chrkain Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 καλησπέρα θα ήθελα να κανό μια αναβάθμιση σε Intel Core i7-8700 Box με mothebord Asus Prime Z370-A 1. είναι κάλο το σετ moth-cpu 2. που μπορώ να βρω την cpu σε πιο ελληνικό κατάστημα, για στα μεγάλα καταστήματα δεν υπαρχή
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Γενικα υπαρχει ελλειψη αδελφε και πρεπει να ψαχνεις σαν τον τρελο που θα εμφανιστει καμια cpu για να την τσιμπησεις... Γνωμη μου κανε λιγο υπομονη, μεχρι να βγουν πιο πολλα στην αγορα Γεναρη -Φλεβαρη γιατι τωρα δυσκολα τα πραγματα... Αλλα υπαρχουν και αλλες λεπτομερειες που πρεπει να δεις οπως μνημες που κι αυτες τις εχουν ξεφτιλησει και παει λεγοντας... Επισης για τι χρηση τον θες τον 8700....κι αν εννοεις τον απλο η΄τον Κ..... Κανε υπομονη... Αφου εχεις ακομα 1156 τοσα χρονια, μην βιαστεις τωρα για 1-2 μηνες....
chrkain Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 έτσι και αλός γύρο αρχές με μέσα Φεβρουαρίου θα προχωρήσω στην αγορά γιατί μου λύπη και η ram 16gb μάλων στα 2666 Ghz και ενας ssd δίσκος
chrkain Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 τον συγκεκριμένο επεξεργαστή τον βρήκα από το plesio με παραγγελία τον έφεραν ήδη Intel Core i7-8700 Box στα 340 τώρα μητρική είμαι ανάμεσα σε 2 Gigabyte Z370 Aοrus Ultra Game Και Asus Prime Z370-A ώμος τι προτείνεται εσείς, και τι ψήκτρα να βάλω ευχαριστώ
FasTaker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικα θα διαλεγα την gigabyte γιατι την εμπιστευομαι χρονια και τα 2 σλοτ PCI-E της asus οταν τα παιζεις και τα 2 ειναι Χ8 αρα δωρο αδωρο. Oσο αφορα την ψυκτρα λογω τρελης αγαπης (και οχι αδικα) με την arctic θα σου προτεινα την https://www.skroutz.gr/s/7619822/Arctic-Freezer-I32.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα