Προς το περιεχόμενο

Your changes could not be saved because of a sharing violation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες καλημερα.

Μετα το τελευταιο Windows / Office (Δεν ειμαι σιγουρος) update που εγινε σε 2 υπολογιστες του σπιτιου μου και στον υπολογιστη του πατερα μου (σε αλλο σπιτι με καμια σχεση αναμεσα τους), δεν εχω την δυνατοτητα να κανω edit ΚΑΝΕΝΑ αρχειο office, excel - word κτλ.

Μπορω να φτιαξω ενα νεο αρχειο αλλα αφου το κανω save δεν μπορω να κανω save.

1 error:

"Your changes could not be saved to ********* because of a sharing violation. Try saving to a different file

Αφου πατησεις OK

2 popup:

The file format and extension of ******* don't match. The file could be corrupted or unsafe. Unless you trust its source, don't open it. Do you want to open it any way?

Οποιο option και να πατησεις δεν βγαζεις ακρη.

3 popup:

Your changes could not be saved to ********.xlsx but were saved to a temporary document named *****\CDA52000. Close the existing document then open the temporary document and save it under a new name.

Καθε φορα που ανοιγεις το αρχειο που θες να κανεις edit σου δημιουργει και ενα ασχετο αρχειο με format ονοματος \CDA52000 με τυχαια γραμματα και αριθμους.

Τι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.

• System restore - Δεν ειχε σημειο πριν τα update σε κανενα απο τα 3 pc
  • Uninstall Office και εγκατασταση ξανα
  • Εβαλα και 2007 αλλα και 2016 κανενα δεν μπορεσε να δουλεψει
  • Απενεργοποιηση antivirus και παλι με κανενα αποτελεσμα
  • Απεγκατασταση ΟΛΩΝ των τελευταιων update Office και Windows.
  • Μπορει να ξεχναω κατι μιας που παλευω απο χθες το βραδυ...

Ειμαι ο μονος που το ζει αυτο η και καποιος αλλος εδω;;;;

Πως ειναι δυνατον να εγινε ταυτοχρονα σε 3 υπολογιστες εκ των οποιων ειναι σε αλλο χωρο, να ελεγα οτι ειναι στο ιδιο δικτυο να ελεγα οτι κατι εφαγα και το τσιμπησαν και τα υπολοιπα pc.....

Please help

Επεξ/σία από tsotrilos
Δημοσ.

Μετα απο 2 μερες ψαξιμο... και πηγαινοντας δια της ατοπου... το προβλημα σε ολους τους υπολογιστες ηταν το Karspesky. Το οποιο ναι μεν απενεργοποιησα αλλα ΔΕΝ απεγκατεστησα....

Κανοντας απεγκατασταση το Karspesky ολα επανηλθαν στα φυσιολογικα.

Αν πιστευετε οτι μπορει να βοηθησει καποιον αυτο κρατηστε το topic ανοιχτο. Αλλιως παρακαλω διαγραψτε το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...