SoftGamer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Προσφατα πηγα σε ενα service και μου εκαναν φορματ και περασαν καποιες καινουργιες εφαρμογες οπου ηθελα .. Γιατι όμως μου βγαζει το ονομα του service στα windows? Πρεπει να βαλω τα official? Πειράζει που ειναι ετσι? Τι παιζει?
gusdevelopers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Προσφατα πηγα σε ενα service και μου εκαναν φορματ και περασαν καποιες καινουργιες εφαρμογες οπου ηθελα .. Γιατι όμως μου βγαζει το ονομα του service στα windows? Πρεπει να βαλω τα official? Πειράζει που ειναι ετσι? Τι παιζει? άκυρο Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2017 από gusdevelopers
KiriosD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 δες εδώ αυτό είναι σε περίπτωση που χρειαστείς κάτι να το κάνει απομάκρυνσμενα από τον υπολογιστή του τώρα δεν ξέρω κατά πόσο σε επηρεάζει εγώ πάντως δεν θα το εμπιστεύομουνα that escalated quickly... δεν ισχύει κάτι τέτοιο, απλό κείμενο είναι
SoftGamer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Ααα..οκ Ευχαριστω, γτ φοβομουν μην ηταν τπτ ''βρομικη'' εκδοση γτ δν εχω δει να ερχεται ενημερωση για update απο τοτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα