manost Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, isay είπε Τη μεγιστη ποιότητα την ορίζουν η σύνδεση σου, το πακετο ΚΑΙ που τρεχει το netflix (κινητο, υπολογιστη, smarttv, androidbox,κλπ) Στην αρχή ξεκινά "χαλια" γιατί ειναι σε χαμηλότερη αναλυση και ανεβάζει μεχρι να βρει την ποιότητα που σηκώνει η γραμμή σου, χωρίς να κανει διακοπές. Ενω εισαι στο netflix πάτα πληκτρο info στην τηλεοραση και πάνω αριστερα σου δειχνει την ποιοτητα. Αρχικα μπορει να βλέπεις 270, 380 ... 1080. Κανε και την αλλη δοκιμή να καταλαβεις. Ενω βλεπεις netflix στην tv, βαλε κάτι να κατεβαινει στον υπολογιστη που θα γονατιζει τη γραμμή και θα δεις οτι μολις αδειασει το buffer του netflix θα "πέσει" η ποιότητα Αν θυμάμαι καλά δεν βγάζει πληροφορίες η τηλεόραση μου (δεν είναι smart tv, είναι με μία Philips 42pfl8404h). Θα το κοιτάξω βέβαια ξανά για να βεβαιωθώ. Εικόνα στέλνω στην τηλεόραση μέσω του Chromecast είτε από το Nexus 7 ή από το Oneplus 3 που έχω, ενώ το router μου κλειδώνει στα 8Mbps. Ευχαριστώ.
isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, manost είπε Αν θυμάμαι καλά δεν βγάζει πληροφορίες η τηλεόραση μου (δεν είναι smart tv, είναι με μία Philips 42pfl8404h). Θα το κοιτάξω βέβαια ξανά για να βεβαιωθώ. Εικόνα στέλνω στην τηλεόραση μέσω του Chromecast είτε από το Nexus 7 ή από το Oneplus 3 που έχω, ενώ το router μου κλειδώνει στα 8Mbps. Ευχαριστώ. θες τοτε το αντιστοιχο "info" απο συσκευη αναπαραγωγής. Το σκετο info που προεγραψα ειναι εφαρμογη netflix σε smart tv
gbras Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Στις 23/1/2018 στις 12:45 ΠΜ, music_1896 είπε Oχι εντάξει είμαστε φίλοι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν το κατάλαβα όμως. Στο site του netflix γράφει 4 οθόνες ταυτόχρονης παρακολούθησης. Ας υποθέσουμε οτι έχουμε και οι 4 android media player και αύριο στις 22:00 ο καθένας σπίτι θέλει να δει κάτι στο netflix. (διαφορετική σειρα) Αυτό γίνεται ; Γίνεται και μάλιστα μπορείτε να βλέπετε έως 5 άτομα όχι 4
infin1tyGR Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 1 minute ago, gbras said: Γίνεται και μάλιστα μπορείτε να βλέπετε έως 5 άτομα όχι 4 5 ταυτόχρονα δεν γίνεται.
gbras Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά γίνεται .. Μπορείς να έχεις 5 προφίλ Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από gbras
infin1tyGR Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 5 προφίλ μπορείς να έχεις. Απλά δεν μπορούν να βλέπουν και τα 5 ταυτόχρονα.
isay Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, gbras είπε Γίνεται και μάλιστα μπορείτε να βλέπετε έως 5 άτομα όχι 4 7 ώρες πριν, gbras είπε Μια χαρά γίνεται .. Μπορείς να έχεις 5 προφίλ Μπορείς να εχεις 5 προφιλ (το ενα παιδικό) αλλά στο μεγαλο πακέτο το μεγιστο ταυτοχρονων θεάσεων ειναι 4. Τα profil δεν καθοριζουν τις θεάσεις. Μπορεις π.χ. να εχεις 2 προφιλ και 4 θεάσεις που να βλέπουν ταυτοχρονα με οποιο συνδυασμο θέλουν (ακομα κι ολοι βλέπουν απο το idio προφιλ το ιδιο ή διαφορετικό πραγμα) 1
gbras Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Το έχεις δοκιμάσει ? Γιατί είχα βάλει πέντε διαφορετικές συσκευές να παίζουν , 3 σε εμένα και 2 σε άλλο σπίτι και όλα έπαιζαν κανονικα .
isay Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δεν εχω δοκιμάσει με εμπλοκή του παιδικου. Δοκίμασα 5 συσκευες (pc, δυο κινητά, ενα tablet, ενα tv box και μια smart tv) και σχεδόν αμέσως το ένα εβγαλε κάτι του τυπου "ειμαστε γεμάτοι" (δε θυμάμαι τωρα). Ολα στο ιδιο εσωτερικό δικτυο. ΜΑΚΑΡΙ να το άλλαξαν και να παιζουν 5 χωρις το παιδικο.
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/9/2018 στις 3:14 ΜΜ, gbras είπε Το έχεις δοκιμάσει ? Γιατί είχα βάλει πέντε διαφορετικές συσκευές να παίζουν , 3 σε εμένα και 2 σε άλλο σπίτι και όλα έπαιζαν κανονικα . Μήπως αυτό προκύπτει επειδή η IP είναι ίδια οπότε δεν υπολογίζεται για 3 συσκευές, αλλά για 1; Μπορείς να δοκιμάσεις πάλι το ίδιο αλλά οι συσκευές να είμαι με δεδομένα (αν πρόκειται για κινητά; ) ~~~ Δοκιμή με 5 συσκευές: 4 στο ίδιο δίκτυο 1 σε άλλο δίκτυο Όλα ok! Δοκιμή με 5 συσκευές: 3 στο ίδιο δίκτυο 1 σε άλλο δίκτυο όταν συνδέθηκα με δεδομένα και από το κινητό "έφαγα πόρτα" για όριο! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από kormos
kodorevi8ulis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 οι συσκευές ήταν παρόμοιες ; (μήπως κοιτάει και κάτι άλλο περαν της ip)
kormos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Στις 4/11/2018 στις 11:12 ΠΜ, kodorevi8ulis είπε οι συσκευές ήταν παρόμοιες ; (μήπως κοιτάει και κάτι άλλο περαν της ip) Αν απευθύνεσαι σε εμένα ήταν υπολογιστές και κινητά...
Fan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά μέχρι πόσες συσκευές μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε ένα laptop και μία smart TV και έπαιζε κανονικά, χτες όμως που προσπάθησα για πρώτη φορά να συνδέσω και τρίτη συσκευή να παίξει ταυτόχρονα δεν με άφησε. Μήπως έγινε δύο το όριο;
koystado Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Στις 1/12/2019 στις 11:15 ΜΜ, Fan είπε Τελικά μέχρι πόσες συσκευές μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε ένα laptop και μία smart TV και έπαιζε κανονικά, χτες όμως που προσπάθησα για πρώτη φορά να συνδέσω και τρίτη συσκευή να παίξει ταυτόχρονα δεν με άφησε. Μήπως έγινε δύο το όριο; άμα έχεις το ανώτερο πακέτο μέχρι 4 ταυτόχρονα
Fan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Το Standard έχω με τα 11 ευρώ τον μήνα, άρα μέχρι δύο συσκευές ταυτόχρονα μπορώ να έχω μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα