Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω λογαριασμό με 3 χρήστες, το full pack.

Σε Sony 65αρα δεν έχει πρόβλημα το προφίλ, χρησιμοποιεί ελληνική γλωσσα όπως και υπότιτλους.

Δοκίμασα σε παλαιότερη LG 42" smart, έχει netflix. Κάνω login, μπαίνει κανονικά στο προφίλ μου αλλά δεν έχει ΠΟΥΘΕΝΑ ελληνικά.

Στο site τους μπήκα, στο προφίλ χρήστη ΟΛΑ είναι ελληνικά, στη Sony εξακολουθεί να παίζει ελληνικούς υπότιτλους αλλά στην lg τίποτα.

Πρόσθεσα τον 4ο χρηστη, τίποτα

Έχει κανείς ιδέα γιατί?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω λογαριασμό με 3 χρήστες, το full pack.

Σε Sony 65αρα δεν έχει πρόβλημα το προφίλ, χρησιμοποιεί ελληνική γλωσσα όπως και υπότιτλους.

Δοκίμασα σε παλαιότερη LG 42" smart, έχει netflix. Κάνω login, μπαίνει κανονικά στο προφίλ μου αλλά δεν έχει ΠΟΥΘΕΝΑ ελληνικά.

Στο site τους μπήκα, στο προφίλ χρήστη ΟΛΑ είναι ελληνικά, στη Sony εξακολουθεί να παίζει ελληνικούς υπότιτλους αλλά στην lg τίποτα.

Πρόσθεσα τον 4ο χρηστη, τίποτα

Έχει κανείς ιδέα γιατί?

και η δικη μου παλιοτερη LG (LM620S) που εχω, αυτο κανει.   ενω μπαινει στο Netflix, δεν εχει πουθενα Eλληνικα, αλλα εχει Aγγλικα και Τουρκικα.....!!!!!!!!!!  

ειχα κανει μια ερωτηση στην LG Hellas, και η απαντηση τους ηταν οτι δεν ειναι θεμα LG, αλλα του Netflix..!  δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο... ομως...!! 

ΕDIT,  επ' ευκαιρια, επικοινωνησα με το Netflix, και ρωτησα για αυτο. μου ειπαν οτι οντως με καποια μοντελα πριν του 2015, υπαρχει ενα θεμα που το κοιτανε και θα υπαρξει καποιο Update στο μελλον, ωστε να επιλυθει το θεμα αυτο. 

ειναι οντως θεμα Netflix, δλδ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απορία. Μπορούμε μια παρέα 4 ατόμων να πάρουμε την έκδοση των 11,99 ευρώ και να βλεπει ο καθένας στο σπίτι του. Υπάρχει κάποιος περιορισμός σε ip ή mac address ;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, music_1896 είπε

Απορία. Μπορούμε μια παρέα 4 ατόμων να πάρουμε την έκδοση των 11,99 ευρώ και να βλεπει ο καθένας στο σπίτι του. Υπάρχει κάποιος περιορισμός σε ip ή mac address ;

Υπάρχει ο περιορισμός ότι 4 άτομα μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα.

Δηλαδή ο καθένας από την παρέα μπορεί να το δουλεύει σε 1 συσκευή του. Όχι σε 2 ταυτόχρονα γιατί θα πάρει κάποια άδεια από τους υπόλοιπους.
Προσωπικά έτσι έχω κάτι το πακέτο μαζί με άλλα 3 φιλαράκια και είμαστε κομπλε :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως έως τώρα την καλύτερη εικόνα σε Netflix την έχω δει σε xbox one... όσο για τα 4 άτομα θέλει προσοχή να είναι γνωστοί και όχι άτομα που βρίσκετε μέσω ίντερνετ κλπ για να μην υπάρξουν θέματα! Και επίσης προσοχή μην κάνετε login σε phising sites , διότι το netflix είναι παγκοσμίως στόχος για τη μέθοδο αυτή...

Επεξ/σία από cambo99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oχι εντάξει είμαστε φίλοι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν το κατάλαβα όμως. Στο site του netflix γράφει 4 οθόνες ταυτόχρονης παρακολούθησης.

Ας υποθέσουμε οτι έχουμε και οι 4 android media player και αύριο στις 22:00 ο καθένας σπίτι θέλει να δει κάτι στο netflix. (διαφορετική σειρα)

Αυτό γίνεται ;

Επεξ/σία από music_1896
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μ' αυτά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα, έχω καταλάβει ότι μπορώ να μοιραστώ την συνδρομή με 3 φίλους, και να βλέπουμε την ίδια ώρα ο καθένας την σειρά/ταινία που παίζει από το σπίτι.

Η πρώτη μου ερώτηση: σε chromecast (το πρώτο) παίζει στην Ελλάδα; Διάβασα στο αγγλικό site του netflix ότι παίζει μόνο σε χώρες που πωλείται η συσκευή από την Google. Στην Ελλάδα πωλείται; Εγώ το αγόρασα από το εξωτερικό.
Και η δεύτερη: βλέπω μία συγκεκριμένη σειρά/ταινία στο PS4. Αν το κλείσω σε οποιοδήποτε λεπτό, μπορώ κατευθείαν να τρέξω την εφαρμογή στο Android κινητό και να συνεχίσω να βλέπω από εκεί, ή από τη στιγμή που έχω κάνει ρυθμίσεις στο PS4, 'κλειδώνει' σ' αυτή τη συσκευή και δεν μπορώ να δω σε άλλη;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, manost είπε

Μ' αυτά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα, έχω καταλάβει ότι μπορώ να μοιραστώ την συνδρομή με 3 φίλους, και να βλέπουμε την ίδια ώρα ο καθένας την σειρά/ταινία που παίζει από το σπίτι.

Δεν είναι φάση νόβα, ο καθένας βλέπει ότι θέλει από όπου θέλει. Με 4 άτομα ταυτόχρονα περιορισμό στην μεγάλη συνδρομή.

8 λεπτά πριν, manost είπε

Η πρώτη μου ερώτηση: σε chromecast (το πρώτο) παίζει στην Ελλάδα; Διάβασα στο αγγλικό site του netflix ότι παίζει μόνο σε χώρες που πωλείται η συσκευή από την Google. Στην Ελλάδα πωλείται; Εγώ το αγόρασα από το εξωτερικό.

Δεν είχα ιδέα για αυτά που λες, σε μένα παίζει κανονικά στο chromecast. Τώρα αν παίζει ρόλο το μοντέλο δεν νομίζω. Στην χειρότερη να μην μπορείς να το έχεις στα ελληνικά το netflix (ελληνικούς υπότιτλους και τις ελληνικές μεταγλωττίσεις θα τις βγάζει φυσικά) . 
Εγώ συνήθως βέβαια μπαίνω από το TV box  για netflix.

10 λεπτά πριν, manost είπε

Και η δεύτερη: βλέπω μία συγκεκριμένη σειρά/ταινία στο PS4. Αν το κλείσω σε οποιοδήποτε λεπτό, μπορώ κατευθείαν να τρέξω την εφαρμογή στο Android κινητό και να συνεχίσω να βλέπω από εκεί, ή από τη στιγμή που έχω κάνει ρυθμίσεις στο PS4, 'κλειδώνει' σ' αυτή τη συσκευή και δεν μπορώ να δω σε άλλη;

Από οπουδήποτε και αν δεις μία σειρά/ταινία μόλις το κλείσεις από οπουδήποτε και αν μπεις θα συνεχίσει από εκεί που είχες μείνει τελευταία φορά πριν το κλείσεις. Αν δεις ταυτόχρονα με τον ίδιο user Profile από διαφορετικές συσκευές την ίδια ταινία/σειρά, κρατάει φυσικά το σημείο που κλείνει η τελευταία συσκευή από τις δύο.

Δημοσ.

1) Σε chromecast 1 παίζει κανονικά στην Ελλάδα.

2) Μπορείς να αλλάξεις συσκευή παρακολούθησης οποιαδήποτε στιγμή και να συνεχίσεις από εκεί που το άφησες.Αρκεί να το σταματήσεις από την 1η συσκευή που το παρακολουθούσες.

Δημοσ.

Κανονικά παίζει το chromecast.

Βλέπεις από όπου θέλεις ότι θές όπως το θές χωρίς περιορισμούς. Ο μοναδικός περιορισμός είναι το ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Ο κάθε ένας μπορεί να βλέπει ότι θέλει.

Η αναπαραγωγή συνεχίζει απο εκεί που την άφησες ανεξαρτήτως συσκευής.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Έκανε την συνδρομή ο αδερφός μου, μπήκα στο ένα προφίλ και είδα πως ακριβώς λειτουργεί.

Το πρόβλημα είναι η ποιότητα της εικόνας όπου στην αρχή κάθε επεισοδίου είναι χάλια, και πάνω στο λεπτό καθαρίζει. Το ότι δεν είναι HD πιστεύω ότι φταίει η σύνδεση μου. Το ίδιο πρόβλημα που έχω και με το Cosmote TV που δεν παίζει το hybrid...

Σας ευχαριστώ και πάλι, και καλές γιορτές σε όλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, manost είπε

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Έκανε την συνδρομή ο αδερφός μου, μπήκα στο ένα προφίλ και είδα πως ακριβώς λειτουργεί.

Το πρόβλημα είναι η ποιότητα της εικόνας όπου στην αρχή κάθε επεισοδίου είναι χάλια, και πάνω στο λεπτό καθαρίζει. Το ότι δεν είναι HD πιστεύω ότι φταίει η σύνδεση μου. Το ίδιο πρόβλημα που έχω και με το Cosmote TV που δεν παίζει το hybrid...

Σας ευχαριστώ και πάλι, και καλές γιορτές σε όλους.

Τη μεγιστη ποιότητα την ορίζουν η σύνδεση σου, το πακετο ΚΑΙ που τρεχει το netflix (κινητο, υπολογιστη, smarttv, androidbox,κλπ)

Στην αρχή ξεκινά "χαλια" γιατί ειναι σε χαμηλότερη αναλυση και ανεβάζει μεχρι να βρει την ποιότητα που σηκώνει η γραμμή σου, χωρίς να κανει διακοπές. Ενω εισαι στο netflix πάτα πληκτρο info στην τηλεοραση και πάνω αριστερα σου δειχνει την ποιοτητα. Αρχικα μπορει να βλέπεις 270, 380 ... 1080. Κανε και την αλλη δοκιμή να καταλαβεις. Ενω βλεπεις netflix στην tv, βαλε κάτι να κατεβαινει στον υπολογιστη που θα γονατιζει τη γραμμή και θα δεις οτι μολις αδειασει το buffer του netflix θα "πέσει" η ποιότητα

Επεξ/σία από isay
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...