Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/19/2018 στις 5:50 ΜΜ, Fulgore είπε Προφανως και δεν ισχυει αυτο που γραφεις.Πως γινεται το S8 να εχει μικροτερη καταναλωση που εχει μεγαλυτερη οθονης μεγαλυτερης αναλυσης απο το S7 edge?Εχει ναι μεν πιο φιλικο στην καταναλωση τσιπακι σαν νεοτερο αλλα μεχρι εκει. Ενώ αυτό που λες εσύ ισχύει γιατί η άποψη σου είναι αντικειμενική... Η άποψη μου είναι όντως υποκειμενική από την εμπειρία που έχω και από τα δυο, ως κάτοχος τους. Η δική σου? Link με κάποια μέτρηση έχεις ή βασίζεται στο τι θεωρείς?
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, VChris είπε Ενώ αυτό που λες εσύ ισχύει γιατί η άποψη σου είναι αντικειμενική... Η άποψη μου είναι όντως υποκειμενική από την εμπειρία που έχω και από τα δυο, ως κάτοχος τους. Η δική σου? Link με κάποια μέτρηση έχεις ή βασίζεται στο τι θεωρείς? 5.5ιντσες amoled οθονη αναλυση 2560x1440 3600 μπαταρια S7 edge 5.8Ιντσες amoled οθονη αναλυση 2960x1440 3000 μπαταρια S8 Οτι δηλαδη βγαζω απο το κεφαλι μου οτι ενα κινητο με μεγαλυτερη οθονη και αναλυση και μικροτερη μπαταρια θα εχει χειροτερη αυτονομια απο ενα αλλο με μικροτερη οθονη και αναλυση και μεγαλυτερη μπαταρια.... Επισης μαρεσει που ζητας link με μετρησεις λες και εσυ ο ιδιος ανεφερες κανενα(και υποθετεις κιολας οτι δεν εχουν περασει τα κινητα απο τα χερια μου...) Αλλα επειδη θες και link για τα αυτονοητα εδω απο gsmarena κατω κατω στην σελιδα για το καθε κινητο https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-review-1409p3.php https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8-review-1603p3.php Αν παλι δεν σου κανουν τα παραπανω υπαρχει το γειτονικο myphone να ρωτησεις τους ιδιους τους κατοχους ποιο εχει καλυτερη αυτονομια το S7 edge ή το απλο S8. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Fulgore
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από τα links που έδωσες... Επιμένεις δηλαδή ότι αυτή η διαφορά είναι αξιοσημείωτη? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από VChris αλλαγή φωτογραφίας S7
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, VChris είπε Το αλλο S7 edge εχουμε εμεις με την εκδοση Exynos.Τα Samsung με Snapdragon κυκλοφορουν μονο στην Αμερικη. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Fulgore
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σωστός. Κάνω edit για αλλαγή φωτό. Αν και πάλι -υποκειμενικά βεβαίως- ξαναλέω ότι διαφορά στην πράξη δεν έχω διαπιστώσει. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από VChris
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Εχει καλη διαχειριση της μπαταριας λογω του πιο καινουργιου τσιπ αυτο ειναι αληθεια το S8 αλλα αν ειχε τοσο καλη αυτονομια δεν θα πουλαγε καθολου το S8+. Επισης μεταξυ των 2 κινητων που αναφερθηκαν και εγω το S8 θα αγοραζα καθαρα και μονο λογω του design αλλα δεν ειμαι εγω αυτος που ενδιαφερεται για αγορα αλλα ο συμφορουμιτης παραπανω που ουτε το design τον ενδιαφερει(οπως λεει)και τα χρηματα τα σκεφτεται. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχει καλη διαχειριση της μπαταριας λογω του πιο καινουργιου τσιπ αυτο ειναι αληθεια το S8 αλλα αν ειχε τοσο καλη αυτονομια δεν θα πουλαγε καθολου το S8+. Αυτό είναι και ο λόγος που δεν συμφωνώ -από εμπειρικής πλευράς- με τις μετρήσεις οι οποίες γίνονται λίγο πολύ σε συγκεκριμένες συνθήκες. Αν για παράδειγμα τo soc του S8 έχει καλύτερη συμπεριφορά στα games και στην καθημερινότητα σου έχεις περισσότερο gaming σε σύγκριση με τα benchmarks, τότε αλλάζει το αποτέλεσμα. Έτσι δεν είναι? Το S8+ πουλάει και λόγο μεγαλύτερης οθόνης. Anyway, ο φίλος αποφάσισε ήδη.
eidikos33 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Το s7 edge και το s8 τι soc βγαζουν περιπου?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 τι εννοεις τι Soc βγαζουν περιπου?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Οπως και να χει οι διαφορες του S7 με του S8 δεν εντοπιζονται στην επεξεργαστικη ισχυ.. Το s8 ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ αν δεν το παρεις στα χερια σου δεν μπορεις να καταλαβεις.συν τα εξτρα που δινει... 1
Gkostas2007 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά και γω με βάση τα όσα λετε συμφωνώ με τον Αλέξανδρο απο πάνω. Οτι η διαφορά ειναι μόνο στο design (που ειναι απο τα τελευταία που κοιτάω σε ένα κινητό) και όχι σε κάμερα (που με ενδιαφέρει) ή σε ισχύ του επεξεργαστή (και αυτό με ενδιαφέρει). Γι' αυτό και το S7 Edge. Θεωρώ αρκετά τα 150 ευρω για ενα κινητό όμοιο περίπου με το προκατοχό του, με μόνη αλλαγή το design. YΓ Πραγματικά μου κάνει τρελή εντύπωση που βγάζουν ναυαρχίδες κάθε χρόνο, οι οποίες δεν πολυδιαφέρουν με τους προκάτοχούς τους (βλεπε και iphone και Galaxy S) αντί να βγάλουν νέα μοντέλα κάθε 2-3 χρόνια, με χαρακτηριστικά που πραγματικά θα διαφοροποιούν το ένα απο το άλλο. είναι παράλογο απο το 2016 μέχρι το 2018 να εχουν βγει ήδη 3 μοντέλα Galaxy S (7,8 & 9) ή iphone (6,7 & 8) τα οποία στο μόνο που διαφέρουν είναι η οθόνη. Μου θυμίζουν video games τύπου FIFA, NBA κλπ που το μονο που αλλάζει είναι το cover και τα rosters απο χρόνο σε χρόνο. Και μεγαλύτεροι χαμένοι είμαστε εμείς, γιατί βλέπουμε την αξία ενός κινητού που βγήκε πριν 1μιση-2 χρόνια να πέφτει κάτω απο το μισό λόγω του ότι στην περίπτωση του S7 πχ, μεχρι τον Φλεβάρη θα μετράει 2 πιο νέα μοντέλα.
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε είναι παράλογο απο το 2016 μέχρι το 2018 να εχουν βγει ήδη 3 μοντέλα Galaxy S (7,8 & 9) ή iphone (6,7 & 8) τα οποία στο μόνο που διαφέρουν είναι η οθόνη. Το S9 δεν βγηκε ακομα και φυσικα εχει πολλες διαφορες το iphone 6 απο το 8,δεν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις.
Gkostas2007 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το S9 δεν βγηκε ακομα και φυσικα εχει πολλες διαφορες το iphone 6 απο το 8,δεν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις. Bγαίνει σε 1 μήνα περίπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα