Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθαν κάτι ακουστικά απο Αμερική εδώ και κάτι μέρες στη fedex και ο εκτελωνισμός πληρώθηκε απο τον Αποστολέα, ωστόσο μου στείλανε ένα mail απο την fedex να μπω στο σαιτ της ICISnet    https://login.gsis.gr/sso/pages/login.jsp και να κάνω μια νέα εξουσιοδότηση με το όνομα και το ΑΦΜ του εκτελωνιστή...Ωστόσο είμαι ανήλικος και δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί στο taxis/ICISnet...Οπότε,πως μπορώ να το κάνω αυτό ή μπορεί κάποιος άλλος που έχει λογαριασμό εκεί να το κάνει για μένα?

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα, διαφορετικά στέλνονται τα ακουστικά πίσω στο Murica  :cry: 

Δημοσ.

Ζητα απο τους γονεις σου ειναι απλα μια εξουσιοδοτηση που πρεπει να κανεις στους εκτελονιστες για να εχουν το διακαιωμα να το εκτελονισουν για παρτη σου.Επισης στο σαιτ της ICISnet πρεπει να κανεις την ηλεκτρονικη εξουσιοδοτηση και κατω απο το ονομα που θα την κανεις ηλεκτρονικα πρεπει το ιδιο ονομα να υπογραψει την φυσικη αιτηση αλλιως δεν θα την δεχτουν

• Like 1
Δημοσ.

το προβλημα του ειναι οτι δεν κανει φορολογικη δηλωση επειδη ειναι ανηλικος και δεν εχει τους κωδικους του taxisnet για να κανει την δηλωση μεσω ICIS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...