IKARIWTHS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια,αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια οσων γνωριζουν,Στις 12 του μηνα εβαλα μια παραγγελια για 3 καμερες στο baggood που ειχαν ωραια τιμη ,εβαλα το δεμα να μου ερθει priority direct .κοιταζω σημερα και δεν μου εχι ερθει μηνυμα στο email,μπαινω στην ιστοσελιδα τους και δε βλεπω πουθενα τη παραγγελια μου,μπαινω στο paypal και βλεπω οτι εχουν παρει τα χρηματα κανονικα. Προσπαθω απο το απογευμα να μιλησω στο chat αλλα μου ζητανε αριθμο αποστολης ,μολις τους λεω τι συνεβη με πεταει εξω και περιμενω παλι μια ωρα να ξανασυνδεθω. Εχει τυχει σε καποιον κατι αντίστοιχο? τι κνουμε τωρα?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Αν εισαι σίγουρος οτι η παραγγελία εγινε απο το baggood και οχι απο καμιά "μαιμου"τότε στείλε στο chat ενα screenshot απο την απόδειξη αγορας του παυπαλ
IKARIWTHS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ναι δεν εγινε απο μαιμου ιστοσελιδα απο την επίσημη έγινε,οσο για το paypal εσωσα σε pdf το transaction details - invoice id,αυτο να στειλω? σε περιπτωση που δε βγαλω ακρη πως θα ακυρωσω τη παραγγελιααπο το paypal και ποσο θα περιμενω να επιστραφουν τα χρηματα?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Στειλε οτι αποδεικνύει την αγορά σου
isay Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Οταν κάνεις παραγγελία απο bg και αφου εχεις πληρώσει, σου ερχεται αμέσως ενα email με την παραγγελία σου, οπου γράφει το πήρες, ποσο πλήρωσες, διευθυνση, τροπο αποστολής κλπ Οταν γίνει shipped η παραγγελία σου στέλνει αλλο email οπου γραφει πάνω κατω τα ίδια ΣΥΝ το track number. Αν δεν έλαβες κανενα απο τα email τοτε εγινε κάποιο κοκομπλόκο μετά την πληρωμη με το paypal και δεν μπήκε καν παραγγελία. Για τετοια θέματα γίνεται περιοδικά αντιλογισμός και τα χρήματα επιστρέφονται. Αυτό αναλογα με το συστημα μπορεί να πάρει μέρες. Το καλύτερο που εχεις να κάνεις ειναι να μπεις στο λογαριασμο σου στο paypal και να κάνεις ενα dispute στη συγκεκριμένη χρέωση. Η άλλη λύση ειναι να ανοίξεις ticket στο bg (ασε το chat στην ακρη) και να ανα φέρεις οτι εβαλες παραγγελια, εγινε χρεώση του paypal με το ΤΑΔΕ transcation (θα το βρεις στο paypal σου) και το αναλογο τμήμα θα το βρει (αν δεν εχει γινει αυτοματοποιημένα). Λεφτά δε θα χάσεις. Μια φορά προσφατα ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ σε ποιο site εγινε, εγινε διπλοχρέωση και μεχρι να γράψω το μήνυμα στο paypal, ειδα οτι τα χρήματα της δευτερης χρεωσης ειχαν γινει refund. 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 ότι σου ειπαν τα παιδια από πανω ισχυει 100% μολις εκανες την αγορα σου επιτοπου σου ηρθε μαιλ με τι αγορασες,ποσο κοστισε κτλπ στειλε αυτο στο support στο chat και θα λυθει ευκολα και αμεσα αυτο που δεν εμφανιστηκε η παραγγελια. παντως μελος vip4 και πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο για το banggood παντως μην σε νοιαζει θα στο λυσουν ευκολα.
makfil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια,αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια οσων γνωριζουν,Στις 12 του μηνα εβαλα μια παραγγελια για 3 καμερες στο baggood που ειχαν ωραια τιμη ,εβαλα το δεμα να μου ερθει priority direct .κοιταζω σημερα και δεν μου εχι ερθει μηνυμα στο email,μπαινω στην ιστοσελιδα τους και δε βλεπω πουθενα τη παραγγελια μου,μπαινω στο paypal και βλεπω οτι εχουν παρει τα χρηματα κανονικα. Προσπαθω απο το απογευμα να μιλησω στο chat αλλα μου ζητανε αριθμο αποστολης ,μολις τους λεω τι συνεβη με πεταει εξω και περιμενω παλι μια ωρα να ξανασυνδεθω. Εχει τυχει σε καποιον κατι αντίστοιχο? τι κνουμε τωρα? Να έχεις στο μυαλό σου ότι σε κάθε συναλλαγή που κάνουμε με κάρτα, ο πωλητής δεν παίρνει αμέσως τα χρήματα αλλά, απλά, τα δεσμεύει και όταν στείλει το δέμα τότε τα εισπράττει. Εάν δεν πραγματοποιηθεί η αγορά, για οποιοδήποτε λόγο, τα δεσμευμένα χρήματα αποδεσμεύονται μετά από μερικές μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα