Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα κινητο Cubot το οποίο έβγαλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!! μετέφερα κανονικα αρχεια στο pc αλλά δεν φόρτιζε ούτε με το δικό του φορτιστή ούτε με άλλους ~20 που χρησιμοποίησα ΠΛΗΝ ενος κατεστραμενου φορτιστη samsung που ειχαν "φαγωθει' και τα καλωδια και ενος κινεζικου!!! αλλα και παλι ενω φόρτιζε εκανε για πληρη φορτιση 10 ωρες!!

Το έστειλα infoquest με δικά μου έξοδα από τις 14/12. Η εγγηση μου λήγει 27/12!!! Τους τηλεφωνησα να δω τι γινεται γιατι μου ειχαν πει πρώτο τηλεφώνημα πριν το στείλω ότι χρειάζεται 4 μέρες έλεγχος!! Το κινητό έχει φτάσει σε αυτούς από 15/12 στις 8 το ΠΡΩΙ και αυτοί επιμένουν ότι έφτασε στις 16/12....Είμαστε λοιπόν με τα λεγόμενα τους στις 5 μέρες σερβις και την Παρασκευή (χτες) η κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπε οτι δεν έχει ενημέρωση ακόμα.. Μας δουλεύουν;;
Είμαι δηλαδή ήδη 10 μέρες χωρίς κινητό και μεσολαβεί και η αργία θα φτάσουμε τις 15 (μισο μήνα) και έεεχουμε ακόμα...

ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ.....μακάρι να το είχα κρατήσει και ας φόρτιζε με το πάσο του...γιατί γενικά δεν είχε κάνενα άλλο πρόβλημα...

Διαβάζω στο ιντερνετ οτι οι περισσότερες συσκευές που πάνε εκεί επιστρέφουν χτυπημένες....και η δική μου ήταν αγρατζούνιστη.......

Επειδή όπως έγραψα και παραπάνω η εγγύηση μου ενός χρόνου λήγει την ερχόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ με δευτερά και τρίτη αργία...πείτε μου ότι δεν θα μου ζητάνε μετά λεφτά για το όποιο σέρβις ή για τον όποιο έλεγχο επειδή έληξε η εγγύηση.........
Πείτε μου ότι μετράει το ότι το έστειλα πριν από την ληξη της εγγύηση και δεν έχει σημασία αν από την τετάρτη και μετά θα είναι εκτός εγγυήσεως....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/20/2017 στις 3:38 ΜΜ, coolerman είπε

ενημέρωσε και για το τι έγινε τελικά,έτσι για την "ιστορία".

Τελικά δεν ξέρω τι φάση απλά χάλασαν 3 φορτιστές την ίδια στιγμή το κινητό είναι κανονικά λειτουργικό. Δεν ξέρω τι να πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...