Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κάποιος αν υπάρχουν τεχνικοί που επισκευάζουν τυπικά ακουστικά ψείρες;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν κοπηκε πχ το καλωδιο απο το καρφακι, πηγαινε το απλα σε εναν ηλεκτρονικο και θα στο φτιαξει. Τωρα αν εχουν καει ξερω γω και ειναι ακριβα (και φυσικα εντος εγγύησης),  θα προτεινα να επικοινωνησεις κατευθειαν με την εταιρια που τα κατασκευασε.

Δημοσ.

Σε εναν που πηγα εγω μου ειπε οτι δε φτιαχνεται το καλωδιο 

Ε πηγαινε σε αλλον εναν :P Εμενα μου χαλασε το 3,5mm jack και απλα μου το αλλαξε ενας ηλεκτρονικος. Μηπως το προβλημα ηταν αλλου;

Δημοσ.

Με καλαι κολανε αυτά τα καλώδια εύκολα απλά μετά θα είναι με μονωτικη από πάνω αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό και αν σε συμφέρει πάνε σε κάποιον που επισκευάζει κινητα-υπολογιστές κτλ

Κολλάνε και φτιάχνονται για πλάκα έχω φτιάξει άπειρα καλώδια από ακουστικα-μικρόφωνα όχι ψυρες αλλά ίδιο καλώδιο είναι

Δημοσ.

Ε πηγαινε σε αλλον εναν :P Εμενα μου χαλασε το 3,5mm jack και απλα μου το αλλαξε ενας ηλεκτρονικος. Μηπως το προβλημα ηταν αλλου;

Στο βύσμα είχε χαλάσει. Μου είπε και το είδα κι εγώ ότι τα καλώδια αυτά μέσα είναι σαν τρίχα λεπτά και είναι δύσκολο να κολληθεί και ίσως φαίνεται και χάλια μετά

Δημοσ.

κολλιέται αλλά θα ξαναχαλάσει αφού χάλασε και σε πρώτη φάση - πρέπει να μπει και άλλο βύσμα και θα είναι πιο άχαρο από αυτό που είχε

προτείνω να πάρεις καινούρια με υφασμάτινο καλώδιο, έχω ένα σετ κάμποσα χρόνια από dealextrem και να και περνάει κακουχίες το καλώδιο ποτέ δεν έβγαλε πρόβλημα [αναρωτιέμαι αν θα ξαναβρώ το εξίσου καλο και φθηνό]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...