Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα υπαρχει ελλειψη αδελφε και πρεπει να ψαχνεις σαν τον τρελο που θα εμφανιστει καμια cpu για να την τσιμπησεις... Γνωμη μου κανε λιγο υπομονη, μεχρι να βγουν πιο πολλα στην αγορα Γεναρη -Φλεβαρη γιατι τωρα δυσκολα τα πραγματα... Αλλα υπαρχουν και αλλες λεπτομερειες που πρεπει να δεις οπως μνημες που κι αυτες τις εχουν ξεφτιλησει και παει λεγοντας... Επισης για τι χρηση τον θες τον 8700....κι αν εννοεις τον απλο η΄τον Κ.....

Κανε υπομονη... Αφου εχεις ακομα 1156 τοσα χρονια, μην βιαστεις τωρα για 1-2 μηνες....

Δημοσ.

έτσι και αλός γύρο αρχές με μέσα Φεβρουαρίου θα προχωρήσω στην αγορά γιατί μου λύπη και η ram 16gb μάλων στα 2666 Ghz και ενας ssd δίσκος 

Δημοσ.

τον συγκεκριμένο επεξεργαστή τον βρήκα από το plesio με παραγγελία τον έφεραν ήδη  Intel Core i7-8700 Box  στα 340 τώρα μητρική

είμαι ανάμεσα σε 2  Gigabyte Z370 Aοrus Ultra Game Και Asus Prime Z370-A  ώμος τι προτείνεται  εσείς,

και τι ψήκτρα  να βάλω 

ευχαριστώ  

Δημοσ.

Προσωπικα θα διαλεγα την gigabyte γιατι την εμπιστευομαι χρονια και τα 2 σλοτ PCI-E της asus οταν τα παιζεις και τα 2 ειναι Χ8 αρα δωρο αδωρο.

Oσο αφορα την ψυκτρα λογω τρελης αγαπης (και οχι αδικα) με την arctic θα σου προτεινα την https://www.skroutz.gr/s/7619822/Arctic-Freezer-I32.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...