Goumiz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα , θα προσπαθήσω να πω τ πρόβλημα μου όσο πιο "περιληπτικά" γίνεται (~ ναι τώρα που ξανά βλέπω το άρθρο μόνο περιληπτικά δεν είναι :Ρ ) Λοιποον , το pc μου το αγόρασα πριν 5-6 χρονιά από τα τότε multirama με αυθεντικό windows 7 key πάνω ( still have it ) . Πρόσφατα αποφάσισα να το αναβαθμίσω σε θέμα hardware και πριν αγοράσω ram,gpu κτλπ το πήγα σε ένα tech-solutions φάση μαγαζί για καθαρισμό μαζί με άλλο ένα pc ( 1μιση χρόνο πριν ) . Ο τύπος πέρασε τα Windows 10 Pro και στα δυο ( cracked με ενα product key δικό του i guess ) και πριν κάνα 3μηνο μου έβγαζε κάτω δεξιά στην οθόνη και στα δυο PC "Ενεργοποιηστε τα windows" και το μήνυμα " Η άδεια των windows θα λήξει σύντομα " κάτι τέτοιο . Του τα ξαναπήγα για να διορθώσει το πρόβλημα ξανά-πληρώνοντας τον ένα πόσο και τα "ενεργοποίησε" . Tώρα μου ξανά πετάχτηκε κάτω δεξιά το ίδιο μήνυμα "Ενεργοποιηστε τα windows" και ξαναπηρα τηλέφωνο και μου πε να μ το κάνει free αυτήν την φορά (εννοείται). Κοίταξα στο ίντερνετ κ είδα οτι γίνεται να βάλεις τα windows 10 αν έχεις windows 7 key ακόμα και τώρα ( https://www.thurrott.com/windows/windows-10/142616/yes-can-still-clean-install-windows-10-windows-78-x-key ) απλά λέει οτι πρέπει να είχες ενεργοποιησει τα windows 10 χωρίς product key or something like that ενώ αυτος μου το κανε με κάποιο key υποθέτω και θέλω να μάθω αν γίνεται να το κάνω μόνος ή σε κάποιον ειδικό (Θεσσαλονικη) για να σταματήσει αυτό το πρόβλημα . Ξέρω οτι το ύφος του άρθρου ίσως είναι λίγο "κακο" για μερικούς αφού προσπαθώ να βρω λύση για πειρατικά windows αλλά στην τελική έχω πληρώσει για τα windows 7 και ο συγκεκριμενος τεχνικός έκανε του κεφαλιού του χωρίς να ρωτήσει η έστω να εξηγήσει τι κάνει. Είμαι φουλ noobie σε θέμα software οπότε δν ξέρω αν θα βγάλει νόημα κάποιος που ξέρει και διάβασε τ άρθρο αλλά I think it worths a chance .Ευχαριστώ και σορρυ για το long post
Crypton-R- Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξαναβάλεις τα Windows 7, να τα ενεργοποιήσεις και μετά να κάνεις upgrade μέσα από τα 7 στα 10 και θα είσαι κομπλέ. Απ' ότι λένε θα το κόψει από του χρόνου η Microsoft το upgrade, οπότε λογικά έχεις μισό μήνα ακόμα να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα