Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα παιζει ρολο η ip?Εχω το πακετο με τις 2 συσκευες, μπορουν για παραδειγμα να παρακολουθουν δυο συσκευες συνδεδεμενες στο ιδιο δικτυο και μια τριτη σε ενα αλλο δικτυο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fastnq2 είπε

Τελικα παιζει ρολο η ip?Εχω το πακετο με τις 2 συσκευες, μπορουν για παραδειγμα να παρακολουθουν δυο συσκευες συνδεδεμενες στο ιδιο δικτυο και μια τριτη σε ενα αλλο δικτυο?

ταυτόχρονα? όχι

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, koystado είπε

ταυτόχρονα? όχι

επειδη ο φιλος πιο πανω γραφει 

Δοκιμή με 5 συσκευές:

• 4 στο ίδιο δίκτυο
  • 1 σε άλλο δίκτυο

Όλα ok!

Δοκιμή με 5 συσκευές:

• 3 στο ίδιο δίκτυο
  • 1 σε άλλο δίκτυο
  • όταν συνδέθηκα με δεδομένα και από το κινητό "έφαγα πόρτα" για όριο!
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είμαστε 4 ατομα και έχουμε μοιράσει το πακέτο και έχουμε και οι 4 δικο τους προφιλ. Οταν πήγα διακόπες σε αλλη πολη άφησα το νετφλιξ ανοιχτό στην τηλεοράση του αδερφου μου και θελει να κρατήσει τον λογαριασμό και να μπαινει να βλέπει και αυτος.

Το ερώτημα μου είναι αν θα μπορεί να μπαίνει απο το δικο μου ακαουντ χωρίς να έχω θεμα που είμαστε διαφορετίκα δικτυα και αν θα μπορούμε ταυτόχρονα να μπαίνουμε στο ίδιο προφιλ?

Επεξ/σία από ChristosFis
Δημοσ.

Ναι, θα μπορεί. Αλλά ανά πάσα στιγμή μπορούν να παρακολουθούν ταυτόχρονα το πολύ 4 άτομα, άσχετα με το ποιο προφίλ χρησιμοποιούν.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 19/1/2020 στις 9:55 ΜΜ, ChristosFis είπε

είμαστε 4 ατομα και έχουμε μοιράσει το πακέτο και έχουμε και οι 4 δικο τους προφιλ. Οταν πήγα διακόπες σε αλλη πολη άφησα το νετφλιξ ανοιχτό στην τηλεοράση του αδερφου μου και θελει να κρατήσει τον λογαριασμό και να μπαινει να βλέπει και αυτος.

Το ερώτημα μου είναι αν θα μπορεί να μπαίνει απο το δικο μου ακαουντ χωρίς να έχω θεμα που είμαστε διαφορετίκα δικτυα και αν θα μπορούμε ταυτόχρονα να μπαίνουμε στο ίδιο προφιλ?

Καλησπέρα πως έχετε μοιράσει τις άδειες ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...