Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να σας ρωτησω γιατι ειμαι ασχετος τελειος, εδω και καιρο σκευτομαι να παρω μια κονσολα ps4 η xbox1 και το θεμα μου ειναι το εξης επειδη μενω σε φοιτητικα στουντιο και το wifi ειναι κοινοχρηστο 8 διαμερισματα ειμαστε θα μπορω μονο με wireless να μπενω online και να παιζω με αλλα ατομα στο ιντερνετ η θα σερνομαι και δεν αξιζει να παρω καποια κονσολα? το θελω για καθαρα χρηση με αλλους παικτες στο ιντερνετ, εκανα ενα τεστ και βλεπω την συνδεση μου οτι ειναι η ταχυτητα 6,7mbps

μετα απο λιγα δευτερολεπτα το εκανα ξανα και εβγαλε 6,2 και μετα ξανα και εβγαλε 1,5 mbps και μετα παλι 4.5mbps

απο αυτη τη σελιδα https://fast.com/el/

Δημοσ.

Το online play είναι συνδρομητικό στις κονσόλες, να ξέρεις.

Κάποτε έπαιζα με 2αρα γραμμή προσωπικά, αλλά δεν το έλεγες και πολύ ευχάριστο. Με ~4 που έχεις εσυ θα παλεύεται.

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι αξιζει να ρισκαρεις να παρεις κονσολα ενω δε θα εχεις δικο σου ιντερνετ.

Ειναι ψιλοστανταρ οτι δε θα μπορεις να παιξεις,αλλα ποτε δεν ξερεις.

Φαντασου να τρως τα kill headshot το ενα πισω απο το αλλο επειδη η αποπανω φοιτητρια στριμαρει στο ινσταγκραμ..

Εφοσον σκεφτεσαι να δωσεις τοσα λεφτα για κονσολα,γιατι δεν κοιτας και για κανενα φοιτητικο πακετο ιντερνετ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...