webparts Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Θελεις να γινεις εστω και λιγο συγκεκριμενη σε αυτο που ζητας?Θελεις να βρεις ακρη η να τσακωνεσαι?Μηπως τα γουρουνια της πατριαρχιας θα απαντουσαν πιο σοβαρα αν ησουν αντρας?Τοσες πολλες αποριες Εχεις δει πως απανταμε και στους αντρες οταν γραφουν τετοια πραματα.. Απλα το κοριτσι επειδη θεωρει οτι αντιμετωπιζει παντου μισογυνηδες δε μπορει να καταλαβει πως πραγματικα εχουν τα πραματα.
ADHD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 σταμάτα να ξοδεύεις τα λεφτά σου σε ποντίκια, είναι κακή επένδυση. Μου λες ότι κάτι που αγγίζω 10 ώρες τη μέρα είναι κακή επένδυση.. 1
*nenya* Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μου λες ότι κάτι που αγγίζω 10 ώρες τη μέρα είναι κακή επένδυση.. Χαχαχ ρε συ Nova απλά με τη μία σε φαντάστηκα ν'αγοράζεις κάθε μήνα ποντικάκια από pet shop και να σε περιτριγυρίζουν χαρούμενα ενώ παίζεις CS παρεξήγηση, τ'άλλα ποντίκια μια χαρά επένδυση είναι 1
ADHD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Χαχαχ ρε συ Nova απλά με τη μία σε φαντάστηκα ν'αγοράζεις κάθε μήνα ποντικάκια από pet shop και να σε περιτριγυρίζουν χαρούμενα ενώ παίζεις CS παρεξήγηση, τ'άλλα ποντίκια μια χαρά επένδυση είναι Εχω γάτες οποτε δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα αυτο.. :P 2
batigoal9 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Πρέπει να σταματήσω να αγοράζω παιχνίδια που μάλλον δεν θα παίξω πότε και ποντίκια, ~2k άνετα φέτος.. Δεν ξέρω αν είμαι on topic πάντως δεν διάβασα τις σελίδες πριν.. Kι εκει που μορφωνομαστε για την πατριαρχια που φταιει για ολα, πεταγεται η τσουτσου που επειδη τον τρωνε τα 14χρονα στο cs δινει το μισο μισθο σε νεα ποντικια μπας κι αλλαξει κατι. Κατι τυπακια σαν εσενα ευθυνονται που δεν εχουν λεφτα νεες γυναικες. Μου λες ότι κάτι που αγγίζω 10 ώρες τη μέρα είναι κακή επένδυση.. https://youtu.be/ymzjlBZwD4U?t=6 2
defacer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Απλα το κοριτσι επειδη θεωρει οτι αντιμετωπιζει παντου μισογυνηδες δε μπορει να καταλαβει πως πραγματικα εχουν τα πραματα. Δε θέλω να πάρω θέση (θεωρώ ότι το δικό μου κράξιμο ήταν 100% gender neutral) αλλά πού ακούστηκε μισογυνισμός στο internet και συγκεκριμένα στο insomnia έτσι; 1
webparts Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δε θέλω να πάρω θέση (θεωρώ ότι το δικό μου κράξιμο ήταν 100% gender neutral) αλλά πού ακούστηκε μισογυνισμός στο internet και συγκεκριμένα στο insomnia έτσι; Μπορει να ειναι η πρωτη φορα αυτη. Ζουμε στιγμες..
McNerd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μπήκα να ενημερωθώ για ιδέες αποταμίευσης. Βγαίνω τρέχοντας. 1
webparts Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Όντως αγόρασε μακ μπουκ προ ,η τς; Ναι πηρε ενα ροζ. Καλη επιλογη αν σκεφτεις οτι ειναι φεμινιστρια.
annap Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Όντως αγόρασε μακ μπουκ προ ,η τς; MacBook Air σε ασημί Καλή επιλογή αν σκεφτείς ό,τι είμαι φεμινίστρια
vrwmiaris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 MacBook Air σε ασημί Καλή επιλογή αν σκεφτείς ό,τι είμαι φεμινίστρια Γιατί οι φεμινίστριες δεν παίρνουν μακ; καλό δούλευτο πάντως, να το χαρείς 1
pontez2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αν και σωστό στη σκέψη απλά θεωρώ πως το θέμα ξεκίνησε λάθος από την αρχή δίνοντας δικαίωμα σε αρκετούς να τρολλάρουν. Βασικά το θέμα μια χαρά ηταν απλά ο πρώτος τρολαρε, ακολούθησαν και 1-2 ακομα και κάπως έτσι φτιάχτηκε ένα τρολοθρεντ. Βέβαια αποταμίευση με διαχείριση έχει διαφορά, οπότε εγω στα πάω καθαρά στην εξικονόμηση, αν σε ενδιαφέρει. Ναι το παράδειγμα του airbnb ειναι γνωστό και υπάρχει κόσμος που το ακολουθεί. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Τρόποι εξοικονόμισης? Οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί κάνουν μπαζάρ στα πράγματά τους. Ναι καλά το ακουσατε. Ο μέσος Γερμανός, πουλάει τα πράγματά που δεν χρειάζεται. Στην Ελλάδα, όταν πχ μεγαλώσει το παιδί, έχουμε την τάση να χαρίζουμε τα ρουχαλάκια του σε φιλους. Ε οι Γερμανοί τα πουλάνε. Κοιτάνε πάρα πολύ τις προσφορές στα super market. Δεν πάνε σε ένα να ψωνίσουν. Πάνε σε 3-4 διαφορετικά και παίρνουν μια Α ποσότητα, με προγραμματισμό Μερικές πολυ γρηγορες σκέψεις οι παραπάνω. Σημ. Ok αν θες να κάνεις εξοικονομιση δε παιρνεις mac book :P 1
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά το θέμα μια χαρά ηταν απλά ο πρώτος τρολαρε, ακολούθησαν και 1-2 ακομα και κάπως έτσι φτιάχτηκε ένα τρολοθρεντ. Βέβαια αποταμίευση με διαχείριση έχει διαφορά, οπότε εγω στα πάω καθαρά στην εξικονόμηση, αν σε ενδιαφέρει. Ναι το παράδειγμα του airbnb ειναι γνωστό και υπάρχει κόσμος που το ακολουθεί. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Τρόποι εξοικονόμισης? Οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί κάνουν μπαζάρ στα πράγματά τους. Ναι καλά το ακουσατε. Ο μέσος Γερμανός, πουλάει τα πράγματά που δεν χρειάζεται. Στην Ελλάδα, όταν πχ μεγαλώσει το παιδί, έχουμε την τάση να χαρίζουμε τα ρουχαλάκια του σε φιλους. Ε οι Γερμανοί τα πουλάνε. Κοιτάνε πάρα πολύ τις προσφορές στα super market. Δεν πάνε σε ένα να ψωνίσουν. Πάνε σε 3-4 διαφορετικά και παίρνουν μια Α ποσότητα, με προγραμματισμόΜερικές πολυ γρηγορες σκέψεις οι παραπάνω. Σημ. Ok αν θες να κάνεις εξοικονομιση δε παιρνεις mac book :P Ειδικά το δεύτερο πιστεύω ότι το κάνουν κι εδώ αρκετοί. Πρέπει να υπολογίσεις όμως και το χρόνο που χάνεις και τα έξοδα να πας σε 5 σούπερ μάρκετ. Αυτό με το μπαχάρι είναι ωραίο, αλλά έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα