fastnq2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Τελικα παιζει ρολο η ip?Εχω το πακετο με τις 2 συσκευες, μπορουν για παραδειγμα να παρακολουθουν δυο συσκευες συνδεδεμενες στο ιδιο δικτυο και μια τριτη σε ενα αλλο δικτυο?
koystado Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fastnq2 είπε Τελικα παιζει ρολο η ip?Εχω το πακετο με τις 2 συσκευες, μπορουν για παραδειγμα να παρακολουθουν δυο συσκευες συνδεδεμενες στο ιδιο δικτυο και μια τριτη σε ενα αλλο δικτυο? ταυτόχρονα? όχι
fastnq2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, koystado είπε ταυτόχρονα? όχι επειδη ο φιλος πιο πανω γραφει Δοκιμή με 5 συσκευές: 4 στο ίδιο δίκτυο 1 σε άλλο δίκτυο Όλα ok! Δοκιμή με 5 συσκευές: 3 στο ίδιο δίκτυο 1 σε άλλο δίκτυο όταν συνδέθηκα με δεδομένα και από το κινητό "έφαγα πόρτα" για όριο!
ChristosFis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) είμαστε 4 ατομα και έχουμε μοιράσει το πακέτο και έχουμε και οι 4 δικο τους προφιλ. Οταν πήγα διακόπες σε αλλη πολη άφησα το νετφλιξ ανοιχτό στην τηλεοράση του αδερφου μου και θελει να κρατήσει τον λογαριασμό και να μπαινει να βλέπει και αυτος. Το ερώτημα μου είναι αν θα μπορεί να μπαίνει απο το δικο μου ακαουντ χωρίς να έχω θεμα που είμαστε διαφορετίκα δικτυα και αν θα μπορούμε ταυτόχρονα να μπαίνουμε στο ίδιο προφιλ? Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από ChristosFis
infin1tyGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Ναι, θα μπορεί. Αλλά ανά πάσα στιγμή μπορούν να παρακολουθούν ταυτόχρονα το πολύ 4 άτομα, άσχετα με το ποιο προφίλ χρησιμοποιούν.
syntza Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Στις 19/1/2020 στις 9:55 ΜΜ, ChristosFis είπε είμαστε 4 ατομα και έχουμε μοιράσει το πακέτο και έχουμε και οι 4 δικο τους προφιλ. Οταν πήγα διακόπες σε αλλη πολη άφησα το νετφλιξ ανοιχτό στην τηλεοράση του αδερφου μου και θελει να κρατήσει τον λογαριασμό και να μπαινει να βλέπει και αυτος. Το ερώτημα μου είναι αν θα μπορεί να μπαίνει απο το δικο μου ακαουντ χωρίς να έχω θεμα που είμαστε διαφορετίκα δικτυα και αν θα μπορούμε ταυτόχρονα να μπαίνουμε στο ίδιο προφιλ? Καλησπέρα πως έχετε μοιράσει τις άδειες ?
Taspit Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Τα διαφορετικά δίκτυα δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα