salonika91 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια. Θελω να μπω εδω. Site: site Μπαινω για 1-2 λεπτα και μετα με πεταει και δεν μπαινει. https://imgur.com/a/1aigc Δεν ξερω τι να κανω. Εχω απενεργοποιησει το antivirus.Τιποτα. Εχω απενεργοποιησει το adblock.Τιποτα. Εχω απενεργοποιησει το firewall των windows.Τιποτα. Εχω αλλαξει dns.Τιποτα.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Απο το κινητο σου μπαίνεις? Σε μενα δουλευει μια χαρα.
salonika91 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το κινητο που εχω δεν μπαινει στο internet
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τι να σου πω, μια ιδεα ειναι να μπεις στα win με κάποιο αλλο username μήπως κατι εχεις πειράξει σε αυτον τον χρήστη. 1
salonika91 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Οχι.μπορω να σβησω τα cookies του ενως σιτε μονο?και αν ναι πως το κανω? Edit: το εκανα και δεν εφτιαξε
SherlockShackleton Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Για δοκιμασε με μια online browser proxy.
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Για δοκίμασε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ να απενεργοποιήσεις και τα υπολοιπα addons και δοκίμασε.
salonika91 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Για δοκιμασε με μια online browser proxy. μπαινει αλλα δεν φορτονουν τα replay https://ibb.co/bXh7pm Για δοκίμασε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ να απενεργοποιήσεις και τα υπολοιπα addons και δοκίμασε. Δεν εφτιαξε
GetGankNow Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κανε ενα restart στο router. Απο'τι ειδα φτεει το internet και οχι ο browser. Στο hideme δεν στα βγαζει τα replay γιατι πρεπει να βαλεις δικο σου Proxy(VPN) και εχει javascript το Hideme, γενικα ενα μπερδεμα. Αλλα για να βαλεις VPN σε σιτε με "τζογο" νωμιζο δεν επιτρεπε, η πολιτη τους ενωο, αποτι ξερω απο bet365. 1
salonika91 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Κανε ενα restart στο router. Απο'τι ειδα φτεει το internet και οχι ο browser. Στο hideme δεν στα βγαζει τα replay γιατι πρεπει να βαλεις δικο σου Proxy(VPN) και εχει javascript το Hideme, γενικα ενα μπερδεμα. Αλλα για να βαλεις VPN σε σιτε με "τζογο" νωμιζο δεν επιτρεπε, η πολιτη τους ενωο, αποτι ξερω απο bet365. Αρα ειναι θεμα του ιντερνετ η του Provider παιζω κανονικα στην ποκερσταρς. Στο boom(το οποιο ειναι site που ανεβαζεις replay απο παρτιδες που εχεις παιξει) μονο εχω θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα