Προς το περιεχόμενο

Smartphone VFM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάχνω για ένα smartphone για δεύτερο κινητό με τα εξής χαραχτηριστικα:

1) Dual Sim

2) Οθόνη 5 ιντσών και πάνω

3) Full HD

4) Να μην κολλάει σε έντονη χρήση (παιχνίδια κλπ )

5) Μέχρι 150 ευρώ (εκτός αν υπάρχει κάτι κάτω από 100 που θα προτιμηθεί)

6) Αγορά από Ελλάδα ή banggood  ή κάποια ευρωπαϊκή αποθήκη.

7) Με global rom

8) Να είναι συμβατό με σήμα  vodafone και  cosmote

Δημοσ.

Redmi Note 4 φιλε μου το απολυτο VFM αυτη τη στιγμη απο banggood στα 140 περιπου η εκδοση με 3ram+32rom με priority line για να γλιτωσεις και το τελωνειο. Παρτο με κλειστα τα ματια

• Like 1
Δημοσ.

Redmi Note 4 φιλε μου το απολυτο VFM αυτη τη στιγμη απο banggood στα 140 περιπου η εκδοση με 3ram+32rom με priority line για να γλιτωσεις και το τελωνειο. Παρτο με κλειστα τα ματια

Σε ευχαριστώ. Και εγώ ανάμεσα σε  αυτό  (το 4χ συγκεκριμένα)  και το mi max 2 ήμουν.

Έχει κάποιος καμιά γνώμη γι αυτό?

https://www.banggood.com/LEAGOO-S8-5_72-Inch-Quad-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-MT6750T-1_5GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1204177.html?rmmds=flashdeals&cur_warehouse=HK

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ. Και εγώ ανάμεσα σε  αυτό  (το 4χ συγκεκριμένα)  και το mi max 2 ήμουν.

https://www.banggood.com/LEAGOO-S8-5_72-Inch-Quad-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-MT6750T-1_5GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1204177.html?rmmds=flashdeals&cur_warehouse=HK

Ενταξει ιδια κινητα ειναι με το 4χ οποτε οποιο θες. Κοιτα ο επεξεργαστης που εχει το συγκεκριμενο ειναι κακος. Απο εκει και περα καμερα και μπαταρια επισης δε νομιζω να λενε πολλα. Μονο για την οθονη δηλαδη και ρισκαρεις να μην εχει και καλο λογισμικο οπως εχουν τα xiaomi.

Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΑ! Xioami εγγύηση

• Like 2
Δημοσ.

Δώσε +10-15€ και πάρε την καλή έκδοση με 4/64

Μην κάνεις βλακεία κ δεν δώσεις ελάχιστα ευρώ παραπανω για να πάρεις την δυνατότερη έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Δώσε +10-15€ και πάρε την καλή έκδοση με 4/64

Μην κάνεις βλακεία κ δεν δώσεις ελάχιστα ευρώ παραπανω για να πάρεις την δυνατότερη έκδοση.

Στο Redmi note 4x αναφέρεσαι? Επίσης άκουσα ότι θα βγει το Redmi note 5 (ξέρει κάνεις για πότε είναι να βγει?) λέτε να περιμένω καλύτερα γι αυτό? Δεν με νοιάζει να περιμένω ένα λογικό διάστημα.

ΜΑΚΡΙΑ! Xioami εγγύηση

Είχα το 3 και ήμουν πολύ ευχαριστημενος είναι η αλήθεια.

Δημοσ.

Στο Redmi note 4x αναφέρεσαι? Επίσης άκουσα ότι θα βγει το Redmi note 5 (ξέρει κάνεις για πότε είναι να βγει?) λέτε να περιμένω καλύτερα γι αυτό? Δεν με νοιάζει να περιμένω ένα λογικό διάστημα.

Είχα το 3 και ήμουν πολύ ευχαριστημενος είναι η αλήθεια.

εγω παντως δεν θα σου προτεινα κατι τετοιες μαρκες πχ umi,dooge,ulefone και αλλα πολλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...