Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια Τι διαφορα εχουν οι καρεκλες gaming με τις καρεκλες διευθυντων; 

σκευτομαι να αγορασω μια αλλα δεν ξερω ποια θα με βοηθησει παραπανω ?

δεν θελω να εχω θεματα με την μεση μου και να με και ωρες στο pc ! (gaming etc ) 

ποια ειναι η γνωμη σας..θα με βοηθαγατε πολυ

Δημοσ.

Δεν γνωριζω αλλα προτεινω να απευθυνθεις σε μεγαλες βιοτεχνιες που παραγουν και τις 2, για πιο εγκυρη απαντηση.

Να μαθουμε και εμεις τι ισχυει τελικα

• Like 1
Δημοσ.

Η λογικη  λεει οτι οι gaming δινουν ακομη μεγαλυτερη βαρυτητα στην εργονομια , με διαφορα αποσπωμενα και ρυθμιζομενα κολπα που λαμβανουν υποψη τις στασεις του σωματος.

Ενω η διευθυντικη πρεπει να προσδιδει και κυρος , να μοιαζει και λιγο  σαν επιβλητικος θρονος  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Ενω η διευθυντικη πρεπει να προσδιδει και κυρος , να μοιαζει και λιγο  σαν επιβλητικος θρονος  :-D

την λιγουρευεσαι, admit it

Δημοσ.

Αν δοκιμασεις ο ιδιος...μην ακους τιποτα.Αν δεν δοκιμασεις ..τζογαρεις.Ειναι σαν το στρωμα του κρεβατιου, αλλοι το θελουν σκληρο, αλλοι μαλακο, αλλοι ανατομικο. :-D

Δημοσ.

Αν δοκιμασεις ο ιδιος...μην ακους τιποτα.Αν δεν δοκιμασεις ..τζογαρεις.Ειναι σαν το στρωμα του κρεβατιου, αλλοι το θελουν σκληρο, αλλοι μαλακο, αλλοι ανατομικο. :-D

Δοκιμασα και μου αρεσε. Ειναι ωραιος ο καπιταλισμος :)

Δημοσ.

Δοκιμασα και μου αρεσε. Ειναι ωραιος ο καπιταλισμος :)

Αισθανθηκες διευθυντης ε ?  :-D .Και οταν πηγαινεις στην εφορια ετσι αισθανεσαι ?  :lol:

Δημοσ.

Αισθανθηκες διευθυντης ε ?  :-D .Και οταν πηγαινεις στην εφορια ετσι αισθανεσαι ?  :lol:

Εχω στο γραφειο, σιγα τα αυγα. Στην εφορια αισθανομαι σαν κοροιδο (αυτο ειμαι)

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω στην διευθυντικη, ειμαι ανησυχος,θελω να βαζω ακουστικα, να βγαζω στικακια.Την βγαζω με καρεκλα επισκεπτη.Χωρις μπρατσα   :-D

• Like 2
Δημοσ.

Καλύτερες δεν είναι οι υφασμάτινες από τις δερμάτινες; Αυτό λόγο ιδρώτα το λέω. Πάντα στην δικιά μου βάζω ένα σεντόνι πριν ξεκινήσω μαραθώνιο gaming!

• Like 1
Δημοσ.

Προορίζονται για CEOs μόνο και η διαφορά είναι στην τιμή.

Προορίζονται μάλλον για εκεί που υπάρχουν λεφτά για ξόδεμα. Έχω περάσει από δύο εργοδότες εδώ, και οι δύο πολυεθνικές, οι θέσεις εργασίας (γραφείο/καρέκλα) για όλο το προσωπικό με ελάχιστες εξαιρέσεις (π.χ. στη ρεσεψιόν) έβγαιναν πιο κοντά στα δύο χιλιάρικα έκαστος παρά στο ένα.

Η Aeron πάντως δεν είναι "διευθυντική", τουλάχιστον στο μυαλό μου, αλλά καρέκλα εργασίας.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερες δεν είναι οι υφασμάτινες από τις δερμάτινες; Αυτό λόγο ιδρώτα το λέω. Πάντα στην δικιά μου βάζω ένα σεντόνι πριν ξεκινήσω μαραθώνιο gaming!

"gaming"

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου πω τι εχω παρατηρησει εγω.

Οι gaming ειναι για να καθεσαι με τις ωρες, σε σωστη σταση για να μη σε ποναει η πλατη, η μεση και ο αυχενας

οι διευθυντικες ειναι πολυ ανετες με αφρατο μαξιλαρακι για το κωλαρακι σου, αλλα δεν ειναι για πολλες ωρες, μιας και λογω ανεσης χανουν την στηρηξη στην σπονδυλικη στηλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...