alex09 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα στην ομαδα , εχω ενα θεματακι με τις θερμοκρασιες του λαπτο ειναι 10 ετιας περιπου το μοντελο .. Το θεμα ειναι οτι ανεβαζει θερμοκρασιες , βασικα η μητρικη και ο επεξεργαστης εχει σταθερα 80 βαθμους με αποτελεσμα μετα απο 20 λεπτα χρησης να σβηνει , λογικο ! Το ανοιξα το καθαρισα αλλαξα παστα αλλα εξακολουθει να εχει το ιδιο θεμα με τις θερμοκρασιες . Αυτο που προσεξα ειναι οτι το ανεμηστηρακι της ψυχτρας λειτουργει πολυ χαμηλα η λογικα καθολου μιας και ο αερας που βγαινει απο πισω τον αισθανεσαι αμυδρα.Ειχα εγκατασηση το hwmonitor αλλα δεν δειχνει στροφες λογω του να μην εχει αισθητηρες η μητρικη για αυτες τις επιλογες . Ωστοσο λεω να παρω καινουργιο φαν για να αντικαταστησω το παλιο και εχω τα εξης ερωτηματα : 1) Αφου ανοιξω το λαπτοπ και εχω την μητρικη στα χερια πως γινεται να δωσω ρευμα για να σιγουρευτω οτι το φανακι γυρναει και να ξανακλεισω το λαπτοπ 2) Αν δεν δουλευει το φανακι μπορει να ειναι θεμα μητρικης ? και αν ναι πως μπορω να το καταλαβω Ευχαριστω σε οποιον ενδιαφερθει να βοηθησει
lc4duke Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αν δεν δουλευει σωστα το φανακι λογικο να εχεις τετοιες θερμοκρασιες. Ισως ομως να μην παιρνει εντολη να ανεβασει στροφες απο μητρικη/bios? Τσεκαρε κ την ψυκτρα σου αν παταει καλα.
alex09 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Η ψυκτρα πατούσε Καλά . Όσο για το bios δεν το κοίταξα , το λάπτοπ είναι Samsung np r 530 αν μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορωρ να το ελέγξω και αυτό . Πιθανόν είναι το φανάκι αλλα δεν ξέρω τον τρόπο πριν το κλείσω να δώσω ρεύμα στην μητρική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα