nikos9595 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια Τι διαφορα εχουν οι καρεκλες gaming με τις καρεκλες διευθυντων; σκευτομαι να αγορασω μια αλλα δεν ξερω ποια θα με βοηθησει παραπανω ?δεν θελω να εχω θεματα με την μεση μου και να με και ωρες στο pc ! (gaming etc ) ποια ειναι η γνωμη σας..θα με βοηθαγατε πολυ
vspyr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δεν γνωριζω αλλα προτεινω να απευθυνθεις σε μεγαλες βιοτεχνιες που παραγουν και τις 2, για πιο εγκυρη απαντηση. Να μαθουμε και εμεις τι ισχυει τελικα 1
bluesattack Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Η λογικη λεει οτι οι gaming δινουν ακομη μεγαλυτερη βαρυτητα στην εργονομια , με διαφορα αποσπωμενα και ρυθμιζομενα κολπα που λαμβανουν υποψη τις στασεις του σωματος. Ενω η διευθυντικη πρεπει να προσδιδει και κυρος , να μοιαζει και λιγο σαν επιβλητικος θρονος 3
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ενω η διευθυντικη πρεπει να προσδιδει και κυρος , να μοιαζει και λιγο σαν επιβλητικος θρονος την λιγουρευεσαι, admit it
bluesattack Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αν δοκιμασεις ο ιδιος...μην ακους τιποτα.Αν δεν δοκιμασεις ..τζογαρεις.Ειναι σαν το στρωμα του κρεβατιου, αλλοι το θελουν σκληρο, αλλοι μαλακο, αλλοι ανατομικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αν δοκιμασεις ο ιδιος...μην ακους τιποτα.Αν δεν δοκιμασεις ..τζογαρεις.Ειναι σαν το στρωμα του κρεβατιου, αλλοι το θελουν σκληρο, αλλοι μαλακο, αλλοι ανατομικο. Δοκιμασα και μου αρεσε. Ειναι ωραιος ο καπιταλισμος
bluesattack Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δοκιμασα και μου αρεσε. Ειναι ωραιος ο καπιταλισμος Αισθανθηκες διευθυντης ε ? .Και οταν πηγαινεις στην εφορια ετσι αισθανεσαι ?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αισθανθηκες διευθυντης ε ? .Και οταν πηγαινεις στην εφορια ετσι αισθανεσαι ? Εχω στο γραφειο, σιγα τα αυγα. Στην εφορια αισθανομαι σαν κοροιδο (αυτο ειμαι)
bluesattack Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εγω δεν μπορω στην διευθυντικη, ειμαι ανησυχος,θελω να βαζω ακουστικα, να βγαζω στικακια.Την βγαζω με καρεκλα επισκεπτη.Χωρις μπρατσα 2
mary Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Προορίζονται για CEOs μόνο και η διαφορά είναι στην τιμή. 2
txcellas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλύτερες δεν είναι οι υφασμάτινες από τις δερμάτινες; Αυτό λόγο ιδρώτα το λέω. Πάντα στην δικιά μου βάζω ένα σεντόνι πριν ξεκινήσω μαραθώνιο gaming! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Προορίζονται για CEOs μόνο και η διαφορά είναι στην τιμή. http://www.sato.gr/el/products/contessa/154/ 1800 euro νομίζω? 1
defacer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Προορίζονται για CEOs μόνο και η διαφορά είναι στην τιμή. Προορίζονται μάλλον για εκεί που υπάρχουν λεφτά για ξόδεμα. Έχω περάσει από δύο εργοδότες εδώ, και οι δύο πολυεθνικές, οι θέσεις εργασίας (γραφείο/καρέκλα) για όλο το προσωπικό με ελάχιστες εξαιρέσεις (π.χ. στη ρεσεψιόν) έβγαιναν πιο κοντά στα δύο χιλιάρικα έκαστος παρά στο ένα. Η Aeron πάντως δεν είναι "διευθυντική", τουλάχιστον στο μυαλό μου, αλλά καρέκλα εργασίας. 1
nick_gr2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλύτερες δεν είναι οι υφασμάτινες από τις δερμάτινες; Αυτό λόγο ιδρώτα το λέω. Πάντα στην δικιά μου βάζω ένα σεντόνι πριν ξεκινήσω μαραθώνιο gaming! "gaming" 1
Ntinaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Θα σου πω τι εχω παρατηρησει εγω. Οι gaming ειναι για να καθεσαι με τις ωρες, σε σωστη σταση για να μη σε ποναει η πλατη, η μεση και ο αυχενας οι διευθυντικες ειναι πολυ ανετες με αφρατο μαξιλαρακι για το κωλαρακι σου, αλλα δεν ειναι για πολλες ωρες, μιας και λογω ανεσης χανουν την στηρηξη στην σπονδυλικη στηλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα