lion2486 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Για μένα αξίζει να δεις αυτό https://www.coralgas.gr/products/gogas-product-series/smart-lamp/ Είναι φιάλη υγραερίου που μεταφέρεται εύκολα και την βρίσκεις σε όλα τα πρατήρια. Πάνω κουμπώνει λάμπα για τη δουλεία που θες. Από αυτονομία δεν ξέρω πόσο κρατάει αλλά φαντάζομαι άνετα για ένα σκ. Επιπλέον μπορεί να την χρησιμοποιήσεις κ για μαγείρεμα κτλ. Το έχουμε σκεφτεί σαν λύση, ήδη έχουμε λάμπες υγραερίου αλλά και με αυτές πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν ξέρουν να τις χρησιμοποιούν. Αγορι, τσαμπα βασανιζεσαι! Αγορασε 2 μπαταριες βαθιας εκφορτιση ναυτιλιακης χρησης. Ενδεικτικα, καποιες στο σκρουτζ, των 44Ah κοστιζουν ενα 60άρι. Μετα, το budget ξεκιναει απο καλωδιωση λεπτη, απλοικοτατη, φθηνη με τα ντουι, για να βαλεις μερικες Led. Αγοραζεις και εναν καλο φορτιστη μπαταριων (ctek)... και τελος. Ξεγνοιαστος. Οτιδηποτε αλλο, ανεβαινει ΑΡΚΕΤΑ ή δεν επαρκει ως προς τη διαρκεια χρησης. Αυτό είναι το βήμα που πάμε να κάνουμε μια δοκιμή τώρα. Γιατί λες για λεπτή καλωδίωση; Μου ξεφεύγει κάτι μάλλον.. όσο μεγαλύτερο καλώδιο, τόσο μεγαλύτερη ανοχή σε ένταση ρεύματος και λιγότερες απώλειες;
lion2486 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μια νέα γνώμη σε ένα δίλημμα που έχω τώρα για την επιλογή των μπαταριών που θα επιλέξουμε. Έχω κάνει μια μικρή έρευνα αγοράς για τις επιλογές που υπάρχουν στις μπαταρίες (εδώ έχω τον κατάλογο από την έρευνα που έκανα). Κριτήριά μας για την επιλογή είναι χωρητικότητα, βάρος, κόστος. Μια επιλογή από την έρευνα που έκανα είναι αυτή, και φαίνεται πολύ ύποπτη η τιμή για τα χαρακτηριστικά της. Υπάρχει κάποια πρόταση/αντιπρόταση για την επιλογή που θα κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα