murcielago580 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Υστερα απο λιγη ενασχοληση με την sharp 55' 8472 μονο θετικα εχω να πω. Οπως σας ειπα την ειδα να παιζει σε καταστημα mediamarkt σε 43' και με κερδισε η εικονα της σε σχεση με ολες τις αλλες αντιστοιχων χρηματων.Την βρηκα και και την πηρα σε 55 εγω τελικα. Για τα καναλια δεν μπορουμε να πουμε κ πολλα.συνδεσα λαπτοπ, εβαλα σκληρο δισκο, επαιξα τραγουδια, 1080p βιντεο με dts ηχο και ολα ειναι εξαιρετικα.αρκετα καλα χρωματα και τα ηχεια με το ενσωματωμενο wooferaki δυνατα.παντα σε σχεση με την samsung 6400 του 2013 η οποια ηταν 100hz ενω αυτη που πηρα 60hz η αληθεια ειναι οτι στην κινηση δεν παρατηρησα διαφορες.Δεν ξερω πως γινεται αυτο αλλα η sharp 8472 σε σχεση με οσες αλλες lg samsung κλπ με 60hz δεν ειχαν καμια σχεση.πολυ ομαλη κινηση χωρις να το περιμενω. Οποτε στα 560 που την πηρα σε 55' νομιζω δεν γινοταν να βρω κατι καλυτερο. Ευχαριστω κ παλι οσους βοηθησαν με τις γνωμες και τις συμβουλες τους. Καλα Χριστουγεννα με υγεια σε ολους. edit:η μονη ερωτηση που εχω ειναι οτι σε καποιες φωτογραφιες jpeg που ειχα σε ενα φακελο,μισες ειναι απο κινητο galaxy s7 edge και καποιες αλλες απο φωτογραφικη μηχανη dslr nikon d7200.αυτες του κινητου ανοιγουν κανονικα αυτες απο την φωτογραφικη δεν ανοιγουν.γνωριζει κανεις τον λογο?ισως ανοιγει φωτογραφιες μεχρι ενα συγκεκριμενο μεγεθος αρχειων?γτ και τα 2 αρχεια jpeg ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα