Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά η ερώτηση μου είναι η εξής έχω ένα καρτο πρόγραμμα στο όνομα μου από 8 Αυγούστου και πληρώνω κάθε μήνα 15€ από 35 μετά από μεγάλη πίεση όπου τους έκανα και τέλος πάντων τώρα σκέφτομαι ότι είναι ακριβά και ότι η καρτοκινητή με συμφέρει θέλω να ξέρω εάν θέλω να γυρίσω πίσω υπάρχει ποινή Ρήτρας??

Δημοσ.

Φυσικα και υπαρχει. Ολο το ποσο της επιδοτησης που χρησιμοποιησες μεχρι στιγμης και + 15€ τελη διακοπης + τρεχον παγιο... οποτε μαλλον δεν σε συμφερει οσο νομιζες. :P

Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτο που λες..

Δν ειναι fix τιμη αυτο..

Καπου πρεπει να λεει ποσο θα πληρωσεις..

Εμενα πχ ειναι η εκπτωση του παγιου,επι τους μηνες που το εχω + τη διακοπη..

Δημοσ.

Απ ότι θυμάμαι απ το δικό μου καρτοκινητό, πριν αρκετά χρόνια όμως, το συμβόλαιο που υπογράφεις σε δεσμεύει υποχρεωτικά για 2 χρόνια(νομίζω, ίσως είναι και 1). 

Τεσπά, η ουσία είναι πως όσο πιο κοντά στη ληξη του κανεις τη διακοπή, τόσο πιο μικρή είναι και η ρήτρα που θα πληρώσεις. Αλλιώς είναι π.χ να το κόψεις 2-3 μήνες μετά την υπογραφή, αλλιώς 1 χρόνο μετά. Αν πάλι έχει περάσει η περίοδος που γράφω πιο πάνω, το κόβεις όποτε θες χωρίς αποζημίωση..

Δημοσ.

Ή μπορεις να περιμενεις την επομενη αυξηση στις τιμες για να το κοψεις χωρις να δωσεις καποια αποζημιωση. ;)

*Λογικα δεν θα αργησουν, καθε 3-4 μηνες τα αλλαζουν

Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτο που λες..

Δν ειναι fix τιμη αυτο..

Καπου πρεπει να λεει ποσο θα πληρωσεις..

Εμενα πχ ειναι η εκπτωση του παγιου,επι τους μηνες που το εχω + τη διακοπη..

Από εμπειρία ως πρώην πωλητής σε αντίστοιχο κατάστημα το λέω... τώρα αν είστε σίγουροι ότι ξέρετε κάτι παραπάνω καλώς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...