Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ήθελα να ρωτήσω ξέρει κανείς τί είναι αυτή η κοινωφελής εργασία που έχει βγει τώρα να κάνεις αίτηση, και για εκπαιδευτικούς;

Πού ακριβώς σε παίρνουν; Δεν έχω καταλάβει.

Σε δημόσια σχολεία; Εκεί δεν παίρνουν από το υπουργείο μόνο;

Δημοσ.

Κάνεις αίτηση μέσω του site του ΟΑΕΔ. Στην προκήρυξη, υπάρχει το αρχείο με τους φορείς πρόσληψης.

Ναι, το ξέρω πώς κάνω αίτηση..

Δεν είδα τίποτα στην προκήρυξη.

Λέει γενικά και αόριστα αυτό:

"στοχεύουν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε φορείς του δημόσιου τομέα που έχουν καθημερινή και άμεση σχέση με την εξυπηρέτηση πολιτών, τη συντήρηση και αναβάθμιση κοινωνικών υποδομών, την αναβάθμιση της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών, τη βελτίωση του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και τη στήριξη της τοπικής αγοράς."

Στο παράρτημα με τους φορείς πρόσληψης λέει απλώς τις περιοχές και τις θέσεις.

Εγώ ως μουσικός αναρωτιέμαι:

Θα είναι σε σχολείο; Σε δημοτικό ωδείο; Θα κάνεις τραγούδια σε προνήπια; πρωί; απόγευμα; τί ακριβώς;

Δημοσ.

Αν εννοείς την τελευταία προκήρυξη κοινοφελούς εργασίας, υπάρχει αρχείο με τις ειδικότητες και τους 34 Δήμους που είναι οι φορείς πρόσληψης. Την υπηρεσία του Δήμου που τοποθετείται κάποιος, τη μαθαίνει όταν προσλαμβάνεται.

Δημοσ.

Αν εννοείς την τελευταία προκήρυξη κοινοφελούς εργασίας, υπάρχει αρχείο με τις ειδικότητες και τους 34 Δήμους που είναι οι φορείς πρόσληψης. Την υπηρεσία του Δήμου που τοποθετείται κάποιος, τη μαθαίνει όταν προσλαμβάνεται.

Ναι, καταλαβαίνω.

Απλά έλεγα μήπως κάποιος έχει ξαναδουλέψει σε τέτοιο πρόγραμμα και ήξερε κάτι παραπάνω περίπου.

Θα έπρεπε όμως πιστεύω να έλεγε συγκεκριμένα για την κάθε ειδικότητα πού σε παίρνουν.

Δεν είμαστε όλοι για όλες τις δουλειές!

Δημοσ.

Δεν εχεις αδικο.Αλλα η λογικη αυτων των προγραματων (γενικα μιλαω , οχι για εκπαιδευτικους) ειναι να καλυφθουν θεσεις, οπου υπαρχουν αναγκες .Μπορει μεσα στο οκταμηνο να περασει καποιος απο διαφορα ποστα.Ειναι σιγουρα διαδασκαλια η και γραφειοκρατικη δουλεια ?

Δημοσ.

Δεν εχεις αδικο.Αλλα η λογικη αυτων των προγραματων (γενικα μιλαω , οχι για εκπαιδευτικους) ειναι να καλυφθουν θεσεις, οπου υπαρχουν αναγκες .Μπορει μεσα στο οκταμηνο να περασει καποιος απο διαφορα ποστα.Ειναι σιγουρα διαδασκαλια η και γραφειοκρατικη δουλεια ?

Αν είναι γραφειοκρατική δουλειά δε νομίζω να ζητούσαν συγκεκριμένες ειδικότητες.

Ένας στο facebook πάντως μου είπε ότι παίρνουν σε δημοτικά ωδεία..

Τί να πω. δεν ξέρω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...