ALXGS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας. Επειδή είχα κάποια θέματα με το πισί, του έκανα φορμάτ και επανεγκατάσταση τα Win10 (αυτά είχα και πριν) αλλά μετά λύπης μου διαπίστωσα πως όλα τα αρχεία σημειωματαρίου (.txt) που είχα και με πολύ σημαντικές πληροφορίες, έγιναν αλαμπουρνέζικα. Υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω? Eδώ ένα screenshot ενός αρχείου
discoboyminimal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 ρε συ , το αρχειο που ανοιξες λογικο ειναι να μην μπορεις αν το διαβασεις , αφου ειναι .rar αρχειο 1
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Πάνε στον πίνακα ελέγχου και στο region και άλλαξε τις ρυθμίσεις επιλέγοντας τοποθεσία: Ελλάδα και στην 3η καρτέλα στο Change System locale βάλε επίσης Greek. 1
ALXGS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Το έκανα αυτό αλλά δεν έφτιαξαν. Όλα τα άλλα αρχεία (word excell κτλ) είναι ΟΚ... μόνο τα txt με Ελληνικά έχουν χαλάσει.
ALXGS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Τίποτα. Συνεχίζουν να είναι αλαμπουρνέζικα
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Σίγουρα άλλαξες το language for non Unicode programs σε greek που σου είπε στην τρίτη καρτέλα του region? Όσες φορές έχω δει αλαμπουρνέζικα πάντα αυτό ήθελε αλλαγή.
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αυτό φταίει. Μάλλον δεν έκανε επανεκκίνηση.
ALXGS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ελα... εντάξει. Έσιαξε το ριμάδι. Δεν είχα καταλάβει καλά το τελευταίο που είπατε γιατί έχω Ελληνικά Windows και μπερδεύτηκα. Έκανα επανεκκίνηση και έφτιαξαν όλα! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί τρόμαξα. Είχα πολύ σημαντικές σημειώσεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα