ntritzt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ποσό που διαθέτουμε : 100 ευρώ Χρήση υπολογιστή : ταινίες , internet Οθόνη: υπάρχει Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΌχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη ( αλλά δεν έχει σημασία )Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Από έμενα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι Ένα φιλαράκι μου έφερε εχτες έναν υπολογιστή να δω αν μπορώ να τον κάνω κάτι . Τα specs του είναι αυτά . Cpu : pentium 4 Gpu : radeon 9550 Ram : 4x 256 Pcu : no name 400w Άρχισα να ψάχνω στην ντουλάπα μου με τα παλιά μου parts για πράγματα που μπορώ να του δώσω γιατί με αυτά δεν γίνεται δουλεία και βρήκα Q6600, 2x 2 gb ram ddr2 ,μια μητρική asus p5k και μια hd 6870 Η gpu δυστυχώς είναι καμένη τα υπόλοιπα φαίνονται καλά εκτός από μια θέση ραμ της μητρικής . Από τροφοδοτικό θα του δώσω προσωρινά ένα δικό μου (corsair vs450) και μετά τις γιορτές θα βάλουμε καπιο άλλο . Η σκέψη μου λοιπόν είναι : Cpu : quad q 6600 Ram : 4gb ddr2 Pcu : corsair vs450 (προσωρινά) Mb :asus p5k Και αγορά ενός ssd 125gb και μιας gpu Θελω να ρωτήσω παιδιά πρώτα από όλα αν αξίζει να δώσουμε 100 και αν ναι καμία προτασουλα σε αυτά τα λεφτά .
NickTheGamer95 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 τι μητρική έχεις ?Αν το βρεις τον πύργο που να είναι ολόκληρος,εδώ άμα ψάξεις θα βρεις με κάνα 80νταρι.Σε καμιά περίπτωση κομμάτι κομμάτι
ntritzt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Η μητρική είναι η asus p5k . Στην ουσία από το pc που μου έφερε ο φίλος μόνο το κουτί και τους σκληρούς δεν έχω αλλάξει . Μητρική , επεξεργαστής, ram δεν μου χρειάζονται και θα του τα δώσω έτσι . Το τροφοδοτικό θα του το δώσω για κάνα μηνά μόνο και μετά μου είπε θα πάρει ένα άλλο . Αυτό που ρωταω είναι αν σε αυτό το σύστημα αξίζει να δώσουμε ένα 100 για π.χ. Site: ssd Site: gpu
tanasen01 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Πάρε μεταχειρισμένα. Με 30€ βρίσκεις 120gb ssd, απλά τσέκαρε υγεία πρώτα και με 40-50€ βρίσκεις πολύ καλύτερη κάρτα από την 710 (π.χ. GT740 ή HD6850). Βέβαια αν δεν παίζεις καθόλου παιχνίδια και θες την εγγύηση δεν σε απασχολεί.
ntritzt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Πάρε μεταχειρισμένα. Με 30€ βρίσκεις 120gb ssd, απλά τσέκαρε υγεία πρώτα και με 40-50€ βρίσκεις πολύ καλύτερη κάρτα από την 710 (π.χ. GT740 ή HD6850). Βέβαια αν δεν παίζεις καθόλου παιχνίδια και θες την εγγύηση δεν σε απασχολεί. Για τον ssd έχω ψάξει στις αγγελίες ακόμα δεν βρήκα κάτι καλό . Καρτα γραφικών όπως λες και εσύ από την στιγμή που δεν παίζει παιχνίδια καλυτέρα κάποια με εγγύηση , αν βρω κάποια μεταχειρισμένη με εγγύηση μέχρι 50 καλά θα είναι ,αλλά δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα