Armageddwn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Χαιρετώ το forum.. Αντιμετωπίζω ενα θεμα σχετικά με κάποια επιστροφή χρημάτων στο Paypal Λογαριασμό μου.. Αρχικά θα σας αναφέρω το πρόβλημα μου.. Έκανα καποια αγορά ηλεκτρονικά και πλήρωσα μέσω το Paypal μου, καποίες μνήμες Ram για τον υπολογιστή μου. στο παρελθόν εχω ξανα κανει αγορές μεσο της Paypal..αυτη την φορά χριαστικε να ακυρώσω την παραγγελία μου διότι η αγορά που έκανα ήταν λάθος .. Ενημέρωσα το κατάστημα και μου τα επέστρεψε οπως φαίνεται και στο λογαριασμο οτι εγηνε η επιστροφή.. το ποσώ που φενετε να επιστραφηκε ομως δεν πηγαν στον τραπεζικό μου λογαριασμο και ουτε μπορω να τα μεταφερο παρα μονο μενουν εκει εικονικα χωρις να μπορω να κανω κατι...Ενημέροσα την Paypal κε αναμενω απαντιση.. πιο συγκεκριμένα εκανα την αγορα μου στης 25/11 και η επιστροφή εγηνε στης 29/11 αλλα δεν μπορω να τα μεταφέρω ουτε να κανω καποια κινιση...μπωρει καποιος να με βοηθισει ???
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Όταν λες μένουν εκεί, που εκεί, και με ποιον τροπο πληρωσες, τι είδους καρτα εχεις συνδεμένη στο παυπαλ
makfil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τα χρήματα επιστρέφουν στην πηγή από την οποία αντλήθηκαν και, επομένως, αφού πλήρωσες με κάρτα, μέσω paypal, θα τα βρεις στην κάρτα. Για να τα μεταφέρεις σε τραπεζικό λογαριασμό, πρέπει πρώτα να συνδέσεις έναν ΙΒΑΝ στο paypal (add a bank account)..
georgep800 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τα χρήματα θα επιστραφούν πίσω στον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη η κάρτα με την οποία πλήρωσες. Έχε όμως υπόψιν σου ότι χρειάζονται κάποιες εργάσιμες ημέρες για να φανούν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα