dimitra66 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 λοιπον μπαινω στο ebanking και βλεπω αποστολη 190ευρω μεσω πεηπαλ σε καποιον αγνωστο μπαινω στο ημεηλ μ και μ εχουν στειλει μια αποδειξη και αμεσωσ μετα οτι προσθεσα ενα νεο ημειλ στοπεηπαλ μου πραγμα που δεν εκανα . επειτα προσπαθησα να μπω στον λογαριασμο μου στο πεηπαλ με το ημεηλ που ειχα χρησιμοποιησει και μου λεει οτι αυτο το ημεηλ δεν ειναι συνδεδεμενο με καποιον λογαριασμο
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Παρε τηφωνο το παυπαλ Το εμαιλ αυτο που αλλαξε εμαιλ δεν λεει απο κατω αν το εκανες εσυ και αν οχι, δεν σου δινει ενα λινκ επαναφοράς? 1
DiversionR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχάς παρε τηλέφωνο την τράπεζα να μπλοκάρει την κάρτα ή το λογαριασμο σου (ανάλογα τι έχεις συνδέσει στο paypal) μέχρι να βρεις άκρη γιατί όσο ο άλλος έχει το λογαριασμό σου θα τραβάει.... Μετά μιλάς με την υποστήρηξη του paypal όπου θα σου δωθούν οδηγίες για ανάκτηση του λογαριασμού σου.. κατά πάσα πιθανότητα θα σου ζητήσουν να τους στείλεις έγγραφα (ταυτότητα και άλλα...) για να αποδείξεις ότι είσαι ο πραγματικός κάτοχος του λογαριασμού. Α όταν μιλήσεις με την τράπεζα πες τους αν γίνεται να ακυρώσεις τη συναλαγή, κάνε το ίδιο και με το paypal... ίσως γίνει κάτι. Όσο ποιό γρήγορα τόσο το καλύτερο!
flyer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Και είναι τόσο εύκολο να προστατέψεις το paypal σου... 1
panos0100 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει πως γίνεται κάποιος να πάρει λεφτά από το paypal; αυτό δεν έχει μια ασφάλεια 256bit κρυπτογραφηση; δηλαδή να αρχίσω να φοβάμαι και εγώ με λίγα λογία;
Silverage Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει πως γίνεται κάποιος να πάρει λεφτά από το paypal; αυτό δεν έχει μια ασφάλεια 256bit κρυπτογραφηση; δηλαδή να αρχίσω να φοβάμαι και εγώ με λίγα λογία;Έχει κρυπτογράφηση αν προσπαθήσουν να το χακάρουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήξεραν τον κωδικό. 1
flyer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 ....πως γίνεται κάποιος να πάρει λεφτά από το paypal.... α. Αν χρησιμοποιείς τα ίδια credentials και σε άλλες ιστοσελιδες... β. Αν πέσεις θύμα phishing.. Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα την υποκλοπή του κωδικού όπως γράφει και ο από πάνω φίλος 1
panos0100 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τα crendentials τι ειναι; και θύμα phising πως να πέσεις ανοίγοντας πχ καποιο email; ή αν κολλήσεις κάποιον ιο που ξερεις οτι εχεις αλλα δεν κάνεις φορματ και συνεχίζεις πχ βάζεις κωδικούς και τέτοια
boombastik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τα crendentials τι ειναι; και θύμα phising πως να πέσεις ανοίγοντας πχ καποιο email; ή αν κολλήσεις κάποιον ιο που ξερεις οτι εχεις αλλα δεν κάνεις φορματ και συνεχίζεις πχ βάζεις κωδικούς και τέτοια Ειναι απλο να βρουνε το κωδικο. Πες οτι εχεις twitter χακαρουν το σερβερ της twitter. Απο εκει περνουν το email σου και τον κωδικο. Μετα καθονται και δοκιμαζουν σε ολα τα γνωστα site τον ιδιο συνδιασμο. Γι αυτο πρεπει να εχεις διαφορετικο κωδικο για ολα τα site. gmail, facebook, hon, twitter etc ολα πρεπει να εχουν διαφορετικο κωδικο. Αν ενα απο αφτα χακαριστει, δεν μποροyν να μπουνε στα αλλα γιατι δεν εχεις το ιδιο login.
panos0100 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι απλο να βρουνε το κωδικο. Πες οτι εχεις twitter χακαρουν το σερβερ της twitter. Απο εκει περνουν το email σου και τον κωδικο. Μετα καθονται και δοκιμαζουν σε ολα τα γνωστα site τον ιδιο συνδιασμο. Γι αυτο πρεπει να εχεις διαφορετικο κωδικο για ολα τα site. gmail, facebook, hon, twitter etc ολα πρεπει να εχουν διαφορετικο κωδικο. Αν ενα απο αφτα χακαριστει, δεν μποροyν να μπουνε στα αλλα γιατι δεν εχεις το ιδιο login. Εντάξει εχω σε ολα αλλο κωδικο, αυτο ελειπε να εχω εναν κωδικο για ολα, μονο με αμνυσια θα ξεχάσω όλους τους κωδικούς μου
gamer73 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 να αλλαξεις κωδικο και αμφισβητηση συναλλαγης
discoboyminimal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 δεν μαθαμε ομως,,τι εγινε με τον TS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα