Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή απο Apple πλευρα είμαι απόλυτα άσχετος, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε κάτι;

Ο κουμπάρος μου πήρε ένα iPhone SE. 4 μηνών το κινητό,η οθόνη ξεκόλλησε απο το σασί. Σύμφωνα με τον τεχνικό που το πρωτοπήγε, φούσκωσε η μπαταρία και πέταξε την οθόνη έξω.

Πριν φτάσω στο πρόβλημα, να πώ οτι είναι παθολογικός ψείρας, και το κινητό είναι σε Α-ΨΟ-ΓΗ κατάσταση. Κυριολεκτικά.

Πήρε τηλέφωνο στην Infoquest, και του λέει θα το στείλεις εδώ με δικά σου έξοδα, και θα σου στείλουμε πίσω Refubrished.

Ας πουμε οτι προσπερνάμε το θέμα με την πληρωμή του κούριερ για το πήγαινε-ελά, που το θεωρώ απαράδεκτο, αλλα oh well, με το ανακατασκευασμένο τι παίζει; Ο άλλος θέλει το δικό του πίσω(ψειρας γαρ) και όχι ένα ανακατασκευασμένο με άγνωστο ιστορικό κτλ.

Επίσης οπως του ειπαν, η νεά συσκευή θα έχει εγγύηση 3 μήνες! Ενώ το προηγούμενο ήταν 4 μηνών.

Τι στο καλό; Δηλαδή αν πάει να πάρει ένα iPhone X και σκάσει 1400€ , αν χαλάσει μετά απο 3 μήνες θα πάρει ανακατασκευασμένο, με 3μηνη εγγύηση; η μόνο στο SE συμβαίνει αυτό (εχει σταματήσει η παραγωγή;)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Ανακατασκευασμένο δίνουν όντως, φαίνεται σαν καινούργιο όμως και νομίζω έχει και καινούργια μπαταρία. Απλά δεν δίνουν αξεσουάρ, σκέτη τη συσκευή.

Για την εγγύηση είμαι σχεδόν σίγουρος ότι παλιότερα δίνανε τρεις μήνες μόνο αν είχες λιγότερο από τρεις μήνες, αν είχες περισσότερο έμενε το υπόλοιπο που είχες.

Δημοσ.

Η εγγύηση συνεχίζει κανονικά εφόσον έχει πάνω από 3 μήνες, τα μεταφορικά τα χρεώνεται η info και το τηλέφωνο που έρχεται είναι σαν καινούργιο. Έτσι απλά ισχύουν τα παραπάνω, δυο φορές χρειάστηκε, μια σε εμένα όταν είχα το 5αρι κ μια σε φίλο με 6s και όλα οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...