MasterX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Η αντίστοιχη υπηρεσία της Google δε μου βρίσκει πότε το τραγούδι και δε ξέρω γιατί γίνεται αυτό! Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;; Άλλο εκεί και πέρα χρησιμοποιώ κυρίως το Shazam γιατί με διευκολύνει πολύ η δυνατότητα του να βλέπω σε PC όλα τα τραγούδια που έχω βρει σε μια σελίδα! Νομίζω με το Sound Hound δεν μπορώ.. Το πιο σημαντικό πάντως είναι ποια υπηρεσία από αυτές μπορεί να αναγνωρίζει τα περισσότερα τραγούδια.. ειδικά σε ποιο ιδιαίτερα είδη μουσικής που με ενδιαφέρει..
allure_boy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Διαβάζω διαβάζω και δε μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσε η εξαγορά του Shazam απο μια εταιρία οπως η Apple θα μπορούσε να το κάνει χειρότερο. Στη χειρότερη θα το κάνει iOS exclusive, αλλα αυτό γιατι σας προβληματίζει; Εναλλακτικές υπάρχουν ένα σωρό. Στην καλύτερη θα το κάνει δυο φορές καλύτερο απο οτι είναι, και απλά θα γράφει apple.inc. τόσο μεγάλο πρόβλημα; θα ειναι στανταρ επι πληρωμης δωρεαν απλ με τιποτα. θα θελει να βγαλει τα σπασμενα. για απλ μιλαμε. 1
allure_boy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πωωω παει και το shazam. Ελπιζω να μην γινει οπως με το skype οταν το αγορασε η Microsoft συμφωνο απολυτα κριμα ...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 συμφωνο γιατι με πληρωμη με τιποτα. Εδώ και χρόνια το πλήρωσα για να μη σκάνε διαφημίσεις κλπ.
Fotis13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 συμφωνο γιατι με πληρωμη με τιποτα. Συμφωνο της Βαρσοβιας ... Οτι δεν υπαρχουν δωρεαν εφαρμογες sto App store ετσι?
slk200gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 φυγαμε για soundhound To soundhund βαζει αυτοματα τα τραγουδια που βρισκει στο spotify?αν ναι ολα καλα αν οχι θα αναγκαστω να υποβαθμισω το note8 σε iphone x
allure_boy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τώρα που το πήρε η Apple ετοιμαστείτε για χρέωση ή συνδρομή. αυτο ειναι το μονο σιγουρο... οτι θα ειναι επι πληρωμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα