Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ανεξαρτητα απο το αν συμφωνω με το μελος στο θεμα αποταμιευση, δεν μπορω να καταλαβω την υποτιμηση σου επειδη ειναι φεμινιστρια. Γράφει ο,τι ναναι, τρώει κράξιμο, της φταίει η πατριαρχια...
webparts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Γράφει ο,τι ναναι, τρώει κράξιμο, της φταίει η πατριαρχια... Ειναι απο εκεινες που θεωρουν πως για οτιδηποτε στραβο στη ζωη τους φταινε οι μισογυνηδες και η πατριαρχια. Φυσικα οταν πρεπει να κανει καποια βαρια δουλεια ξεχναει οτι ειναι ψευτοφεμινιστρια και κανει τα γλυκα ματια σε καποιον για να την κανει για εκεινη. 1
fastnq2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ας απαντησουμε και σοβαρα λοιπον.Εχω στο μυαλό μου οτι η σκεψη σου για την "αποταμίευση" ειναι πχ τις ωρες που καθομαι να κανω κατι πιο δημιουργικό και να βγαλω ενα μεροκαματο.Αναφερθηκε και το YouTube.Καναλια με 6ψηφιους subs βγαζουν αντε το πολυ εναν μισθο.Οποτε φαντασου ενα καινουριο καναλι με 1000 συνδρομητές.Θα σου πω εγω την επαφη μου.Ειχα ενα μπλογκ.Ηθελε 10000 επισκεψεις τον μηνα για να παρεις 70 ευρω.Εκτος του οτι επρεπε να ειναι δημιουργικο,επρεπε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ(δεν έβγαιναν τα νουμερα με ενα ποστ καθε τρεις μερες) να κανω έρευνα,να βρισκω ενδιαφεροντα θεματα και να μην αντιγραφω ταυτοχρονα(3 ωρες δουλεια την μερα στην καλυτερη) για 70 ευρω τον μηνα.Ταυτοχρονα να κρινομαι και για αυτα που ανεβαζα.ΔΕΝ υπαρχουν ευκολα λεφτα.Αν έχεις σελιδα στο φβ με 100κ λαικς ισως εχεις ελπιδα.Ακομα και αυτο που πατας διαφημισεις και συμπληρωνεις δημοσκοπήσεις θελει τοσο πολυ σκαψιμο και χρονο που δεν θα το πιστευεις.Οι αλλοι τροποι,τυπου να νοικιασεις το σπιτι σου ειναι παρανομοι απο ολες τις μεριες και μιζερο ταυτοχρονα. 1
torq Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 το θέμα τελικά ποιο είναι; πως θα κάνει οικονομία ώστε να αποταμιεύσει ή πως θα βγάλει γρήγορα λεφτά; έχουν διαφορά αυτά. 3
fastnq2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 το θέμα τελικά ποιο είναι; πως θα κάνει οικονομία ώστε να αποταμιεύσει ή πως θα βγάλει γρήγορα λεφτά; έχουν διαφορά αυτά. Εμ?Ελα ντε. Στο πρωτο ποστ λεει για ενοικίαση και Kickstarter και μετα λεει οτι εχει προγράμματα για να ελεγχεις τα εσοδα και τα εξοδα σου και να εξοικονομείς.Εγω θεωρω οτι την ενδιαφέρει να βγαλει και οχι να εξοικονομήσει απο αυτα που παιρνει ηδη.
webparts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Εμ?Ελα ντε. Στο πρωτο ποστ λεει για ενοικίαση και Kickstarter και μετα λεει οτι εχει προγράμματα για να ελεγχεις τα εσοδα και τα εξοδα σου και να εξοικονομείς.Εγω θεωρω οτι την ενδιαφέρει να βγαλει και οχι να εξοικονομήσει απο αυτα που παιρνει ηδη. Tην ενδιαφερει να βγαλει λεφτα χωρις πραγματικη εργασια. Ασχετως που δεν καταλαβαινει οτι και απο τον υπολογιστη θα πρεπει να κοπιασει πολυ και πιθανοτατα να χασει πολλα στην αρχη,για να βγαλει καποια λεφτα αργοτερα. Απλα δεν εχει τροπο να παρει παραπανω χαρτζιλικι απο το μπαμπα χωρις να πρεπει να τον σκοτωσει για να κληρονομησει.
citelis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Αποταμίευση είναι άμα έχεις εισόδημα και αντί να τα ξοδεύεις όλα βάζεις και κάτι στην άκρη! Άρα προφανώς προυποθέτει ότι καλύπτει τις βασικές ανάγκες του κάποιος και μετά κάνει αποταμίευση! Βέβαια προσωπικά δεν μπορώ να ζήσω καλύπτοντας μόνο τις βασικές ανάγκεσ (δλδ φαγητό, νερό, στέγη) και το θεωρώ απίθανο κάποιος να μην θέλει να χάρει κάτι παραπάνω στη ζωή του. Μετά πρέπει να καλύπτει υποχρεώσεις (όσες έχει αν έχει). Άρα γενικά για να φτάσει κανείς στην αποταμίευση με τα σημερινά δεδομένα απαιτείται αρκετά καλό εισόδημα. Για να βγάλει κανείς λεφτά από το internet (το ακούσω συχνά τελευταία) θέλει τεράστια προσπάθεια και πολλές φορές λεφτά ''μπροστά''. Αν κανείς έχει την διάθεση αξίζει να το παλέψει αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι δεδομένα. Μπορεί απλά να αποτύχει κάποιος. Έχω πετύχει πόσα blog, σελίδες κλπ με κάποια ενδιαφέρον ιδέα που οι δημιουργοί τους τα έχουν παρατήσει. Προσωπικά είμαι από αυτούς που δεν σκοπεύω να βγάλω χρήματα μέσω internet ούτε καν να προσπαθήσω. 2
webparts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Το 90% αυτων που πετυχαινουν στο ιντερνετ ( ειδικα στα social media ) ειναι ατομα που δεν εχουν αναγκη να δουλεψουν,οποτε μπορουν να υποστηριξουν αυτο που κανουν με οποιο τροπο συνεπαγεται αυτη η υποστηριξη. Σιγουρα πρεπει να ριξεις πολλα λεφτα,εγω εδω με το ζορι προσπαθω να ξεκινησω κατι και μονο τα μηχανηματα ενος αρχαριου μου εχουν παει κανα 500ρικο,αλλα απλα δεν μπορω να μη δουλευω για να αφοσιωθω σε ενα τετοιο project. Δεν εχω σκοπο να βγαλω λεφτα,πιο πολυ χομπυ το βλεπω,καθως ειμαι και ρεαλιστης.
fastnq2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εκτός του οτι πρεπει να επενδυσεις,πρεπει να ειναι και κατι πρωτότυπο με προοπτικη να γιγαντωθει.Και το kickstarter ανθρωποι το δημιουργησαν.Αν κανεις ααααλλη μια αθλητική ιστοσελιδα πχ με τα ιδια και τα ιδια θες είτε φοβερο μαρκετινγκ σε βαθμο αηδιας και σπαμ ειτε κανα μεγαλο αφεντικο απο πισω η παρα πολυ τυχη.Εχει και τεράστιες ευκαιρίες το ιντερνετ αλλα για εναν που πετυχαινει αλλοι 1000 σπάνε τα μούτρα τους. 1
Ola150 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 η έλλειψη χρημάτων έχει βαρέσει στον εγκέφαλο μερικούς. χίλιους δυο τρόπους να βγάλουν χρήματα. κι όλοι οι τρόποι είναι ένας κι ένας. επίσης: μπορείς να τρως στα συσσίτια και να μη ξοδεύεις για φαγητό. στις καφετέριες και όπου έχει τουαλέτες, μπορείς να κλέβεις το κωλόχαρτο. δεν είναι αμελητέα αξία. Σε αγαπάω 1
vrwmiaris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Η αφραγκία είναι δύσκολο σπορ, λίγοι το αντέχουν.ειδικά αυτοί που έμαθαν να ζουν με αεριτζήδικα λεφτά και αβαβα επιδοτήσεις. 2
panos2171 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εξοικονόμηση πχ είναι να έχεις ADSL έως 24mbps και όχι VDSL έως 40-50. Από εκεί γλιτώνεις ένα 20αρικο περίπου. Χρήματα εξοικονομούνται και από τη ''τζαμπέ'' επικοινωνία (fb,viber κλπ) και πολλά άλλα. Γενικά αν κάποιος θέλει να κάνει οικονομία και να αποταμιεύσει έστω και 50€/μήνα μπορεί να το κάνει. 2
citelis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχουν και τα πεταμένα λεφτά που είναι το ADSL μέχρι 24! Βέβαια αν θες να εξοικονομήσεις χρήματα είναι μία λύση να κάνεις αυτό που λες μείνεις στο μέχρι 24 αλλά είναι πραγματικά κρίμα. Τουλάχιστον στο VDSL πληρώνεις 50 και έχεις minimum 45 όχι μέχρι 24 για να έχεις 4! Αυτό με την επικοινωνία μέσω fb είναι πάντως αρκετά καλή λύση αλλά πρέπει να το κάνουν κι άλλοι!
techm Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Πέρα από το youtube,υπάρχει άλλος τρόπος για να έχει κανείς εισόδημα μέσω internet;Τι μας έχει πιάσει ξαφνικά όλους και περιμένουμε να βγάλουμε χρήμα απλά καθισμένοι σε μια καρέκλα; 1
Miracle Worker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Πέρα από το youtube,υπάρχει άλλος τρόπος για να έχει κανείς εισόδημα μέσω internet;Τι μας έχει πιάσει ξαφνικά όλους και περιμένουμε να βγάλουμε χρήμα απλά καθισμένοι σε μια καρέκλα; Και ποια είναι η εναλλακτική; Να πας να πιάσεις θέση στην πιάτσα των Πακιστανών για να βρεις μεροκάματο; Ή να πας να μπλέξεις με τον κάθε απατεωνίσκο που διαφημίζει μεροκάματα μέσω της Χρυσής Ευκαιρίας; Όχι ότι πιστεύω ότι μέσω ίντερνετ έχεις καλύτερες προοπτικές, απλά δεν είναι καθαρά θέμα βολέματος που πολλοί ψάχνονται με το ίντερνετ. Από Ίντερνετ μπορείς να βγάλεις χρήματα κάνοντας διάφορα project, προγραμματισμό, μεταφράσεις, γραφιστικά, λογιστικά, αρθρογραφία, κάτι με τα search engines, κάνοντας κλικ σε διαφημίσεις. Βέβαια όλα είναι ημι-παράνομα στην Ελλάδα, οπότε δύσκολα θα βρεις κάτι καλό, εκτός και αν έχεις κάποια γνωριμία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα