Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, isay είπε

Τη μεγιστη ποιότητα την ορίζουν η σύνδεση σου, το πακετο ΚΑΙ που τρεχει το netflix (κινητο, υπολογιστη, smarttv, androidbox,κλπ)

Στην αρχή ξεκινά "χαλια" γιατί ειναι σε χαμηλότερη αναλυση και ανεβάζει μεχρι να βρει την ποιότητα που σηκώνει η γραμμή σου, χωρίς να κανει διακοπές. Ενω εισαι στο netflix πάτα πληκτρο info στην τηλεοραση και πάνω αριστερα σου δειχνει την ποιοτητα. Αρχικα μπορει να βλέπεις 270, 380 ... 1080. Κανε και την αλλη δοκιμή να καταλαβεις. Ενω βλεπεις netflix στην tv, βαλε κάτι να κατεβαινει στον υπολογιστη που θα γονατιζει τη γραμμή και θα δεις οτι μολις αδειασει το buffer του netflix θα "πέσει" η ποιότητα

Αν θυμάμαι καλά δεν βγάζει πληροφορίες η τηλεόραση μου (δεν είναι smart tv, είναι με μία Philips 42pfl8404h). Θα το κοιτάξω βέβαια ξανά για να βεβαιωθώ.
Εικόνα στέλνω στην τηλεόραση μέσω του Chromecast είτε από το Nexus 7 ή από το Oneplus 3 που έχω, ενώ το router μου κλειδώνει στα 8Mbps.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, manost είπε

Αν θυμάμαι καλά δεν βγάζει πληροφορίες η τηλεόραση μου (δεν είναι smart tv, είναι με μία Philips 42pfl8404h). Θα το κοιτάξω βέβαια ξανά για να βεβαιωθώ.
Εικόνα στέλνω στην τηλεόραση μέσω του Chromecast είτε από το Nexus 7 ή από το Oneplus 3 που έχω, ενώ το router μου κλειδώνει στα 8Mbps.

Ευχαριστώ.

θες τοτε το αντιστοιχο "info" απο συσκευη αναπαραγωγής. Το σκετο info που προεγραψα ειναι εφαρμογη netflix σε smart tv

Δημοσ.
Στις 23/1/2018 στις 12:45 ΠΜ, music_1896 είπε

Oχι εντάξει είμαστε φίλοι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν το κατάλαβα όμως. Στο site του netflix γράφει 4 οθόνες ταυτόχρονης παρακολούθησης.

Ας υποθέσουμε οτι έχουμε και οι 4 android media player και αύριο στις 22:00 ο καθένας σπίτι θέλει να δει κάτι στο netflix. (διαφορετική σειρα)

Αυτό γίνεται ;

Γίνεται και μάλιστα μπορείτε να βλέπετε έως 5 άτομα όχι 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά γίνεται ..  Μπορείς να έχεις 5 προφίλ 

Επεξ/σία από gbras
Δημοσ.
7 ώρες πριν, gbras είπε

Γίνεται και μάλιστα μπορείτε να βλέπετε έως 5 άτομα όχι 4

7 ώρες πριν, gbras είπε

Μια χαρά γίνεται ..  Μπορείς να έχεις 5 προφίλ 

Μπορείς να εχεις 5 προφιλ (το ενα παιδικό) αλλά στο μεγαλο πακέτο το μεγιστο ταυτοχρονων θεάσεων ειναι 4. Τα profil δεν καθοριζουν τις θεάσεις. Μπορεις π.χ. να εχεις 2 προφιλ και 4 θεάσεις που να βλέπουν ταυτοχρονα με οποιο συνδυασμο θέλουν (ακομα κι ολοι βλέπουν απο το idio προφιλ το ιδιο ή διαφορετικό πραγμα)

• Like 1
Δημοσ.

Το έχεις δοκιμάσει ? Γιατί είχα βάλει πέντε διαφορετικές συσκευές να παίζουν , 3 σε εμένα και 2 σε άλλο σπίτι και όλα έπαιζαν κανονικα .

Δημοσ.

Δεν εχω δοκιμάσει με εμπλοκή του παιδικου. Δοκίμασα 5 συσκευες (pc, δυο κινητά, ενα tablet, ενα tv box και μια smart tv) και σχεδόν αμέσως το ένα εβγαλε κάτι του τυπου "ειμαστε γεμάτοι" (δε θυμάμαι τωρα). Ολα στο ιδιο εσωτερικό δικτυο.

ΜΑΚΑΡΙ να το άλλαξαν και να παιζουν 5 χωρις το παιδικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/9/2018 στις 3:14 ΜΜ, gbras είπε

Το έχεις δοκιμάσει ? Γιατί είχα βάλει πέντε διαφορετικές συσκευές να παίζουν , 3 σε εμένα και 2 σε άλλο σπίτι και όλα έπαιζαν κανονικα .

Μήπως αυτό προκύπτει επειδή η IP είναι ίδια οπότε δεν υπολογίζεται για 3 συσκευές, αλλά για 1;

Μπορείς να δοκιμάσεις πάλι το ίδιο αλλά οι συσκευές να είμαι με δεδομένα (αν πρόκειται για κινητά; )

~~~

Δοκιμή με 5 συσκευές:

• 4 στο ίδιο δίκτυο
  • 1 σε άλλο δίκτυο

Όλα ok!

Δοκιμή με 5 συσκευές:

• 3 στο ίδιο δίκτυο
  • 1 σε άλλο δίκτυο
  • όταν συνδέθηκα με δεδομένα και από το κινητό "έφαγα πόρτα" για όριο!

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ.
Στις 4/11/2018 στις 11:12 ΠΜ, kodorevi8ulis είπε

οι συσκευές ήταν παρόμοιες ; (μήπως κοιτάει και κάτι άλλο περαν της ip) 

Αν απευθύνεσαι σε εμένα ήταν υπολογιστές και κινητά...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά μέχρι πόσες συσκευές μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε ένα laptop και μία smart TV και έπαιζε κανονικά, χτες όμως που προσπάθησα για πρώτη φορά να συνδέσω και τρίτη συσκευή να παίξει ταυτόχρονα δεν με άφησε. Μήπως έγινε δύο το όριο;

Δημοσ.
Στις 1/12/2019 στις 11:15 ΜΜ, Fan είπε

Τελικά μέχρι πόσες συσκευές μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε ένα laptop και μία smart TV και έπαιζε κανονικά, χτες όμως που προσπάθησα για πρώτη φορά να συνδέσω και τρίτη συσκευή να παίξει ταυτόχρονα δεν με άφησε. Μήπως έγινε δύο το όριο;

άμα έχεις το ανώτερο πακέτο μέχρι 4 ταυτόχρονα

Δημοσ.

Το Standard έχω με τα 11 ευρώ τον μήνα, άρα μέχρι δύο συσκευές ταυτόχρονα μπορώ να έχω μάλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...