Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω παραγγειλει ενα dvd σειρας αξιας 45 ευρώ απο το Amazon UK. Η μερα παραδοσης στο σπιτι ηταν 7 Δεκέμβρη και δεν ηρθε ποτε. Στο link που μου δινει το Amazon εμφανιζεται τελευταια ενημερωση: 6/12 Initiated customs clearance process και μια συγνωμη που καθυστερησε. Μου λεει επισης αν δεν εχει φτασει ως 27/12 να επικοινωνησω μαζι τους.

Στο σαιτ της i parcel εμφανιζεται κατι παρομοιο, δηλαδη :

Dec 06, 2017  09:00 am Arrived at destination and will be entered into the delivery stream after successful clearance

Καταλαβαινω οτι ειναι στο τελωνειο το δεμα, αλλα εχει κολλησει απο 6/12...Τι να κανω? Υπαρχει περιπτωση να εχει χαθει, παρολο που εχει tracking number? Ξερω οτι η i parcel ειναι τραγικη εταιρια, αλλα δεν το γνωριζα πριν παραγγειλω...Παιρνω στο τελωνειο του Αεροδρομιου και κλασικα δεν το σηκωνουν...Εχει κανεις παρομοια εμπειρια? Να περιμενω απλα λιγες μερες ή να απαιτησω refund? Δεν το βιαζομαι, απλως το θελω πολυ γιατι ηταν σε προσφορα πολυ συμφερουσα και στην Ελλαδα δεν το βρισκω...Ειχα διαβασει ενα παρομοιο θεμα εδω αλλα ακρη δεν εβγαλα. Ευχαριστω 

Δημοσ.

Μη ανησυχεις. Συντομα θα σου στηλει email ο εδω εκπροσωπος της iparcel. Θα σου δωθει νεο track number και θα το παραλαβεις απο το  ταχυδρομειο σου.

Δημοσ.

Μη ανησυχεις. Συντομα θα σου στηλει email ο εδω εκπροσωπος της iparcel. Θα σου δωθει νεο track number και θα το παραλαβεις απο το  ταχυδρομειο σου.

ευχαριστω για την απαντηση...Ομως, πώς ξερω οτι δεν εχει χαθει? Εννοω είναι σιγουρο οτι θα επικοινωνησει ή μπορει και να χαθει, οπως εχω διαβασει απο παρομοιες εμπειριες αγοραστων εξωτερικου?

i parcel ότι χειρότερο...αργεί πάντα 

Ναι δυστυχως το διαβασα σε πολλες εμπειριες...Το θεμα ειναι ομως να μη χαθει, γιατι κ αυτο διαβασα

Δημοσ.

δεν θα χαθει. 2δεματα με iparcel απο αγγλία που ειχαν φυγει 21 και 23 Νοεμβρίου εφτασαν Αθήνα και παρελαβα την περασμένη εβδομάδα.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο από τον εδώ εκπρόσωπο της i-parcel γιατί έχω και εγώ ένα δέμα με i-parcel που έχει καθυστερήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...