Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα προσπαθω να κανω εγραφη βαζωντας μια καρτα χωρις υπολοιπο μεσα και μου βγαζει το εξης μυνημα << The credit card company reports that insufficient funds are available to reserve a security deposit. Please use a different card. >> , τι μπορω να κανω;  ποσο υπολοιπο πρεπει να εχει μεσα η καρτα;  θελω να το δοκιμασω και μετα να δω αμα θα το συνεχισω. , ξερω οτι και στο paypall για ναβαλεις μια καρτα γινεται μια χρεωση κατι αντιστοιχο; και εδω; και στο βασικο πακετο με τα 7,99 ευρω ποσο υπολοιπο πρεπει να εχω στην καρτα για το security deposit ;.

Δημοσ.

Σε χρεωνει 1€ νομιζω και μετα στο επιστρεφει αμεσως.

Είσαι σίγουρος; 

Εγω έκανα δοκιμαστική εγγραφη πριν μερικές ημέρες, έβαλα πιστωτική και κοιτώντας τις κινήσεις (πριν απο λίγο) δεν ειδα καμια χρεώση/refund/έγγκριση

Δημοσ.

το γραφει καπου για το 1 ευρω; διοτι ουτε στους ορους δεν βλεπω κατω

https://help.netflix.com/legal/privacy αλλα και εδω

https://help.netflix.com/legal/termsofuse .

αυτα εδω γραφει << Free Trials

2.1. Your Netflix membership may start with a free trial. The free trial period of your membership lasts for one month, or as otherwise specified during sign-up and is intended to allow new members and certain former members to try the service.
    2.2. Free trial eligibility is determined by Netflix at its sole discretion and we may limit eligibility to prevent free trial abuse. We reserve the right to revoke the free trial and put your account on hold in the event that we determine that you are not eligible. Members of households with an existing or recent Netflix membership are not eligible. We may use information such as device ID, method of payment or an account email address used with an existing or recent Netflix membership to determine eligibility. For combinations with other offers, restrictions may apply.
    2.3. We will charge your Payment Method for your monthly membership fee at the end of the free trial period unless you cancel your membership prior to the end of the free trial period To view the monthly membership price and end date of your free trial period, visit our website and click the "Billing details" link on the "Your Account" page.

>>.

ισως το συστημα κανει αμεσα χρεωση και μετα αποχρεωση για αυτο και να μην το ειδες εσυ στην πιστωτικη σου καρτα , εγω περιμενα οτι κανει προεγκριση στην καρτα και αμεσα την αποδεσμευει αλλα ειναι κουλο να μην φαινεται η κινηση της στην αναλυτικη κινηση της καρτας σου! .

Δημοσ.

ισως το συστημα κανει αμεσα χρεωση και μετα αποχρεωση για αυτο και να μην το ειδες εσυ στην πιστωτικη σου καρτα , .

Χρέωση και αποχρέωση χωρίς να εμφανιστεί στις κινήσεις του πελάτη ειναι τεράστια τρύπα ασφαλειας. Το να ζητηθεί έγκριση απο την τράπεζα και μετά να ακυρωθεί ειναι πιο πιθανό αλλά και πάλι μου φαινεται δυσκολο. Αυτό όμως δεν εφαρμόζεται στις χρεωστικές/προπληρωμένες

Τέσπα επειδή τελικά μου αρέσει το netflix, θα το μοιράζομαι και με τον κολλητό, ειχα σκοπό στο τέλος του μηνα να αποδεχτώ και συνεχίσω τη χρεώση. Με αυτό που έγραψες (και αν δε βαριέμαι) ίσως την ακυρώσω και δοκιμάσω μια άδεια προπληρωμένη που εχει μείνει στην άκρη για ώρα αναγκης. Ενεργή με μηδενικό υπολοιπο. Εκεί θα δείξει. Αν πιάσει, αλλος ένας δοκιμαστικός μήνας. Αν δεν πιάσει, βάζω πάλι την ίδια πιστωτική, πληρώνω το μήνα και έτοιμος.

• Confused 1
Δημοσ.

τι τραπεζα εχεις; ισως αργει να ενημερωθει να φανει η  κινηση της καρτας  , εγω δοκιμασα μια χρεωστικη καρτα με μηδενικο υπολοιπο και δεν μου την πηρε μου εβγαλε το μυνημα που εγραψα στο αρχικο μου ποστ. Εχω και προπληρωμενη αλλα επειδη εχει μεσα χρηματα προτιμησα να μην την βαλω.

Δημοσ.

τι να πω . μαλλον θα βαλω και εγω 1 ευρω στον λογαριασμο που συνδεεται με την καρτα και θα ξανα προσπαθησω αλλιως θα χρησιμοποιησω την προ πληρωμενη και βλεπουμε.

Δημοσ.

Χρέωση και αποχρέωση χωρίς να εμφανιστεί στις κινήσεις του πελάτη ειναι τεράστια τρύπα ασφαλειας. Το να ζητηθεί έγκριση απο την τράπεζα και μετά να ακυρωθεί ειναι πιο πιθανό αλλά και πάλι μου φαινεται δυσκολο. Αυτό όμως δεν εφαρμόζεται στις χρεωστικές/προπληρωμένες

Τέσπα επειδή τελικά μου αρέσει το netflix, θα το μοιράζομαι και με τον κολλητό, ειχα σκοπό στο τέλος του μηνα να αποδεχτώ και συνεχίσω τη χρεώση. Με αυτό που έγραψες (και αν δε βαριέμαι) ίσως την ακυρώσω και δοκιμάσω μια άδεια προπληρωμένη που εχει μείνει στην άκρη για ώρα αναγκης. Ενεργή με μηδενικό υπολοιπο. Εκεί θα δείξει. Αν πιάσει, αλλος ένας δοκιμαστικός μήνας. Αν δεν πιάσει, βάζω πάλι την ίδια πιστωτική, πληρώνω το μήνα και έτοιμος.

Σου δινει μεχρι 4 account, παρτα για stock. Ολο και καποιος θα βρεθει.
Δημοσ.

Σου δινει μεχρι 4 account, παρτα για stock. Ολο και καποιος θα βρεθει.

Μήπως ήθελες να κάνεις αλλο quote; Εγω σχολίασα το θεμα της άρνησης της κάρτας του john

Το δικό μου δοκιμάστικό account εχει ήδη μοιραστει σε αλλα 3 άτομα για δική τους δοκιμή 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/12/2017 στις 8:28 ΜΜ, Predatorkill είπε

Σε χρεωνει 1€ νομιζω και μετα στο επιστρεφει αμεσως.

Καλησπέρα φίλε! 

Και εγώ σήμερα έκανα εγγραφή και έβαλα την δοκιμαστική περίοδο και μου χρέωσε 1€ μήπως γνωρίζεις εάν σου τα επιστρέφει κάποια στιγμή? 

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

Καλησπέρα φίλε! 

Και εγώ σήμερα έκανα εγγραφή και έβαλα την δοκιμαστική περίοδο και μου χρέωσε 1€ μήπως γνωρίζεις εάν σου τα επιστρέφει κάποια στιγμή? 

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Στα επιστρέφει. 

• Thanks 1
Δημοσ.

αυτό το 1€ που αναφέρεται και παραπάνω, δεν είναι χρέωση αλλα προέγκριση... μια διαδικασία που ουσιαστικά ελέγχει αν η κάρτα έχει υπόλοιπο, δεν είναι κλεμμένη κτλ.

το netflix (και το κάθε netflix) δεν θα πάρει πότε αυτό το 1€... ουσιαστικά δεσμεύεται από την Τράπεζα του πελάτη για ένα μικρό χρονικό διάστημα και στην συνέχεια αποδεσμεύεται αυτόματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...