Heatspreader Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μα φυσικά, δεν είσαι υποχρεωμένος να ψωνίσεις με τους δικούς μου όρους.Εγώ ως πωλητής όμως ορίζω τους όρους της αγγελίας μου. Μπορεί να θέλω ο αγοραστής στη συνάντηση να κάνει και μία τούμπα πριν του παραδώσω το προϊόν. Αν έχει συμφωνήσει εξ' αρχής θα την κάνει. Διαφορετικά θα δεχτεί αρνητική κριτική.
alex52 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Όπως φάνηκε το nickname ειναι neferium οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ. Επίσης εάν επιτρέπεται να πω και το όνομα του μην τυχόν επικοινώνησε κάποιος μαζί του και είπε το ίδιο η άλλο όνομα.
billiboo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Όπως φάνηκε το nickname ειναι neferium οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ. Επίσης εάν επιτρέπεται να πω και το όνομα του μην τυχόν επικοινώνησε κάποιος μαζί του και είπε το ίδιο η άλλο όνομα. κανονικα δεν ξερω αν επιτρεποταν να πεις καν το nickname ....
stelios18120 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ρίξτε αναφορές να σβηστεί τουλάχιστον αυτό το προφίλ
Heatspreader Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 κανονικα δεν ξερω αν επιτρεποταν να πεις καν το nickname .... Γιατί; Δεν κατάλαβα.
vision Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Γειά σας παιδιά. Όπως λέει και ο τίτλος είμαι και εγώ πλέον ένας χρήστης θύμα. Όπως όλα δείχνουν ο συγκεκριμένος δήθεν πωλητής ήταν απατεώνας. Βέβαια έπρεπε να το καταλάβω αλλά επειδή χρειαζόμουν ένα κινητό άμεσα δεν το έδωσα και πολύ σημασία ότι το προφίλ δημιουργήθηκε 29/11. Δεν αναφέρω το όνομα ακόμη γιατί περιμένω μπας και έρθει το πακέτο μου αύριο αλλά μάλλον μάταια κάνω όνειρα. Μίλησαμε στο τηλέφωνο μου ακουγόταν νορμάλ άνθρωπος και εξυπηρετικος μου ζήτησε κατάθεση χρημάτων για αποστολή του πακέτου του έκανα φυσικά το ποσό των 250€ και από τότε δεν απαντάει ούτε σε μηνύματα αλλά ούτε και στο τηλέφωνο το οποίο είναι κλειστό. Και τώρα περιμένω να ξημερώσει και να επικοινωνήσω με την διωξη. Έχω τα εξής στοιχεία του όνομα επώνυμο, αριθμό λογαριασμού τράπεζης, κινητό και που δήθεν έμενε. Οπότε πίστευω με αυτά τα στοιχεία μπας και καταφέρω κάτι. Οι παθών τι συμβουλευουν ποια κίνηση από εδώ και πέρα; Από τη στιγμή που σου δίνει στοιχεία τραπέζης ο άλλος, είναι τελειωμένος αν δεν στείλει καθώς τον γνωρίζεις. Το λάθος βέβαια είναι δικό σου γιατί δεν μελέτησες την αγγελία. Με 250 ευρώ στο χέρι, αγοράζεις καλό τηλέφωνο από μαγαζί, οπότε δεν ισχύει το βιαζόσουν, ισχύει ήσουν απερίσκεπτος. Να του έτυχε κάτι, λίγες πιθανότητες, κάνε ενέργειες να τον βρεις.
alex52 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά μίλησα με την διωξη μου είπε να πάω στην τράπεζα να κάνω αμφισβητηση της συναλλαγής μου, ο απατεώνας τα έχει πάρει τα χρήματα από ότι φαίνεται μου δώσανε πλήρη στοιχεία όνομα πάτερα κτλπ αδτ και να πάω στο τοπικό κατάστημα της αστυνομίας να κάνω μήνυση και όλα θα πάρουν το δρόμο τους
stelios18120 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Κρίμα τα χρήματα δεν είναι κ λίγα Πράγματικα ts εύχομαι να είσαι ο τελευταίος που έπαθε κάτι τέτοιο. ΚΑΙ παιδιά να ψάχνετε πολύ πριν βάλετε χρήματα σε κάποιον.
333_halfdevil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτησω κατι λιγο offtopic; Πως εξασφαλιζει το site οτι καποιος δε μπορει να ανεβαζει fake αγγελιες και επειτα να φτιαχνει δευτερα και τριτα account και να αυτοαξιολογειται;
slk200gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτησω κατι λιγο offtopic; Πως εξασφαλιζει το site οτι καποιος δε μπορει να ανεβαζει fake αγγελιες και επειτα να φτιαχνει δευτερα και τριτα account και να αυτοαξιολογειται; απλα δεν το εξασφαλιζει
Heatspreader Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτησω κατι λιγο offtopic; Πως εξασφαλιζει το site οτι καποιος δε μπορει να ανεβαζει fake αγγελιες και επειτα να φτιαχνει δευτερα και τριτα account και να αυτοαξιολογειται; Το Insomnia δεν είναι Site Αγγελιών. Είναι Forum και απλά σου δίνει τη δυνατότητα να πουλήσεις κάποια πράγματα ώστε να κάνεις αναβάθμιση, κλπ. Ο χρήστης ευθύνεται για την ποιότητα των συναλλαγών του και κανείς άλλος. 1
alex52 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το κακό είναι ότι είμαι στην δουλειά και είμαι μέσα στην αγωνία ποτέ θα τελειώσω για να πάω στην αστυνομία να κάνω την μήνυση και να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο που απαιτείται. Περιττό να πω ότι μου εμφανίστηκε ότι διεμενε στην Σίφνο και η ανάληψη έγινε από Αλεξανδρούπολη
Heatspreader Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Από τη στιγμή που έχεις την όρεξη να το κυνηγήσεις σου βγάζω το καπέλο. Ωραίος!Μακάρι να ήταν όλοι σαν και εσένα. 1
alex52 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Από τη στιγμή που έχεις την όρεξη να το κυνηγήσεις σου βγάζω το καπέλο. Ωραίος! Μακάρι να ήταν όλοι σαν και εσένα. Δεν συγχωρώ την αδικία,απάτη λαμογια.Επίσης ψάχνοντας βρήκα ότι ο αριθμός τηλέφωνου που έχω από αυτόν ανήκει σε μια κυρία ξένης μάλλον καταγωγής η οποία διατηρεί 750 αριθμούς στο όνομα της οπότε παιδιά μιλάμε για ολόκληρο κύκλωμα.
cabdik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 οι μονοι υπευθυνοι για τις αγγελιες ειμαστε εμεις, που ειτε θελουμε να πουλησουμε, ειτε να αγορασουμε κατι. το φορουμ απλα παρεχει την ευκολια της αγγελιας. Παρ' ολα αυτα ομως, θυμαμαι καποτε, υπηρχε μια ας πουμε δικλειδα. δεν μπορουσε ενα νεο μελος με κατω απο καποια μηνυματα στο φορουμ, να βαλει αγγελια. αυτο τι εγινε? καταργηθηκε ή ηταν σε αλλο φορουμ, και θυμαμαι λαθος...?? δεν μπορουν να μπουν καποιοι συντελεστες, για να επιτρεψει σε καποιο μελος να βαλει αγγελια..? νομιζω οτι γινεται. ειτε καποιος αριθμος ποστ, ειτε καποιο χρονικο οριο, ειτε κατι αλλο... το οτι εχει αφεθει στην τυχη του, η πλατφορμα των αγγελιων, το εχω διακρινει καιρο. δεν μπορει να κανει εγγραφη καποιος ασχετος σημερα, και με 0 ποστ, να βαζει αγγελιες, αξιολογησεις κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα