Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω μια ειλικρινέστατη απορία πάντως, προς όσους όντως πιστεύουν πως η προσελήνωση ήταν απάτη:

Τα αμερικανάκια πήγαν στο φεγγάρι κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου κερδίζοντας έτσι το λεγόμενο space race. Έναν άτυπο αγώνα που μέχρι τότε έχαναν από τους σοβιετικούς με το Sputnik και αργότερα τον Gagarin. Λέτε οι σοβιετικοί να μην το είχαν ξεψαχνίσει μέχρι αηδίας απλά και μόνο για να τα χώσουν στους αμερικανούς, ειδικά στο πλαίσιο του αγώνα και, γενικότερα, του ψυχρού πολέμου; 

Food for thought ;)

• Like 5
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έχω μια ειλικρινέστατη απορία πάντως, προς όσους όντως πιστεύουν πως η προσελήνωση ήταν απάτη:

Τα αμερικανάκια πήγαν στο φεγγάρι κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου κερδίζοντας έτσι το λεγόμενο space race. Έναν άτυπο αγώνα που μέχρι τότε έχαναν από τους σοβιετικούς με το Sputnik και αργότερα τον Gagarin. Λέτε οι σοβιετικοί να μην το είχαν ξεψαχνίσει μέχρι αηδίας απλά και μόνο για να τα χώσουν στους αμερικανούς, ειδικά στο πλαίσιο του αγώνα και, γενικότερα, του ψυχρού πολέμου; 

Food for thought ;)

Δεν υπάρχει Ρωσσία, είναι αποικία των αμερικάνων καμουφλαρισμένη με βότκα και διαφορετική προφορά για να ξεγελάσουν των βόρεια κορέα, αλλά και άλλα πράγματα όπως αυτό που ρωτάς.

Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά που πιστεύεις ό,τι σου σερβίρουν...

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί το φεγγάρι είναι το ίδιο ουράνιο σώμα με την γη? Τι λογική είναι αυτή και σε ποιο συμπέρασμα μπορεί να καταλήξει?

Σκέψου την ερώτηση και θα καταλάβεις αν πήγανε ποτέ... Ρητορική είναι.

Εγώ έχω μια ειλικρινέστατη απορία πάντως, προς όσους όντως πιστεύουν πως η προσελήνωση ήταν απάτη:

Food for thought ;)

Σωστός σαν άποψη... Έγινε όμως ειδική συμφωνία να μην μιλήσει κανένας..

Γιατί οι ίδιοι Αμερικανοί ναύτες λένε ότι έχουν δει εξωγήινους, τα ίδια και οι Ρώσοι.. Άρα κάποιος κρύβει κάτι.

Δημοσ.

Η ΝΑSA είναι ένας οργανισμός που από νόμου υποχρεούται να ανακοινώνει κάθε ανακάλυψη, μέσο και δραστηριότητα.

Επίσης είναι ένας οργανισμός που κάθε χρόνο σχεδόν βλέπει τις επιχορηγήσεις να μειώνονται λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος από πολιτικούς και κοινού(αμερικάνικο). Έτσι προσπαθούν ακόμη περισσότερο στο PR, ώστε να μην υπάρχουν ηλίθιοι να φωνάζουν "Τι φτιάνει η NASA για εμάς με τους φόρους που μπληρώνω!!!111"

Φυσικά οι δημοσιοκάφροι και οι βλόγκερς πολλάκις γράφουν παπαριές και προσπαθούν να πιάσουν τα κλικς.

Όσο αφορά τις γελοίες θεωρίες συνωμοσίας, δόξα να 'χει ο γιαραμπής, υπάρχουν τέτοια φόρουμ σάιτ για τους "πεφωτισμένους", γιατί δεν πάτε να τα αναλύσετε εκεί;

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης εκτός το PR που χρειάζονται πιο λογο της λογικής "πληρώνω για να παίζουν αυτοί τους επιστήμονες" και άλλες τέτοιες χαζομάρες που ήρθαν με την κρίση, τα τελευταία χρόνια εχει εξελιχθεί πολυ και η τεχνολογίας επεξεργασίας σημάτων και φωτογραφιών. Παλιά ήθελε ομάδες επιστημών να βλέπουν χιλιάδες δεδομένα με πολυ θορύβων για να εντοπίσουν κάποια τέτοια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Σήμερα υπάρχουν πολυ πιο εξελιγμένοι αλγόριθμοι που βοηθούν πολυ σε αυτη τη δουλειά και έτσι έχουμε πιο συχνά τέτοιες πληροφορίες.

Δημοσ.

Περιμενα να διαβασω σημερα με ανυπομονησια καποιο τρανταχτο νεο για το διαστημα, και τελικα ανακοινωσε κατι που το υποπτευοταν και η κουτση μαρια που πιστευει στην επιπεδη γη.

αλλο το τι υποπτευεται/πιστευει η καθε κουτση μαρια... και αλλο να βγαζει επισημη ανακοινωση μια διαστημικη υπηρεσια που το επιβεβαιωνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...