_chris_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 έχω ένα tablet με windows 10 με 32GB χώρο. πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να εκμεταλλευτώ και το τελευταίο bit. σβήνω ότι δε χρειάζομαι και γενικά προσέχω τι εγκαθιστώ. θέλω να κερδίσω χώρο και βλέπω αυτή την εικόνα. αυτό σημαίνει ότι έχει δεσμευτεί 1,7GB διότι εκκρεμεί μια αναβάθμιση; κάνω συνεχώς έλεγχο και δε βρίσκει κάτι. πως αποδεσμεύω αυτό το χώρο. τη μόνη αναβάθμιση που δεν έχω κάνει και δε πρόκειται να κάνω είναι το creators. πως θα κερδίσω αυτά τα 1,7 GB? επίσης πως κάνω printScreen στο tablet αφού δεν έχω πληκτρολόγιο; έχουν καμιά πατέντα τα 10;
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασες την παρακάτω λύση I had the same problem and I just figured it out. To delete all the pending updates and preview build information (at least on my Windows 10 desktop), go to C:\Windows\SoftwareDistribution\Download and delete everything in the folder. You may have to give admin permission to do so. I got all of my information from this video here:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα