koze4ever Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους,Θα θελα να κάνω μία αγορά σε ένα από τα παρακάτω νομίσματα. Ripple Cardano Bytecoin Θα προτιμούσα κάποιον από τα δυτικά να συναντηθούμε και να μου ανοίξει τα μάτια.Η αν κάποιος έχει να φτιάξω ένα wallet και να μου στείλει εννοείται πληρώνω με μετρητά η κατάθεση σε λογαριασμό. Αν είναι από επαρχία ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει πολλές αξιολογήσεις μην μπείτε στον κόπο αλλιώς. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτό η όχι,αν όχι απλά σβήστε το
NikosKallithea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Άνοιξε μια Revolut και αγόραζε αβέρτα https://www.revolut.com/ 1
Pinkakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Προσπαθώ να αγοράσω με Visa αλλα μου πετάει το παρακάτω μήνυμα : "the payment could not be authorized", καμιά ιδέα; είχε κανεις παρομοιο προβλημα;
NikosKallithea Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Προσπαθώ να αγοράσω με Visa αλλα μου πετάει το παρακάτω μήνυμα : "the payment could not be authorized", καμιά ιδέα; είχε κανεις παρομοιο προβλημα; Δεν ξέρω, αλλα δεν θα ηταν και λογικό να σε αφήσει , εδω δεν σε αφήνουν να πάρεις βιταμίνες θα σε αφήσουν να πάρεις cryptocurrency θα ήταν και ανέκδοτο των cc
Pinkakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 oh όχι εννούσα για τη revolut, προσπαθω να βαλω χρήματα στη revolut απο τη visa για να αγορασω, αλλα μου πεταει το μηνυμα που προανεφερα.
spartak1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 oh όχι εννούσα για τη revolut, προσπαθω να βαλω χρήματα στη revolut απο τη visa για να αγορασω, αλλα μου πεταει το μηνυμα που προανεφερα. Revolut μπορείς να φορτωσεις απο Ελλάδα μόνο με τραπεζικό έμβασμα. Δε φορτωνει με Ελληνικές κάρτες
elementary Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, aleilo03 είπε Καλησπέρα Επειδή σκέφτομαι και γω για αγορά κάποιου φτηνού κρυπτονομισματος θέλω να ρωτήσω αν μπορείς να αγοράσεις κατευθείαν με ευρώ στο σαιτ που παραθέτεις ή αναγκαστικά πρέπει να αγοράσω πρώτα bitcoin και μετά να πληρώσω με bitcoin για να πάρω το νόμισμα που θέλω; Γιατί έτσι δεν πολυσυμφερει Καλησπέρα, από όσο γνωρίζω ο μόνος τρόπος να πάρεις κάποιο coin ή token απευθείας απο κάρτα είναι όταν είναι σε ICO (https://www.investopedia.com/terms/i/initial-coin-offering-ico.asp). Άκομα και τότε τις περισσότερες φορές ή αγορά γίνεται με βάση το BTC ή το ETH. Υπάρχουν φορές που μπορείς να αγοράσεις απευθείας με κάρτα αλλά τότε είναι που δεν συμφέρει λόγω υψηλότερου fee. Σε κάθε περίπτωση δεν το προτείνω να ξεκινήσεις με αυτό τον τρόπο καθώς θα σε δυσκολέψει περισσότερο και με μεγαλύτερο ρίσκο. Υπολόγιζε ότι τα fees για την coinbase είναι περίπου 4 ευρώ αν βάλεις ένα ποσό κοντά στα 100 ευρώ και νομίζω άλλα 8-9 (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος) για να τα μεταφέρεις σε μια trade platform όπως το binance που αναφέρθηκε. Το link που έβαλα για την coinbase το έβαλα γιατί είναι μέσω referral και πέρνεις 8 ευρώ bonus αν κάνεις register μέσω αυτού και καταθέσεις min 100usd ( ή 83 ευρώ). Όλα τα προηγούμενα τα αναφέρω χωρίς να είμαι απόλυτως για άλλες επιλογές καθώς είναι ο τρόπος που γνωρίζω. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει εναλλακτικό τρόπο δεκτό να το αναφέρει. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από elementary
aleilo03 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δυστυχώς έχω γραφτεί ήδη στο coinbase και έτσι δεν μπορώ να επωφεληθώ το μπονους.. Η πιστωτική μας περνάει η θέλει έμβασμα;
koystado Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 στο kraken μπορώ να βάλω λεφτά από οποιαδήποτε τράπεζα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα