Προς το περιεχόμενο

Μεγαλο % χρησης του cpu χωρις λογο


kostask91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στην κοινοτητα,

 

Οπως λεει και ο τιτλος, παρατηρησα σημερα μεγαλο ποσοστο χρησης του cpu χωρις λογο. Αρχικα ειχα ανοιχτο το hearthstone-battlenet και 2-3 καρτελες στον οπερα και παρατηρησα οτι το youtube εκανε καποιες μικροπαυσεις ανα περιοδους, χωρις να οφειλεται αυτο στο ιντερνετ ( buffering ). Αμεσως ανοιξα το task manager για να δω τι παιζει και ειδα οτι ηταν 90-100% usage, πραγμα αρκετα υπερβολικο. 

Η πρωτη μου σκεψη ηταν πως επειδη χρησιμοποιω την ενσωματωμενη gpu του επεξεργαστη, επειδη η καρτα μας "αφησε" εδω και λιγες μερες, μηπως γιαυτο το λογο και η τοσο μεγαλη χρηση του cpu.

Κλεινοντας τα hearthstone, opera ειδα την μειωση που περιμενα, δηλαδη της ταξης του 50%, αλλα στο τελος εμεινε αυτο:

 

post-228245-0-39590300-1513269243_thumb.png

 

WTF????

Τι συμβαινει; Πως γινεται αυτο; Μολις κανω ομως επανεκκινηση δεν εχω προβλημα, αλλα οσο μενει αρκετα ανοιχτος ο υπολογιστης το ξαναπαρατηρω αυτο.

Να πως οτι ο υπολογιστης ειναι "φρεσκος" απο φορματ σχεδον μηνα και αποτελειται απο i5 2500k ( turbo boost στα 4,1 ), 10 gb ram, και 2 500αριδες σκληρους.

Επισης, υπαρχει περιπτωση να οφειλεται οντως στο οτι χρησιμοποιω την ενσωματωμενη του cpu;

Τι μπορω να κανω;

( Χρειαστηκε να γραψω το κειμενο δυο φορες γιατι την πρωτη δε μου αφησε να το δημοσιευσω επειδη στον τιτλο υπηρχε η λεξη σοσ "ποσοστο". Ελεος. ) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ πιθανον να τρωει πορους το windows update .πρεπει να εγκαταστησεις καποια ΚΒ ωστε να ''φτιαξει'' ακολουθησε πιστα τις οδηγιες εδω--> https://www.pcsteps.gr/144393-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows-7-windows-update/

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για την απαντηση. Τα κατεβασα αυτα που λεει, αλλα οταν παω να τα εγκαταστησω μου λεει "Η ενημερωση δεν ισχυει για τον υπολογιστη σας".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες την υγεία στους δίσκους σου

 

http://www.softpedia...-Sentinel.shtml

 

πες μας τα μοντέλα από τους δίσκους , πάνω αριστερά της αναφορά είναι το μοντέλο τους ( Health / Performance ) , απενεργοποίησε τον Flash Player , θα δεις μεγάλη διαφορά

 

http://www.tomsguide...news-20422.html

 

κατέβασε αυτό , αφαίρεσε ότι τρέχει στην εκκίνηση

 

https://technet.micr...s/bb963902.aspx

http://www.makeuseof...grams-autoruns/

 

θα δεις μετά πως θα τρέχει καλύτερα , σκέψου κάτι απλό , φαντάσου όλοι να έγραφαν όπως εσύ , αναφέρομαι σε αυτό ( Χρειαστηκε να γραψω το κειμενο δυο φορες γιατι την πρωτη δε μου αφησε να το δημοσιευσω επειδη στον τιτλο υπηρχε η λεξη σοσ "ποσοστο". Ελεος. ) , το Forum θα ήταν για κλάματα , σκέψου πως θα ήθελες να είναι η εικόνα του δικού σου Forum , αποκλείεται να ήθελες εν έτει 2017 να γράφουν όπως τους κατέβει ( φιλικά ) B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω παντως θα παταγα και το κουμπακι που λεει "Εμφανιση διεργασιων απο ολους τους χρηστες".

 

Δεν παραξενεψε κανεναν που το cpu ειναι στο 47% και η στηλη της cpu ειναι ολα μηδενικα?Προφανως καποια διεργασια του συστηματος χρησιμοποιει τον επεξεργαστη και απλα δεν την βλεπουμε στο σκρινσοτ γιατι δειχνει εξ'ορισμου μονο τις διεργασιες του χρηστη.

 

Πατα το κουμπακι , δες ποια διεργασια τρωει επεξεργαστη και μιλα με την γραμματεια του φορουμ για νεο ραντεβου :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αποτι βλεπω εχεις περασει τα 7. Ειναι κλασσικο προβλημα των 7 μετα απο καθαρη εγκατασταση. Απενεργοποιησε τις αυτοματες ενημερωσεις, κατεβασε το wsus, κατεβασε οτι ενημερωσεις εχει διαθεσιμες για τα 7 x64, καντες εγκατασταση και οταν τελειωσεις πατα το windows update χειροκινητα να ψαξει για αυτες που εμειναν και τελος. Θα δεις μετα οτι θα στρωσει. Ειναι καθαρο προβλημα του windows update. Δεν εχει κανενα προβλημα το συστημα σου, ουτε οι διεργασιες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγινε παιδια, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, θα τα κοιταξω μολις γυρισω σπιτι.

Αν και μετα απο τη βοηθεια του @alexisnik19911, νομιζω οτι το προβλημα λυθηκε, αν και δεν τον χρησιμοποιω καθημερινα, ωστε να ειμαι σιγουρος 100%.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...