Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα redmi note 3 xiaomi και όταν πάω να φορτίσω το κινητό είναι σαν να μην το έχω στην μπρίζα. Το κινητό είναι μέσα στη εγγύηση και το έχω πάρει από το you. Ξέρει κανεις μιλάω με you και το στέλνω για service η μονο με infoquest και το στέλνω απευθείας σε αυτούς? Έχει στείλει κανεις να μου πει τι διαδικασία υπάρχει??

Δημοσ.

Παρε ενα τηλεφωνο την infoquest, θα σου πουν οτι χρειαζονται (αποδειξη δηλαδη, φορτιστη και κινητο λογικα). Θα εχεις πιο αμεση απόκριση απο το να πας you. 

Αλλους φορτιστες δοκιμασες να φανταστω, ετσι;

Δημοσ.

Ναι έχω δοκιμάσει τα πάντα απλά το παράξενο είναι ότι το κινητό συνδέεται στο pc κανονικά απλά δεν φορτίζει το ίδιο και στο ρεύμα. ακόμα όταν είναι κλειδωμένο και έχω αναμμένη την οθόνη ανάβει ένα led φωτάκι μέσα στο ακουστικό. απλά δεν ξέρω διαβάζω άσχημες κριτικές για service infoquest και φοβάμαι μην μου το γυρίσουν με αλλα 10 προβλήματα 

Δημοσ.

Να υποθεσω οτι εισαι Stock ετσι; Περιεργο που δεν φορτιζει ενω το βλεπει ο υπολογιστης. Μηπως στραβωσε κανενα pinακι μεσα στην micro usb θυρα; Βεβαια δεν ξερω αν υπαρχει συγκεκριμενο pin Που "ελεγχει" αποκλειστικα την φορτιση. Αρχεια μπορεις να μεταφερεις στο κινητο; (Ενα αλλο πιο πιθανο σεναριο ειναι απλα να τα επαιξε η μπαταρια και να θες αλλαγη)

Δημοσ.

Αρχεία ναι μπορώ να μεταφέρω κανονικά. Όταν το συνδέω επιλέγω φόρτιση ξεκινάει για 1 δευτερόλεπτο αλλα μετά τίποτα. Στην επιλογή μεταφοράς αρχείων μπορώ κανονικά να μεταφέρω αρχεία.

Δημοσ.

Σε κινητό Samsung είχα το ίδιο πρόβλημα σε μένα είχε χαλάσει το καλώδιο πήρα ένα καινούργιο και λύθηκε το πρόβλημα.

Δημοσ.

Σε κινητό Samsung είχα το ίδιο πρόβλημα σε μένα είχε χαλάσει το καλώδιο πήρα ένα καινούργιο και λύθηκε το πρόβλημα.

Εχω αλλάξει 2 . Γενικά συνδεσή έχει το κινητό γιατι με το pc μπορώ να κάνω μεταφορά αρχείων αλλα να φορτήσει το κινητό με τίποτα

Δημοσ.

Εχω αλλάξει 2 . Γενικά συνδεσή έχει το κινητό γιατι με το pc μπορώ να κάνω μεταφορά αρχείων αλλα να φορτήσει το κινητό με τίποτα

Τότε μάλλον πρόβλημα μπαταρίας είναι δοκίμασε στο σέρβις αν έχεις εγγύηση.

Δημοσ.

Πρόσφατα χρειάστηκε να στείλω ενα tablet(καλωδιοταινία αλλαγή) σε infoquest,άψογη μπορώ να πω..το όλο θέμα στείλε-παραλαβή ήταν 7 ημέρες.

μίλησε με You(μπορεί να είναι εισαγωγή You)και να μην το καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία.

το πριζάκι φόρτισης είναι οκ;;?μην έχει σπάσει/έχει βρωμιές κλπ.

Δημοσ.

Πρόσφατα χρειάστηκε να στείλω ενα tablet(καλωδιοταινία αλλαγή) σε infoquest,άψογη μπορώ να πω..το όλο θέμα στείλε-παραλαβή ήταν 7 ημέρες.

μίλησε με You(μπορεί να είναι εισαγωγή You)και να μην το καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία.

το πριζάκι φόρτισης είναι οκ;;?μην έχει σπάσει/έχει βρωμιές κλπ.

Ναι είναι μια χαρά το πριζάκι και η φάση είναι ότι τώρα που έπεσε η μπαταρία κάτω από 30% έχει ξεκινήσει και φορτίζει κανονικά το κινητό. δεν ξέρω τα έχω δει όλα με αυτό το κινητό. Γενικά πας σε ένα courier και το στέλνεις infoquest πως γίνετε το όλο πράγμα? Γιατί από ότι βλέπω το you είναι web τις infoquest

Δημοσ.

Ναι είναι μια χαρά το πριζάκι και η φάση είναι ότι τώρα που έπεσε η μπαταρία κάτω από 30% έχει ξεκινήσει και φορτίζει κανονικά το κινητό. δεν ξέρω τα έχω δει όλα με αυτό το κινητό. Γενικά πας σε ένα courier και το στέλνεις infoquest πως γίνετε το όλο πράγμα? Γιατί από ότι βλέπω το you είναι web τις infoquest

Mίλησε μαζί τους(infoquest) θα  σου απαντήσουν για το τι πρέπει να κάνεις.ΑΝ δεν είσαι απο αθήνα,το στέλνεις με courier(εγω πλήρωσα αλλά ήμουν εκτός εγγύησης)δεν γνωρίζω τι "ισχύει" σε εντός εγγύησης συσκευες για έξοδα αποστολής/αν τα καλύπτει & αυτοί μετά στο στέλνουν με Acs

Δημοσ.

Mίλησε μαζί τους(infoquest) θα  σου απαντήσουν για το τι πρέπει να κάνεις.ΑΝ δεν είσαι απο αθήνα,το στέλνεις με courier(εγω πλήρωσα αλλά ήμουν εκτός εγγύησης)δεν γνωρίζω τι "ισχύει" σε εντός εγγύησης συσκευες για έξοδα αποστολής/αν τα καλύπτει & αυτοί μετά στο στέλνουν με Acs

Εντός είμαι γιατί δεν το έχω ούτε 10 μήνες το κινητό και είμαι και από αθηνα. Θα τους καλέσω και βλέπουμε. Σε ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Εντός είμαι γιατί δεν το έχω ούτε 10 μήνες το κινητό και είμαι και από αθηνα. Θα τους καλέσω και βλέπουμε. Σε ευχαριστώ!!!

ενημέρωσε και για το τι έγινε τελικά,έτσι για την "ιστορία".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...