Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια...εχω μια σελιδα στο wix και την βάζω στο pageinsights google  και μου βγάζει τα παρακατω..ξέρετε πως μπορώ να τα βρώ και τα φτιάξω?? γιατι για τις εικόνες τις μίκρινα με το optimazilla αλλα και παλι τα ιδια λεει..!!

καλησπερα παιδια...εχω μια σελιδα στο wix και την βάζω στο pageinsights google  και μου βγάζει τα παρακατω..ξέρετε πως μπορώ να τα βρώ και τα φτιάξω?? γιατι για τις εικόνες τις μίκρινα με το optimazilla αλλα και παλι τα ιδια λεει..!!

και αν μπορειται να μου πείτε αν ειναι καλά αυτα : https://gtmetrix.com/reports/www.miniartapartment.com/hhTI8cVO

post-266681-0-35637400-1512902285_thumb.png

Δημοσ.

Οχι φυσικα.. με σκορ 95% εισαι στα ορια του να φας block απο την google κ ακομα το εχεις ετσι;;

δε καταλαβα...τι θελεις να πεις??? τι μπορώ να διορθώσω απο όλα αυτα και πως αν ξερεις να μου πεις pls ??

Δημοσ.

Για το wix δεν μπορώ να σου πω και αμφιβάλω εάν κάποια από αυτά γίνονται καθώς απαιτούν προσαρμογές στον κώδικα ή κάποιο Plugin. Μιλάμε τώρα για δωρεάν ιστοσελίδα... Εάν αποφασίσεις να πάς σε κάποιο CMS θα στα φτιάξω δωρεάν :P

Δημοσ.

CMS????

Για το wix δεν μπορώ να σου πω και αμφιβάλω εάν κάποια από αυτά γίνονται καθώς απαιτούν προσαρμογές στον κώδικα ή κάποιο Plugin. Μιλάμε τώρα για δωρεάν ιστοσελίδα... Εάν αποφασίσεις να πάς σε κάποιο CMS θα στα φτιάξω δωρεάν :P

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...