ρεσπεψτ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Εχω το netbook lg x120 για word σερφαρισμα και καμιά σειρά όταν είμαι εκτός σπιτιού. Έχω αναβαθμίσει σε 2 γιγα ram και εχω δει διάφορα..τωρα θα πάω σε ssd και είναι ευκαιρία να κάνω και κάνα φορματ.... τι windows να βάλω για να τρέχει καλύτερα? xp.... win 7.... win 10 Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Κοίταξε να δεις. Windows 98 ίσως να τα τρέχει. Δεν είμαι σίγουρος.
Mesqal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Κοίταξε να δεις. Windows 98 ίσως να τα τρέχει. Δεν είμαι σίγουρος. Να σου πω εγω που ειμαι σιγουρος επειδη το εχω. Windows 7 starter εχει απ τη μανα του, αλλα καλυτερα ειναι μιας και θα γινει φορματ μια light εκδοση των 7 και μαζι με τον SSD θα πεταει.
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Όχι να μην πετάξει φίλε μου να μην πετάξει γιατί θα μας κόψει κανα κεφάλι. ΥΓ: Γνωρίζω καλά τι windows έχουν.
ρεσπεψτ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Κοίταξε να δεις. Windows 98 ίσως να τα τρέχει. Δεν είμαι σίγουρος. για την χρηση που το θελω με καλυπτει αψογα! για παιχνιδια εχω σταθερο και ουτε επίδειξη me ta spec του θα σου κανω καθως θα ναι off topic.. Να σου πω εγω που ειμαι σιγουρος επειδη το εχω. Windows 7 starter εχει απ τη μανα του, αλλα καλυτερα ειναι μιας και θα γινει φορματ μια light εκδοση των 7 και μαζι με τον SSD θα πεταει. Δεν μπορω να πω οτι κολλαει εκτος αν εχω ανοιξει 8+ καρτελες στον chrome το ειχα παρει με xp καινουριο το 2009... τωρα τον εχω με 7αρια και ειναι κομπλε απλα ελεγα μηπως με τα 10 ειναι το ιδιο... μαλλον καμια light 7 με βλεπω οπως λες!
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Για τη χρήση που λες νομίζω ότι θα είσαι καλυμμένος με ένα linux lite ή κάτι παρόμοιο όπως linux mint lxde ή lubuntu. Από μένα, μακριά από πειραγμένες εκδόσεις windows και ειδικά από lite κατεβασμένες από τορεντάδικα. 1
george_gpu Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 καλημερα αν εχει ενα πυρηνα ( atom) xp αν είναι core 2 win 7 ( να εχεις 2 gb ram μονο)
markos9 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 τα 7 ουλτιμετ σε 32χ είναι μια χαρά! Άμα θέλεις να βάλεις 10, τα παίρνει άλλα πρέπει να του δείξεις και λίγη υπομονή! Μια πολυ καλη λύση ειναι και τα 10s. Σε είναι ίδιο τα έχω δοκιμάσει και μάλιστα με τον ssd είδα και διάφορα παρολου που είναι σατα1.
micos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ε, όχι και ultimate σε netbook!. Τι το χρειάζεται το aero και τις δικτυακές λειτουργίες σε ένα nb; Αν είναι να πάει ο ts σε 7άρια τότε καλύτερα 7 basic ή 7 home premium το πολύ. Είναι και μια έκδοση windows 7 aero blue light αλλά δεν ξέρω τους περιορισμούς τις. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2017 από micos000
crashnburn Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 τα spec του ειναι για xp η καλυτερα για κανενα xubuntu η lubuntu 1
ρεσπεψτ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Linux ubuntu δεν θέλω.... Αρα για xp η 7 με βλεπω.... Αν υπάρχει καμια light εκδοση 7 θα ταν κομπλε
micos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Linux ubuntu δεν θέλω.... Αρα για xp η 7 με βλεπω.... Αν υπάρχει καμια light εκδοση 7 θα ταν κομπλε Δες αυτήν που είπα στο 10ο post. 1
ssotoss Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μου φαίνεται και εμένα παράξενο, αλλά θα το γράψω: ένας τύπος μου είπε ότι σε netbook τρέχουν πολύ καλά τα 8.1. Γενικά χησιμοποιώ τα 7 starter (δικά τους και light), δεν τα λες βαριά, ειδικά με 2GB RAM. Mια δοκιμή με τα 10 δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε. Η δοκιμή με τα 8.1 πάντως πήγε πολύ καλά. Xp με τίποτα, πολύ γερασμένη ιστορία πια. Linux (διάφορες εκδόσεις) περί ορέξεως... Τώρα είδα ότι έχεις Atom N270. Δύσκολο για 10άρια, καλύτερα 7άρια ή πειραματίσου με τα 8.1 αν έχεις όρεξη. 1
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Έχει μια λογική αυτό με τα 8.1. Τα 8άρια και τώρα τα 10άρια είναι λειτουργικά που δημιουργήθηκαν με σκοπό να δουλεύεουν και σε tablets με atom, οπότε σαν φιλοσοφία είναι ποιο κοντά στα χαμηλών επιδόσεων συστήματα όπως τα netbook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα