giorgoslouk Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Κι εγώ το χρησιμοποιώ. Αν τελικά αγιραστεί από το μήλον πάμε γι' άλλα.
malmsteen1984 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 προτιμώ το soundhound. πολύ καλύτερο από το shazaam 2
Drop_Dead Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Soundhound και απο μένα, πολύ καλύτερο! 4
efstratios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 προσωπικα χρησιμοποιω (και θεωρω καλυτερο) το soundhound. Μια ερωτηση εχω, απο που αντλουν εσοδα αυτες οι εταιριες; Υπαρχουν προγραμματα affiliate για apple music/itunes/spotify κλπ; ή μοναχα απο τις επι πληρωμη εκδοσεις των εφαρμογων; Τρομερή η εφαρμογή που αναφέρεις!!! Την κατέβασα, της τραγούδησα κάτι, και ...το βρήκε! Ευχαριστώ!!! 1
ripper386 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζεται να κάνουμε θεωρίας συνωμοσίας, θα ενσωματωθεί στο Siri και στο ηχείο που ετοιμάζει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Κάτω τα κουλά σας Πως κανεις έτσι; Το πολύ πολύ να χρειαστεί να πάρεις ένα IPHONE! 2
Antiriad Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Πάμε ολοταχώς σε Patent Wars. Η Apple έχει μείνει 2-3 χρόνια πίσω στις τεχνολογικές καινοτομίες και ο μόνος τρόπος για να επιβειώσει είναι να βγάλει τον ανταγωνισμό εκτός μέσω μηνύσεων και αποκλειστικών τεχνολογιών. Δεν θα μείνω έκπληκτος αν ενσωματώσει το Shazam στο Siri και αποσύρει τα Android iPhone Appd
jozef Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Τωρα που θα το αγορασει η Apple μαλλον δεν θα το χρησιμοποιει κανεις . Λίγοι πλέον το χρησιμοποιούν...τώρα που κλείνει και αποσύρεται απο το Google Play δεν θα λείψει σε κανένα! Κι εγώ το χρησιμοποιώ. Αν τελικά αγιραστεί από το μήλον πάμε γι' άλλα. Ανινστολ που λεμε στο χωριο μου Την παλεύετε καθόλου; Κομπλεξάρες... Και μετά λέτε κολλημένους τους iPhonάκηδες. Από εκεί και πέρα κι εγώ θεωρώ το Soundhound πλέον πολύ καλύτερο, αλλά δυστυχώς του λείπει η auto λειτουργία του Shazam την οποία εγώ χρησιμοποιώ αρκετά. 3
Nicktech Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το Shazam είναι το χειρότερο πρόγραμμα αναγνώρισης τραγουδιών που κυκλοφορεί. Βαρύ, δύσχρηστο, δύστροπο, τίνγκα στις διαφημίσεις, θέλει απόλυτη ησυχία και η βάση δεδομένων του είναι ελλιπής και απαρχαιωμένη. Λίγοι πλέον το χρησιμοποιούν...τώρα που κλείνει και αποσύρεται απο το Google Play δεν θα λείψει σε κανένα! Χαχαχαχ τωρα που το αγοράζει η Apple έγινε το χειρότερο προγραμμα ... κλαίω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα