nikos_greece Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια...εχω μια σελιδα στο wix και την βάζω στο pageinsights google και μου βγάζει τα παρακατω..ξέρετε πως μπορώ να τα βρώ και τα φτιάξω?? γιατι για τις εικόνες τις μίκρινα με το optimazilla αλλα και παλι τα ιδια λεει..!! καλησπερα παιδια...εχω μια σελιδα στο wix και την βάζω στο pageinsights google και μου βγάζει τα παρακατω..ξέρετε πως μπορώ να τα βρώ και τα φτιάξω?? γιατι για τις εικόνες τις μίκρινα με το optimazilla αλλα και παλι τα ιδια λεει..!! και αν μπορειται να μου πείτε αν ειναι καλά αυτα : https://gtmetrix.com/reports/www.miniartapartment.com/hhTI8cVO
dominotrix Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Οχι φυσικα.. με σκορ 95% εισαι στα ορια του να φας block απο την google κ ακομα το εχεις ετσι;;
nikos_greece Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Οχι φυσικα.. με σκορ 95% εισαι στα ορια του να φας block απο την google κ ακομα το εχεις ετσι;; δε καταλαβα...τι θελεις να πεις??? τι μπορώ να διορθώσω απο όλα αυτα και πως αν ξερεις να μου πεις pls ??
Uberalles_gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Προφανώς και σε πειράζει ο @dominotrix
nikos_greece Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 αα οκ..αλλα μηπως ξερεται πως μπορώ να διορθώσω κάτι από όλα αυτα??
lionheart82 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Για το wix δεν μπορώ να σου πω και αμφιβάλω εάν κάποια από αυτά γίνονται καθώς απαιτούν προσαρμογές στον κώδικα ή κάποιο Plugin. Μιλάμε τώρα για δωρεάν ιστοσελίδα... Εάν αποφασίσεις να πάς σε κάποιο CMS θα στα φτιάξω δωρεάν :P
nikos_greece Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 CMS???? Για το wix δεν μπορώ να σου πω και αμφιβάλω εάν κάποια από αυτά γίνονται καθώς απαιτούν προσαρμογές στον κώδικα ή κάποιο Plugin. Μιλάμε τώρα για δωρεάν ιστοσελίδα... Εάν αποφασίσεις να πάς σε κάποιο CMS θα στα φτιάξω δωρεάν :P
Predatorkill Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 CMS????Content Management SystemWordpress, Joomla, Drupal και τα συναφη.
nikos_greece Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/12/2017 στις 8:04 ΠΜ, Predatorkill είπε Content Management System Wordpress, Joomla, Drupal και τα συναφη. πλεων μπορείς να παρέμβεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα