Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους, εχω κάποια ανεξήγητα κλεισίματα στο λαπτοπ και ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να καταγράψει το σύστημα τι προκάλεσε το κλείσιμο του. Στο event viewer το μόνο που δείχνει είναι αυτά που συμβαίνουν απο την στιγμή που  θα το ξανα ανοίξω. Το σύστημα τρέχει windows 7. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ο κυριότερος λόγος για να κλείσει ένα λάπτοπ ή desktop στα καλά καθούμενα και χωρίς προειδοποιήσεις είναι η αύξηση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή.

Κατέβασε και τρέξε το openhardware monitor (δωρεάν) και δες πως πάει η cpu. Αν σε idle κατάσταση (χωρίς να κάνει κάτι) πάει πάνω από 55-60 βαθμούς τότε θέλει καθάρισμα και αλλαγή πάστας.

• Like 2
Δημοσ.

Ο κυριότερος λόγος για να κλείσει ένα λάπτοπ ή desktop στα καλά καθούμενα και χωρίς προειδοποιήσεις είναι η αύξηση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή.

Κατέβασε και τρέξε το openhardware monitor (δωρεάν) και δες πως πάει η cpu. Αν σε idle κατάσταση (χωρίς να κάνει κάτι) πάει πάνω από 55-60 βαθμούς τότε θέλει καθάρισμα και αλλαγή πάστας.

Τις έχω κοιτάξει τις θερμοκρασίες και είναι όλα καλά 45-50. Δεν έχει ούτε δυο μήνες που τα καθάρισα και άλλαξα πάστα.

Δημοσ.

Τα Windows εχουν την Διαχειριση Υπολογιστη αν θες να δεις τι ακριβως γινεται εκεινη την ωρα που κλεινει...στην ουσια εχει εναν καταγραφεα συμβαντων απο εφαρμογες και hardware (οχι παντοτε κατανοητα για μενα να πω την αληθεια).Πηγαινεις στο 'Υπολογιστης μου' και με δεξι κλικ επιλεγεις 'Διαχειριση'. Στον πινακα που θα σου βγαλει πανω αριστερα γραφει 'Προβολη συμβαντων'.Κανε ενα αρχικο ψαξιμο εκει πριν εγκαταστησεις καποια εφαρμογη στο PC σου!

• Like 1
Δημοσ.

Τα Windows εχουν την Διαχειριση Υπολογιστη αν θες να δεις τι ακριβως γινεται εκεινη την ωρα που κλεινει...στην ουσια εχει εναν καταγραφεα συμβαντων απο εφαρμογες και hardware (οχι παντοτε κατανοητα για μενα να πω την αληθεια).Πηγαινεις στο 'Υπολογιστης μου' και με δεξι κλικ επιλεγεις 'Διαχειριση'. Στον πινακα που θα σου βγαλει πανω αριστερα γραφει 'Προβολη συμβαντων'.Κανε ενα αρχικο ψαξιμο εκει πριν εγκαταστησεις καποια εφαρμογη στο PC σου!

Αυτό είναι το event viewer που όπως ανέφερα στο αρχικό post μου δείχνει συμβάντα απο την στιγμή που ξεκινάω το λαπτοπ ξανά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...