Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχεις καμια σελιδα με πολλα λαικ στο φμπ μπορεις να φτιάξεις ενα μπλογκ με πολλα clickbait και πιασαρικα θεματα και να βγαλεις ενα καλο εισοδημα.Βεβαια ειναι αξιολυπητο και σχεδόν ανηθικο αλλα..Εγω προσωπικα ειχα ενα μπλογκ με δικο μου περιεχόμενο αλλα επειδη ηθελε πολυ σκαψιμο και πολυ δουλεια για ελαχιστα λεφτα το παρατησα.10 χιλιαδες λαικ τον μηνα για κάνα 70ρι.Ειχα καπου 200 σε ημερησια βαση και συνηθως δεν επιανα και τα νουμερα.Φαντασου να ανεβαζεις και πιο αραια.

Και ποια είναι η εναλλακτική; Να πας να πιάσεις θέση στην πιάτσα των Πακιστανών για να βρεις μεροκάματο; Ή να πας να μπλέξεις με τον κάθε απατεωνίσκο που διαφημίζει μεροκάματα μέσω της Χρυσής Ευκαιρίας; Όχι ότι πιστεύω ότι μέσω ίντερνετ έχεις καλύτερες προοπτικές, απλά δεν είναι καθαρά θέμα βολέματος που πολλοί ψάχνονται με το ίντερνετ.

Από Ίντερνετ μπορείς να βγάλεις χρήματα κάνοντας διάφορα project, προγραμματισμό, μεταφράσεις, γραφιστικά, λογιστικά, αρθρογραφία, κάτι με τα search engines, κάνοντας κλικ σε διαφημίσεις. Βέβαια όλα είναι ημι-παράνομα στην Ελλάδα, οπότε δύσκολα θα βρεις κάτι καλό, εκτός και αν έχεις κάποια γνωριμία.

Ελα ρε παιδια τωρα.Δηλαδη ειναι η ιντερνετ η φαναρι?Εχει μεροκαματα απλα ο τεμπελης ο κωλαρας ο νεοελληνας δεν καταδεχεται να δουλεψει σε τυροπιταδικο ας πουμε.Τα περισσοτερα απο τα παραπανω που ειπες θελουν εξιδικευμενες γνωσεις για να σε εμπιστευτει καποιος.Εκτος απο τα κλικ σε διαφημισεις που οποιος το ξεκινήσει θα μετανιωσει την ωρα που του μπηκε η ιδεα.
  • Like 1
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξοικονόμηση πχ είναι να έχεις ADSL έως 24mbps και όχι VDSL έως 40-50. Από εκεί γλιτώνεις ένα 20αρικο περίπου. Χρήματα εξοικονομούνται και από τη ''τζαμπέ'' επικοινωνία (fb,viber κλπ) και πολλά άλλα. Γενικά αν κάποιος θέλει να κάνει οικονομία και να αποταμιεύσει έστω και 50€/μήνα μπορεί να το κάνει.

Μπορεις επισης και να κλεβεις απο το γειτονα,εκει να δεις οικονομια.

Για μενα το πιο ευκολο ειναι να κοψεις εναν καφε απο τη μερα σου,ή να προσεχεις τις παρμορμητικες αγορες στο σουπερμαρκετ.

Tip,πηγαινετε στο σουπερμαρκετ χορτατοι!

Στο θεμα μας ομως,απορω πως νομιζουν ολοι οτι το να βγαλεις λεφτα απο το ιντερνετ ειναι πιο ευκολο απο το να πας για ενα μεροκαματο και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Το τι ψαξιμο και τραβηγμα θελει για να βγαζεις λιγα ευρω απο το ιντερνετ απλα δεν το φανταζεστε.

• Like 2
Δημοσ.

Ελα ρε παιδια τωρα.Δηλαδη ειναι η ιντερνετ η φαναρι?Εχει μεροκαματα απλα ο τεμπελης ο κωλαρας ο νεοελληνας δεν καταδεχεται να δουλεψει σε τυροπιταδικο ας πουμε.Τα περισσοτερα απο τα παραπανω που ειπες θελουν εξιδικευμενες γνωσεις για να σε εμπιστευτει καποιος.Εκτος απο τα κλικ σε διαφημισεις που οποιος το ξεκινήσει θα μετανιωσει την ωρα που του μπηκε η ιδεα.

Εδώ όμως δεν μιλάμε για κανονική δουλειά, αλλά για εξτραδάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα εξτραδακια συμφωνω.Απλα αν εχει καποιος ηδη νορμαλ δουλεια θελει πολυ χρονο για να βγαλει κατι αξιοσημειωτο ιντερνετικα.

Ασχετο,καποτε υπηρχε και το dropshipping amazon-ebay,πλεον δεν τους ακουω και πολυ,τι εγινε επεσε η μπιζνα εξω?

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ όμως δεν μιλάμε για κανονική δουλειά, αλλά για εξτραδάκια.

Πλεον θες πολυ χρονο για να στησεις κατι στο ιντερνετ για τα εξτραδακια,που ο μεσος Ελληνας δεν εχει λογω κανονικης δουλειας και υποχρεωσεων.

Παιδια να ξερετε η ανναπ ξεκινησε το νημα,τα εκανε ολα μπαχαλο με τις ψευτοφεμινιστικες αποψεις της και τωρα κανει surveys και εχει ηδη βγαλει το μισο Fiat 500  το Macbook Pro που ειχε βαλει στο ματι.

Δημοσ.

Και ποια είναι η εναλλακτική; Να πας να πιάσεις θέση στην πιάτσα των Πακιστανών για να βρεις μεροκάματο; Ή να πας να μπλέξεις με τον κάθε απατεωνίσκο που διαφημίζει μεροκάματα μέσω της Χρυσής Ευκαιρίας; Όχι ότι πιστεύω ότι μέσω ίντερνετ έχεις καλύτερες προοπτικές, απλά δεν είναι καθαρά θέμα βολέματος που πολλοί ψάχνονται με το ίντερνετ.

Από Ίντερνετ μπορείς να βγάλεις χρήματα κάνοντας διάφορα project, προγραμματισμό, μεταφράσεις, γραφιστικά, λογιστικά, αρθρογραφία, κάτι με τα search engines, κάνοντας κλικ σε διαφημίσεις. Βέβαια όλα είναι ημι-παράνομα στην Ελλάδα, οπότε δύσκολα θα βρεις κάτι καλό, εκτός και αν έχεις κάποια γνωριμία.

Οι μεταφράσεις έχουν πιάσει πάτο ( έχουν ρίξει πολλοί τις τιμές όλοι και πάνε για ξεφτίλα λεφτά όλοι και δουλεύουν ) , μου έλεγε ένας γνωστός πως επιχειρηματίας γνωστός ήθελα κάποιον για να παει Κίνα ( δηλαδή να τον πάρει μαζί του για να μπορεί να συνεννοείται για τις δουλειές του ) και στεγνά του έκανε παζάρια στη τιμή ο επιχειρηματίας , φυσικά βρήκα άλλον και του έδωσε ψίχουλα , απλά είναι καλά αν έχεις την πρώτη σίγουρη δουλειά και αυτή την έχει για δεύτερη δουλειά μαύρη και άραχνη B)

Δημοσ.

Α! Μάλιστα, απο αυτές είσαι.

Καλα κρασιά κοπελιά, ελπίζω να εισαι νεα και να σοβαρευτείς νωρίς.

Α!Μάλιστα, από αυτούς είσαι.

Καλά κρασιά αγόρι, ελπίζω να είσαι νέος και να σοβαρευτείς νωρίς.

Να δουλεψεις εχεις σκεφτει?

Γράφει ο,τι ναναι, τρώει κράξιμο, της φταίει η πατριαρχια...

Ειναι απο εκεινες που θεωρουν πως για οτιδηποτε στραβο στη ζωη τους φταινε οι μισογυνηδες και η πατριαρχια.

Φυσικα οταν πρεπει να κανει καποια βαρια δουλεια ξεχναει οτι ειναι ψευτοφεμινιστρια και κανει τα γλυκα ματια σε καποιον για να την κανει για εκεινη.

Και που ξέρεις οτι δεν έχω κάνει βαριες δουλειές με ήξερες και από χθες; 

Tην ενδιαφερει να βγαλει λεφτα χωρις πραγματικη εργασια.

Ασχετως που δεν καταλαβαινει οτι και απο τον υπολογιστη θα πρεπει να κοπιασει πολυ και πιθανοτατα να χασει πολλα στην αρχη,για να βγαλει καποια λεφτα αργοτερα.

Απλα δεν εχει τροπο να παρει παραπανω χαρτζιλικι απο το μπαμπα χωρις να πρεπει να τον σκοτωσει για να κληρονομησει.

Πλεον θες πολυ χρονο για να στησεις κατι στο ιντερνετ για τα εξτραδακια,που ο μεσος Ελληνας δεν εχει λογω κανονικης δουλειας και υποχρεωσεων.

Παιδια να ξερετε η ανναπ ξεκινησε το νημα,τα εκανε ολα μπαχαλο με τις ψευτοφεμινιστικες αποψεις της και τωρα κανει surveys και εχει ηδη βγαλει το μισο Fiat 500  το Macbook Pro που ειχε βαλει στο ματι.

Μέχρι στιγμής, από τους άντρες του φόρουμ έμαθα για μένα:

1) ότι δε δουλεύω

2) αγορασα Macbook Pro (θα πρέπει να ζηλεύεις πολύ πάντως)

3) ειμαι ψευτοφεμινιστρια (αληθινή πότε θα ήμουν;)

4) μ' ενδιαφερει να βγαλω λεφτα χωρίς πραγματικη εργασία

5) είμαι εν δυνάμει δολοφόνος

6) παίρνω χαρτζιλίκι απο τον μπαμπα μου (πηγαίνω στον τάφο και του ζητάω βρε webparts αλλα δε μου δίνει)

7) δεν καταλαβαίνω οτι πρεπει να κοπιασω από τον υπολογιστή (wtf? ακριβως το αντιθετο γραφω)

8) οτιδηποτε στραβο συμβαίνει (wtf ξανα) φταίει η πατριαρχια και ο μισογυνισμός

9) κάνω τα γλυκά σε κάποιον για να μου κάνει μια βαρια δουλειά (λογικά θα ζηλεύεις πολύ για να το αναφέρεις)

έχετε να προσθέσετε κάτι άλλο, τώρα που γυρίζει να μάθω καλύτερα τον εαυτό μου;

μαλλον δε χρειάζομαι τον φεμινισμό, γιατί άλλωστε; επειδή σε ένα φόρουμ, οι άντρες επιτέθηκαν με ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σχόλια επειδή δεν εχουν μάθει να εκφράζουν τη διαφωνία τους;

Αφού σταματήσατε το κράξιμο μερικοί, ειπατε να μας πείτε και την εμπειρία σας με τα Blogs 

• Like 1
Δημοσ.

Σε ολους προσωπικα γινεται η επιθεση,μη νομιζεις οτι  σου επιτεθηκαμε επειδη εισαι γυναικα.
Για αυτα που γραφεις γιναν ολα,οχι για το φυλο σου.

• Like 2
Δημοσ.

Πρέπει να σταματήσω να αγοράζω παιχνίδια που μάλλον δεν θα παίξω πότε και ποντίκια, ~2k άνετα φέτος.. :P Δεν ξέρω αν είμαι on topic πάντως δεν διάβασα τις σελίδες πριν..  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να σταματήσω να αγοράζω παιχνίδια που μάλλον δεν θα παίξω πότε και ποντίκια, ~2k άνετα φέτος.. :P Δεν ξέρω αν είμαι on topic πάντως δεν διάβασα τις σελίδες πριν..  :ph34r:

:huh: σταμάτα να ξοδεύεις τα λεφτά σου σε ποντίκια, είναι κακή επένδυση.

• Like 2
Δημοσ.

Α!Μάλιστα, από αυτούς είσαι.

Καλά κρασιά αγόρι, ελπίζω να είσαι νέος και να σοβαρευτείς νωρίς.

Και που ξέρεις οτι δεν έχω κάνει βαριες δουλειές με ήξερες και από χθες; 

Μέχρι στιγμής, από τους άντρες του φόρουμ έμαθα για μένα:

1) ότι δε δουλεύω

2) αγορασα Macbook Pro (θα πρέπει να ζηλεύεις πολύ πάντως)

3) ειμαι ψευτοφεμινιστρια (αληθινή πότε θα ήμουν ;)

4) μ' ενδιαφερει να βγαλω λεφτα χωρίς πραγματικη εργασία

5) είμαι εν δυνάμει δολοφόνος

6) παίρνω χαρτζιλίκι απο τον μπαμπα μου (πηγαίνω στον τάφο και του ζητάω βρε webparts αλλα δε μου δίνει)

7) δεν καταλαβαίνω οτι πρεπει να κοπιασω από τον υπολογιστή (wtf? ακριβως το αντιθετο γραφω)

8) οτιδηποτε στραβο συμβαίνει (wtf ξανα) φταίει η πατριαρχια και ο μισογυνισμός

9) κάνω τα γλυκά σε κάποιον για να μου κάνει μια βαρια δουλειά (λογικά θα ζηλεύεις πολύ για να το αναφέρεις)

έχετε να προσθέσετε κάτι άλλο, τώρα που γυρίζει να μάθω καλύτερα τον εαυτό μου;

μαλλον δε χρειάζομαι τον φεμινισμό, γιατί άλλωστε; επειδή σε ένα φόρουμ, οι άντρες επιτέθηκαν με ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σχόλια επειδή δεν εχουν μάθει να εκφράζουν τη διαφωνία τους;

Αφού σταματήσατε το κράξιμο μερικοί, ειπατε να μας πείτε και την εμπειρία σας με τα Blogs 

Θελεις να γινεις εστω και λιγο συγκεκριμενη σε αυτο που ζητας?Θελεις να βρεις ακρη η να τσακωνεσαι?Μηπως τα γουρουνια της πατριαρχιας θα απαντουσαν πιο σοβαρα αν ησουν αντρας?Τοσες πολλες αποριες

• Like 1
Δημοσ.

σταμάτα να ξοδεύεις τα λεφτά σου σε ποντίκια, είναι κακή επένδυση.

Οριστε κοπελα για σπιτι, παραπονιεστε οτι δεν βρισκετε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...