dpolal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Τα 8ρια είναι ίσως ποιο ελαφριά από τα 10. (Το έχουν πει πολλοί αυτό) Αλλά το κύριο χαρακτηριστικό τους που είναι, η σπαστική για τους περισσότερους αρχική οθόνη, βολεύει πολύ σε μηχανάκια με μικρές οθόνες όπως είναι τα περισσότερα netnooks.
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Η αρχική οθόνη και το start menu αλλάζουν σε δευτερόλεπτα. Ιδίως στα 8.1 η αρχική οθόνη αλλάζει από τις ρυθμίσεις ώστε να μπαίνει απευθείας στο desktop. Τα σκέτα 8 είναι dead και δεν αξίζουν να ασχοληθεί κάποιος με αυτά. 1
geran Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ σε ένα netbook (2gb ram, atom N270) έχω βάλει τα win 7 starter και πηγαίνει μια χαρά. Το θέμα σε αυτά τα μηχανήματα είναι τι προγράμματα θα τους βάλεις πχ browser κτλ 2
panoskatos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Έχω το ίδιο netbook. Με xp δουλεύει μια χαρά αλλά έχει σταματήσει η οποιαδήποτε υποστήριξη και επειδή έμπαινα και ίντερνετ το φοβήθηκα. Με windows 7 ενώ υποτίθεται ότι υπάρχουν και drivers από την LG μετά την εγκατάσταση όταν έφτανε στην log screen κολαγε. Του πέρασα 8αρια και σχετικά δουλεύει καλά. Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω .
serdakis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Εχετε να προτείνετε καποιο light ubuntu. Εκανα ενα search και βρηκα αρκετα. Εχω ενα eee pc παροπλισμενο λογω του οτι δεν βρίσκω καποιο ελαφρυ λειτουργικό ισα ισα για κανενα browsing καμια powerpoint παρουσιαση και να παιρνει καποιο antivirus.
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 xubuntu, lubuntu, linux light. Δοκίμασε τα σε live νσ τα δεις. Φίλος με eee pc έβαλε linux light και του άρεσε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα