώρα θα σου γράψω λίγο πιο μετά και θα σου πω.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Το log είναι αρχείο που καταγράφει στοιχεία για το πρόβλημα του dirextx, βρίσκεται στο φάκελο των windows όπως αναφέρει το μήνυμα που έγραψες στο 1ο post.
stelios9 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Θα το ψάξω μετα και θα σου στείλω. Λες να πρέπει να διαγραφεί?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Όχι δεν χρειάζεται να το διαγράψεις. Συνήθως στο αρχείο log καταγράφεται ο λόγος που αποτυχαίνει η εγκατάσταση, ώστε να πάρεις μια ιδέα για το τι συμβαίνει.
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το dx 9 το κατέβασες σαν μεγάλο αρχείο (~95MB) ή ένα μικρό download client που δεν σου ολοκληρώνει το κατέβασμα; Παρακάτω έχω απευθείας link για το setup. https://download.microsoft.com/download/8/4/A/84A35BF1-DAFE-4AE8-82AF-AD2AE20B6B14/directx_Jun2010_redist.exe Αν δε στο κάνει εγκατάσταση έτσι απλά κάντο με δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής.
stelios9 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Όχι δεν χρειάζεται να το διαγράψεις. Συνήθως στο αρχείο log καταγράφεται ο λόγος που αποτυχαίνει η εγκατάσταση, ώστε να πάρεις μια ιδέα για το τι συμβαίνει. καλημερα υπαρχει ενα αρχειο readme μεσα στο φακελο log αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη ποιο ακριβως ειναι το προβλημα. Το dx 9 το κατέβασες σαν μεγάλο αρχείο (~95MB) ή ένα μικρό download client που δεν σου ολοκληρώνει το κατέβασμα; Παρακάτω έχω απευθείας link για το setup. https://download.microsoft.com/download/8/4/A/84A35BF1-DAFE-4AE8-82AF-AD2AE20B6B14/directx_Jun2010_redist.exe Αν δε στο κάνει εγκατάσταση έτσι απλά κάντο με δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής. καλημερα ακριβως αυτο το αρχειο ειχα κατεβασει και πριν και οταν ολοκρηρωνεται η εγκατασταση μου γραφει failed και το μηνυμα με το directx error οπως εγραψα και στο παραπανω ποστ
micos000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Σε τι windows είσαι; Άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής (στα 10 με δεξί κλικ στην έναρξη) και δώσε sfc /scannow Άστο να ελέγξει τα αρχεία του συστήματος και ξαναδοκίμασε το setup του dx. Σε άλλο thread με το ίδιο πρόβλημα πήγαν σε φορμάτ τελικά.
stelios9 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Σε τι windows είσαι; Άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής (στα 10 με δεξί κλικ στην έναρξη) και δώσε sfc /scannow Άστο να ελέγξει τα αρχεία του συστήματος και ξαναδοκίμασε το setup του dx. Σε άλλο thread με το ίδιο πρόβλημα πήγαν σε φορμάτ τελικά. windows 10 pro 64. το εχω κανει ηδη φιλε μου αυτο αλλα και παλι τιποτα. δε γινεται να αποφυγω το format?
micos000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Είπα ότι σε άλλο thread με ίδιο πρόβλημα ο ts πήγε τελικά σε format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα