Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,κοντα 1 χρονο τωρα πιανω μια χαρα τα καναλια της digea,

χθες ξαφνικα το μεσημερι δεν επιανα τιποτα εκτος απο ert hd ert2 ert 3,το αφησα ετσι λεω μηπως

φτιαξει,σημερα εκανα αυτ συντονισμο και πιανω ολα τα καναλια σε sd μονο και τα κρατικα οχι.

Εχω κανει αυτ. συντονισμο πανω απο 10 φορες,εχω συνδεσει το καλωδιο κεραιας με και χωρις ενισχυτη

αλλα τιποτα,πιανει μονο 8 καναλια σε sd.

Εριξα μια ματια πανω στη ταρατσα αλλα ολα ειναι στη θεση τους και η κεραια εκει που εβλεπε τοσο καιρο.

Τι μπορει να φταιει?

Στην αυτοδιαγνωση σηματος ειχα αυτα τα αποτελεσματα

unnamed_6.jpgunnamed_6.jpg

Δημοσ.

Δεν ειμαι και κενενας expert αλλα βλεπω ισχυς σηματος 26 νομιζω οτι ειναι πολυ χαμηλο, αν βλεπεις απο την μερια σου και η καλωδιωση και η κεραια ειναι ok ρωτα κανενα γειτονα μηπως εχει το ιδιο προβλημα, μπορει να φταιει ο αναμεταδοτης της περιοχης σου.

Δημοσ.

Ρώτα γείτονα σου αν εχει ίδιο προβλημα (χαμένα καναλια). Αν εχετε κοινη κεραία, ρωτα και δευτερο γειτονα που εχει διαφορετικη κεραία. Απο εκει θα καταλαβεις τι παιζει.

Δημοσ.

Κεραία νέα ψηφιακή

Καλώδιο απο την αρχή

Αν έχεις και άλλες τηλεοράσεις βαλε ενισχυτή.Η νέα τεχνολογία δεν συγχωρεί

Τσαπατσουλιες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα αυτο εδω το μαραφετι και τα επιασα ολα καμπανα,και δεν τις ειχα σε εκτιμηση της εσωτερικες κεραιες.

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/keraies/139440-one%20for%20all-sv9422

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.

Αρα είναι θέμα καλωδίωσης-κεραίας-πρίζας

Το αν θα κάνεις δουλεια με εσωτερική πάλι μονο με δοκιμή μπορεις να ξέρεις γιατί κάθε περιπτωση ειναι μοναδική. Π.χ. στο δικό μου σπιτι, απο μπροστά παιζει μια χαρα με εσωτερική, στο πισω δωμάτιο δεν πιάνει τιποτα. Εχει να κανει με θέση πομπου, ανακλάσεις, εμποδια, κλπ

Δυστυχως αν δεν σπάσεις αβγα, ομελέτα δεν κάνεις. Το αν την ομελέτα θα την φτιαξεις εσυ ή καποιος άλλος (τεχνικος) εξαρτάται απο τις γνώσεις σου και την τσεπη σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...