panoslol34 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα,εδω και 2 εβδομαδες θα εχουν γινει καπου στις 5-6 διακοπες ρευματος και σε ολες αυτες το συστημα μου ηταν ανοιχτο ολες τις φορες.Αυτο που με ''τρωει'' ειναι αν εχει επηρεαστει αρνητικα σε οποιοδηποτε τροπο ο υπολογιστης μου που ειναι και καινουργιος αφου το build το εφτιαξα πριν απο 2 μηνες.Μαλιστα σημερα που ηταν η τελευταια φορα αθελα μου πηγα να κλεισω το θερμοσιφωνο και πηρα και το γενικο μαζι μου ;'(. Οταν ανεβασα το γενικο κατευθειαν ο υπολογιστης ανοιξε μονος του και μου εβγαλε ενα μηνυμα κατι με το τροφοδοτικο οτι κατι δεν εκλεισε καλα προφανως πριν και το τροφοδοτικο το απετρεψε και ετσι το εκλεισα απο το κουμπι και το ξαναανοιξα και τωρα ειναι για αλλη μια φορα ολα καλα τουλαχιστον ετσι φαινεται... Μπορει να εχει παθει κατι κακο καποιο απο τα components η να του εχει αφαιρεσει εστω και καποιο lifespan η να επηρεασει τις αποδοσεις του συστηματος;; Ευχαριστω πολυ.
Left13S Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Φυσικα οι συνεχεις διακοπες ρευματος μπορουν να σου βλαψουν τον υπολογιστη σου.Παρε αμεσα ενα UPS για να γλυτωσεις οποιοδηποτε καψιμο καποιου hardware. 1
CsIns Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Η διακοπή από μόνη της, πέρα ότι θα είναι μια μικρή επιβάρυνση για ένα μηχανικό δίσκο (που την ίδια θα έχεις αν κλείσεις και ανοίξεις τον υπολογιστή κανονικά), μπορεί να καταστρέψει μιά εγκατάσταση λειτουργικού αν είναι σε χρήση τότε σημαντικά αρχεία. Το πραγματικό κακό μιας διακοπής όμως είναι όταν επανέρχεται το ρεύμα που μπορεί να έρθει άτσαλα και σαν υπέρταση και να κάνει ζημιά καλή. Καλό θα ήταν αν μια διακοπή δεν είναι στιγμιαία να βγάζεις από την πρίζα τις συσκευές μέχρι να επανέλθει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα