webparts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα στους υδραυλικους του φορουμ . Ζητησα απο τη σπιτονοικοκυρα μου να μου φερει να αλλαξω τις μπαταριες στα 2 μπανια του σπιτιου που νοικιαζω ( παλια εργατικη κατοικια ) . Απο οσο ξεραμε οι μπαταριες ειναι φιξ,οποτε μου εφερε 3 απο το πρακτικερ.Το πρωτο φαουλ ηταν οτι η μια μπαταρια της μπανιερας δεν ειχε βρυση,παρα μονο εξοδο για τηλεφωνακι,κατι που συνειδητοποιησα οταν την εγκατεστησα. Αυτη τη μπαταρια θα τη δεχθουν για αλλαγη στο πρακτικερ; Το δευτερο φαουλ ηταν οτι η μπαταρια του νιπτηρα δεν εμπαινε ακριβως στην πορσελανη,οποτε χρειαστηκε να τη ζορισω λιγο.Οταν εσφιξα ολα τα παξιμαδια και ανοιγα το νερο η μπαταρια ειχε διαρροη οταν ανοιγα ειτε ζεστο ειτε κρυο και το νερο πεταγοταν απο τον εκαστοτε ρουμπινε προς τη βρυση,παρ'ολο που ειχα βαλει τις τσιμουχες που ειχε το σετ.Υπαρχουν διαφορα μεγεθη για αυτες τις μπαταριες; Η ολη κατασκευη κουνιεται μπρος πισω. Η βρυση ειναι αυτη και στο σχεδιο δειχνω απο που πεταγεται νερο προς τα που. https://www.dropbox.com/s/6jvme01s6725c0x/20171212_221836.jpg?dl=0
papoys1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω αν τρολάρεις (εγγραφή και φωτογραφία) ή μιλάς σοβαρά Αν δεν είσαι υδραυλικός και δεν πιάνουν και τα χέρια σου όπως καταλαβαίνω από το ποστάρισμα κακώς αποφάσισες να αντικαταστήσεις μόνος σου τις βρύσες. Προσωπικά θα σου έλεγα να φωνάξεις ένα υδραυλικό να μην τα κάνεις και χειρότερα. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έπρεπε να ζητήσεις μπαταρίες εφόσον δεν είσαι υδραυλικός και δεν γνωρίζεις, ούτε και η ιδιοκτήτρια θα γνώριζε και σου έφερε οτι να ναι. Φαντάσου εγώ έφερα υδραυλικό για κάτι βρύσες και μου λέει παίζει να μην βρει μπαταρίες επειδή είναι παλιές και μάλλον θα πάμε για αλλαγή βρύσης αν δεν καταφέρει να βρει. ΥΓ: Τελευταία φορά που άλλαξα μπαταρίες στις βρύσες μου πριν χρόνια, έπαιζα fifa στο pc και το έβαλα στο start μέχρι να τελειώσω και να συνεχίσω. Όταν βέβαια άνοιξα την οθόνη είδα BSOD.... 1
webparts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω αν τρολάρεις (εγγραφή και φωτογραφία) ή μιλάς σοβαρά Αν δεν είσαι υδραυλικός και δεν πιάνουν και τα χέρια σου όπως καταλαβαίνω από το ποστάρισμα κακώς αποφάσισες να αντικαταστήσεις μόνος σου τις βρύσες. Προσωπικά θα σου έλεγα να φωνάξεις ένα υδραυλικό να μην τα κάνεις και χειρότερα. Δεν ειμαι υδραυλικος,δεν ειμαι τρολ,πιανουν τα χερια μου και ειπα να δοκιμασω. Η εγγραφη που κολλαει;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 ^Λέει για την εικόνα στο link σου, δείχνει κάτι παιχνίδια για playstation αντί βρύσης.
webparts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Ναι τα πουλαω,που ειναι το προβλημα??Χαχα,την πατησα !! https://www.dropbox.com/s/4mhalsxfq2uqjsb/vrisi.jpg?dl=0 2
papoys1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Βρύση χωρίς έξοδο δε γίνεται. Τηλεφωνάκι αγοράζεις ένα σκέτο και το βιδώνεις.Πολλές μπαταρίες πουλιούνται χωρίς αυτό. Η άλλη κουνιέται γιατί θέλει καλό σφίξιμο από κάτω να είναι σταθερή και δες εκεί που τρέχει μετά μήπως έχει φύγει η φλάντζα. Παιχνίδια ps3 αντί για βρύσες. Τι άλλο θέλεις να σε πω ατζαμή και βρυσοχαλάστρα.
webparts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Βρύση χωρίς έξοδο δε γίνεται. Τηλεφωνάκι αγοράζεις ένα σκέτο και το βιδώνεις.Πολλές μπαταρίες πουλιούνται χωρίς αυτό. Η άλλη κουνιέται γιατί θέλει καλό σφίξιμο από κάτω να είναι σταθερή και δες εκεί που τρέχει μετά μήπως έχει φύγει η φλάντζα. Παιχνίδια ps3 αντί για βρύσες. Τι άλλο θέλεις να σε πω ατζαμή και βρυσοχαλάστρα. Συμβαινουν και στα καλυτερα σπιτια αυτα ! Θες να σου βγαλω φωτο τη μπαταρια που εχει μονο εξοδο για το τηλεφωνακι;;;;; Τη μπαταρια του νιπτηρα τη ζορισα,δεν εμπαινε ακριβως,αλλα υπεθεσα οτι αφου μπηκε δε θα εχει προβλημα. Οι τσιμουχες εχουν μπει εκει που το Υ μπαινει στον καθε ρουμπινε. 1
papoys1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Αυτές αν δεν μπαίνουν ακριβώς δεν τις ζορίζεις.Πρέπει να βρεις ίδια διάσταση.Για αυτό σου τρέχει.Έχει πετσικάρει στο Υ και πετάει νερά όταν ανοίγεις βρύση.Του μπάνιου πάντα έχει ειδικό εξάρτημα για προσαρμογή αν δεν ταιριάζουν οι τρύπες του νερού. Για την άλλη έχω περιέργεια.Πρώτη φορά ακούω βρύση μόνο με έξοδο τηλεφώνου. 1
webparts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Αν "φαω" το Υ παιζει να δουλεψει κανονικα; Ετσι και αλλιως δε βλεπω να τη δεχονται πισω αυτη τη βρυση.. Θα σου ανεβασω φωτο σε λιγο,εκτος και αν ανεβασω φωτο απο κανενα ps3 απο αυτα που πουλαω https://www.dropbox.com/s/hvkqg99ulncy7ug/20171218_172824.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/urg08n65rtq8xby/20171218_172834.jpg?dl=0 1
opera Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Ναι τα πουλαω,που ειναι το προβλημα?? Χαχα,την πατησα !! https://www.dropbox.com/s/4mhalsxfq2uqjsb/vrisi.jpg?dl=0 Μάπα η βρύση,καλύτερα μία με μείκτη. 1
webparts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μαπα ειναι σιγουρα,πρεπει να ειναι οτι πιο φθηνο υπηρχε στο πρακτικερ.
webparts Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αυτές αν δεν μπαίνουν ακριβώς δεν τις ζορίζεις.Πρέπει να βρεις ίδια διάσταση.Για αυτό σου τρέχει.Έχει πετσικάρει στο Υ και πετάει νερά όταν ανοίγεις βρύση.Του μπάνιου πάντα έχει ειδικό εξάρτημα για προσαρμογή αν δεν ταιριάζουν οι τρύπες του νερού. Αν "φαω" το Υ παιζει να δουλεψει κανονικα; 1
papoys1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αν από τη μεριά που μπαίνει το μουφάκι δεν έχει πατούρα για φλάντζα,γιατί από την άλλη υπάρχουν οι βόλτες που βιδώνουν τα μουφάκια ,με τροχό για ανοξείδωτο μπορεί να ταιριάσει. Είπαμε όμως σταθερό βίδωμα από την κάτω μεριά του νεροχύτη και να πιάνουν τα χέρια σου γιατί θέλει ίσο κόψιμο και από τις δύο μεριές να μην κάτσει μετά στραβά. Αν το κόψεις περισσότερο πάπαλα μετά. Edit. Και χωρίς πλάκα σήμερα το πρωί άλλαξα αντίσταση μαζί ανόδιο στον ηλιακό. Και το αστείο.Οι μισές βίδες από την παλιά αντίσταση είχαν σκουριάσει δεν έβγαιναν με τίποτε και τις έκοψα με τροχό. Στέλιο........................ θα σου φάω τη δουλειά. Μάπα η βρύση,καλύτερα μία με μείκτη. Οι πιο πρακτικές αλλά έχουν μόνο ένα ελάτωμα. Στο κουμπί εναλλαγής από το τηλέφωνο στη βρύση έχουν ένα λαστιχάκι το οποίο αν δεν προσέχεις φεύγει από τη θέση του και μετά δεν γυρνάει από τηλέφωνο σε βρύση. Είχα ένα τέτοιο πρόβλημα πήγα σε κατάστημα υδραυλικών για καινούργια αλλά ο καταστηματάρχης λέγοντάς του το πρόβλημα μου έδειξε πως να το φτιάχνω και γλίτωσα έξοδα.Είμαι βέβαια πελάτης και για αυτό πιστεύω με βοήθησε. Μου έχει ξανατύχει άλλες 2 φορές αλλά πλέον δεν κωλώνω.
webparts Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δεν κουνιεται η βρυση απο κατω,τα βιδωματα ειναι γερα. Οπως το φανταζομαι ειναι για 2 εκατοστα πιο μικρο το ανοιγμα των ρουμπινεδων,οποτε εχουν κατσει στραβα και πιεζεται το Υ. Δεν εχω τροχο,εχω πετρα για ακονισμα ( δεν ξερω πως το λενε ) και με αυτο κατεβαζω οτι βιδα χρειαστει για τις επισκευες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα