Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα κανεις αλλα δεν γινεται να μην σαρεσει εμφανησιακα το 6s Plus και να σαρεσει το 7plus μιας και τα δυο κινητα εχουν το ιδιο design περαν του πισω μερους με την καμερα. Μονο το χρωμα αλλαζει.

Ειχα το galaxy s7 πιο πριν και αυτος που του εδωσα το κινητο,το ηθελε κυριως για φωτογραφιες καλη ωρα.Το ιδιο και αρκετοι αλλοι που προτιμανε πχ τα νεα κινητα της huawei.

Για μενα προσωπικα δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα για iphone και ισως γενικα για οποιοδηποτε κινητο για την χρηση που θες να κανεις. Πηγαινε μια βολτα απο καποια κοντινη αλυσιδα να δοκιμασεις διαφορα κινητα(ολων των χρηματων)απο κοντα και αν δεν σε καλυψει καποιο πηγαινε στο iphone.

Εγω το 7plus το προτεινω αλλα οχι καινουργιο.Να το πω πιο απλα αξιζει σαν συσκευη αλλα οχι 700ευρω για το 32ρι και 800ευρω για το 128ρι.

Σεβαστη η απαντηση σου αλλα να σου επαναλαβω το εξης.. δεν θελω να παω σε android.. τα χω παρει με κακο ματι γενικοτερα..

Εφοσον μας αφησε με την ορεξη στο χερι η Nokia/Microsoft, τα επομενα που παντα λιγουρευομουν αλλα δεν τολμουσα λογω οικονομικων ηταν τα iPhone.. Χωρια οτι μονο απο το 7 αρχισαν να μ'αρεσουν που "ψιλο"εξαφανισαν και τις γραμμες της κεραιας στο πισω μερος..

Επισης για μεταχειρισμενο δεν το ψηνω οπως προ-ανεφερα.. θελω καινουργια συσκευη..

32gb συμφωνειτε ολοι οτι ειναι λιγα? Να δωσω δλδ αλλο ενα 100αρι για τα 128? Εφαρμογες δεν κατεβαζω πολλες γενικοτερα.. παιχνιδια επισης δεν παιζω..

Μετα ομως ελεγα εφοσον παω στα 800 γιατι να μην παρω το 8αρι αν υπερτερει σε καμερα ή τα παει καλυτερα με τις αναβαθμισεις..

αλλα απ'οτι μου λετε δεν θα χει θεμα με τις αναβαθμισεις.. Απο την αλλη το 8αρι εχει γυαλι πισω και το φοβαμαι μην μου την κανει σε καμμια πτωση (θα φοραω θηκη σιλικονης σιγουρα)

Το Χ ειναι πολυ τσιμπημενο για τα κυβικα μου και επισης δεν με τρελαινει η φαση με το faceID.. και για καποιο λογο μου φαινεται πιο χοντροκομμενο

Μπερδεμα..

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ πως αν όντως δε κατεβάζεις πολλές εφαρμογές και δε παίζεις και παιχνίδια όπως λες, θα σε καλύψουν μια χαρά τα 32GB.

Η μόνη περίπτωση να μη σε καλύψουν είναι, αν σκοπεύεις να τραβάς και να κρατάς στην συσκευή, πολλές φώτο και κυρίως βίντεο (ειδικά 4K ή 1080p60fps).

Δημοσ.

παρε το 32αρι και αγορασε το icloud τα 50gb ειναι τζαμπα σχεδον και ανεβαζε τα παντα εκει, τοσα λεφτα για παλιοτερο μοντελο μη δινεις, ειναι κριμα η πανε καρφι για 8

επισης ποιος σου ειπε οτι τα android κολανε? πριν 5 χρονια μπορει

γενικοτερα σαν χρηστης αποκλειστικα ios για πολλα χρονια πριν παρω το s8,σου λεω πως δε θα το μετανιωσεις, αξιζει μεχρι τελευταιο cent και ας ειναι οverpriced imho, θα σου κρατησει παρα πολυ καιρο, και ειναι πανευκολο να το μαθεις tbh παλι s8 θα διαλεγα σε σχεση με τα καινουργια μηλα

• Like 1
Δημοσ.

Μπερδεμα..

Τα εγραψα αυτα καθαρα υπο την εννοια του να μην δωσεις τοσα χρηματα για Iphone 7 plus 32gb.

Αν το εχεις παρει αποφαση ομως χτυπα το διχως αυριο.

Οσο για τα 32gb χωρου αν με το lumia 1520 σου ησουν μια χαρα με τα 32gb τοτε παρε το 32αρι.

Δημοσ.

7 32gb —> 590€

7 128gb —> 670€ (+80€)

8 64gb —> 740€ (+70€)

Τα 6s τελικα δεν εχουν πεσει αρκετα και δεν συμφερουν σαν αγορα.

Εαν εχεις προγραμμα με data στο κινητο σου αρκετα (εαν χρειαζεσαι αμεση προσβαση σε οσα εχεις αποθηκευσει) τοτε μπορεις να πας στο 7/32 με τα +50gb με 1€/μηνα icloud. Αλλιως τα 32gb δεν φτανουν εαν δεν κατεβαζεις τις φωτο σου (ειδικα τα βιντεο) πολυ συχνα. Για εμενα το icloud ειναι εξαιρετικα βολικο βεβαια και θα το προτεινα ουτως η αλλως γιατι εχεις προσβαση απο παντου και ειναι μεγαλη ασφαλεια των δεδομενων σου αλλα και συνολικα καθημερινου αυτοματου backup το κινητου σου (το βραδυ σπιτι οταν το φορτιζεις).

Δημοσ.

Πάντως...παρόλο που το έγραψες και πιο πάνω οτι δεν θες...για μένα η λύση είναι μία. Να πας σε μεταχειρισμένο 7 πλας. Σοβαρα.

Τα παιδιά που τα δίνουν εδώ μέσα (χρήστες με πολλές αξιολογήσεις και παλαιοί στο φόρουμ) τα έχουν σε εξαιρετική κατάσταση γιατί ξέρουν ότι θα τα πουλήσουν. Πιστεύω ότι με 550 θα βρεις. Σου μένουν άλλα 130 από το budget σου για να τα κάνεις ότι θες. Και εφόσον είναι ελληνικό με απόδειξη θα έχεις και ένα χρόνο ακόμα εγγύηση. Πραγματικά μην πάρεις καινούργιο τώρα, δεν αξίζει.

Πρώην κάτοχος και εγώ 7 πλας, το κινητό πάει σφαίρα και πιστεύω θα πηγαίνει για τουλάχιστον 1.5-2 χρόνια ακόμα. Σε όλα τα άλλα που έγραψες ότι ενδιαφέρεσαι να έχει ένα κινητό δε σε καλύπτει απλά...σε υπερ-καλύπτει. 

Δημοσ.

Δεν ειμαι σε φαση να ψαχνω μεταχειρισμενα.. εψαξα λιγο αλλα ειδα λιγους με πολλες κριτικες και η διαφορες ηταν στα 100 ευρω.. οποτε για 100 ευρω καλυτερα να το παρω ζελατινα και με εγγυηση φουλ..
Τωρα για την χωρητικοτητα επειδη δεν γνωριζω απο iOS, το iCloud ειναι σαν το OneDrive της Microsoft, online storage το οποιο ειναι επι πληρωμη? Και μπορεις να συνδεθεις ακομα και απο windows pc?

Δεν ειναι πολυ χρονοβορο ομως να θες να ανεβασεις ολοκληρα video στο iCloud?

Σε περιπτωση επισης που ξεχασεις να πληρωσεις το cloud χανεις τα αρχεια π εχεις ανεβασμενα?

Κοιτα να δεις που 2 μερες τωρα καθομαι και βλεπω απειρα βιντεο να δω ποιο μ αρεσει περισσοτερο σαν ομορφια.. το gloss του γυαλιου του 8 ή το matte του 7..

Πιο ευκολο ειναι να σου κανουν οι αλλοι δωρο τελικα, παρα να το κανεις ο ιδιος στον εαυτο σου :-(

Δημοσ.

Εγώ ως κάτοχος του 8 plus από αρχές Οκτωβρίου, θα διαφοροποιηθω από τους υπόλοιπους και θα σου πρότεινα να πάρεις το 8 plus. Πρώτον εφόσον θες να το κρατήσεις καιρό, καλύτερα να πάρεις το φετινό μοντέλο που θα σου κρατήσει 1 χρόνο παραπάνω τουλάχιστον από το 7 plus. Δεύτερον έχει καλύτερη κάμερα από το 7 και αφού σε ενδιαφέρει η φωτογραφια(αλλιώς δεν θα είχες το 1020) είναι σημαντικό. Τρίτον η βασική έκδοση του 8 plus είναι στα 64gb ενώ το 7 έχει μόνο 32gb, άρα θα σε καλύψει και με το παραπάνω. Τέλος δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το ότι έχει πλάτη από γυαλί ιδίως αν του βάλεις θήκη.

Δημοσ.

Καλυτερη καμερα απο το 7? Ιδιες δεν ειναι?
Ναι φυσικα και με ενδιαφερει η φωτογραφια ισχυει.. Το θεμα 7 vs 8 για μενα ειναι καθαρα θεμα εμφανισης.. Δεν μπορω να αποφασισω ποιο μου καθεται καλυτερα στο ματι οπως προ-ανεφερα.. η πισω πλευρα + logo σε matte μαυρο, ή η πισω πλευρα + logo σε gloss..
Ναι θηκη θα εχω αλλα πολυ πιθανον να παρω και μια διαφανη σιλικονης, οποτε θα φαινεται ολη η πισω πλευρα..

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι ιδιες.Το 8 plus προφανως εχει καλυτερη καμερα σαν πιο καινουργιο μοντελο.Βεβαια κοστιζει και αναλογα(μεγαλη χρηματικη διαφορα).

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι ιδιες.Το 8 plus προφανως εχει καλυτερη καμερα σαν πιο καινουργιο μοντελο.Βεβαια κοστιζει και αναλογα(μεγαλη χρηματικη διαφορα).

οι κάμερες είναι ίδιες με την ΜΟΝΗ διαφορά στα fps του 4Κ και του 1080 video

Δημοσ.

Ναι φυσικα και με ενδιαφερει η φωτογραφια ισχυει.. Το θεμα 7 vs 8 για μενα ειναι καθαρα θεμα εμφανισης.. Δεν μπορω να αποφασισω ποιο μου καθεται καλυτερα στο ματι οπως προ-ανεφερα.. η πισω πλευρα + logo σε matte μαυρο, ή η πισω πλευρα + logo σε gloss..

Ναι θηκη θα εχω αλλα πολυ πιθανον να παρω και μια διαφανη σιλικονης, οποτε θα φαινεται ολη η πισω πλευρα..

Το μόνο που είναι ίδιο είναι ο αριθμός των ΜΡ. Δεν είχα το 7 plus, αλλά επειδή έχω δει πολλά reviews, έχει όντως καλύτερη κάμερα. Επιπλέον έχεις και το portrait mode που αν και είναι beta ακόμα και δεν λειτουργεί τέλεια, είναι ωραία προσθήκη. Και μπορείς και να τραβήξεις βίντεο 4Κ στα 60fps που δεν μπορεί κανένα άλλο κινητό να τραβήξει
Δημοσ.

Δεν εχω δει συγκριτικα βιντεο στις καμερες να πω την αληθεια γτ νομιζα οτι ειναι ιδιες.. Τωρα αυτο που λες περι 4κ @60fps ποιος θα κατσει να τραβηξει βιντεο μεγεθους 400mb/λεπτό.. και που θα το προβαλει κιολας.. Δν νομιζω οτι ειναι και πολυ dealbreaker αλλα οκ why not να υπαρχει..
Portrait mode εχω δει και στα 2.. δεν ειναι το ιδιο?

greek απο γρατσουνιες το γυαλι πισω τι λεει? Ειναι φαση σαν το παλιο Jet Black που και με τον αερα αφηνε σημαδια?

Δημοσ.

Τωρα για την χωρητικοτητα επειδη δεν γνωριζω απο iOS, το iCloud ειναι σαν το OneDrive της Microsoft, online storage το οποιο ειναι επι πληρωμη? Και μπορεις να συνδεθεις ακομα και απο windows pc?

Δεν ειναι πολυ χρονοβορο ομως να θες να ανεβασεις ολοκληρα video στο iCloud?

Σε περιπτωση επισης που ξεχασεις να πληρωσεις το cloud χανεις τα αρχεια π εχεις ανεβασμενα?

Oxi δεν τα χανεις ουτε σε αφηνει να ξεχασεις να πληρωσεις ομως το icloud ειναι ουσιαστικα για buckup και μαλιστα καλο για ολα τα υπολοιπα ειναι να εχουμε να λεμε

Δημοσ.

Δεν εχω δει συγκριτικα βιντεο στις καμερες να πω την αληθεια γτ νομιζα οτι ειναι ιδιες.. Τωρα αυτο που λες περι 4κ @60fps ποιος θα κατσει να τραβηξει βιντεο μεγεθους 400mb/λεπτό.. και που θα το προβαλει κιολας.. Δν νομιζω οτι ειναι και πολυ dealbreaker αλλα οκ why not να υπαρχει..

greek απο γρατσουνιες το γυαλι πισω τι λεει? Ειναι φαση σαν το παλιο Jet Black που και με τον αερα αφηνε σημαδια?

Καλύτερα να του βάλεις θήκη. Αν και δεν είναι σαν το jet black σε καμία περίπτωση, το δικό μου που δεν το έχω βάλει θήκη, έχει πολύ μικρές γρατσουνιές στο κάτω μέρος αλλά πρέπει να ψάξεις για να τις βρεις και φαίνονται μόνο υπό γωνία και σε συγκεκριμένο φωτισμό, κοινώς αν δεν είσαι «ψείρας» ούτε που θα τις προσέξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...