Mikelpcpro_GR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας παιδιά η ερώτηση μου είναι η εξής έχω ένα καρτο πρόγραμμα στο όνομα μου από 8 Αυγούστου και πληρώνω κάθε μήνα 15€ από 35 μετά από μεγάλη πίεση όπου τους έκανα και τέλος πάντων τώρα σκέφτομαι ότι είναι ακριβά και ότι η καρτοκινητή με συμφέρει θέλω να ξέρω εάν θέλω να γυρίσω πίσω υπάρχει ποινή Ρήτρας??
rafinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Φυσικα και υπαρχει. Ολο το ποσο της επιδοτησης που χρησιμοποιησες μεχρι στιγμης και + 15€ τελη διακοπης + τρεχον παγιο... οποτε μαλλον δεν σε συμφερει οσο νομιζες.
Πανος999 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ισχυει αυτο που λες.. Δν ειναι fix τιμη αυτο.. Καπου πρεπει να λεει ποσο θα πληρωσεις.. Εμενα πχ ειναι η εκπτωση του παγιου,επι τους μηνες που το εχω + τη διακοπη..
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σήμερα θα πάω να πληρώσω των λογαριασμό παιδιά λέτε να ρωτήσω? Η θα μου πουν ψέματα?
Kostasspil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Απ ότι θυμάμαι απ το δικό μου καρτοκινητό, πριν αρκετά χρόνια όμως, το συμβόλαιο που υπογράφεις σε δεσμεύει υποχρεωτικά για 2 χρόνια(νομίζω, ίσως είναι και 1). Τεσπά, η ουσία είναι πως όσο πιο κοντά στη ληξη του κανεις τη διακοπή, τόσο πιο μικρή είναι και η ρήτρα που θα πληρώσεις. Αλλιώς είναι π.χ να το κόψεις 2-3 μήνες μετά την υπογραφή, αλλιώς 1 χρόνο μετά. Αν πάλι έχει περάσει η περίοδος που γράφω πιο πάνω, το κόβεις όποτε θες χωρίς αποζημίωση..
overpower Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ή μπορεις να περιμενεις την επομενη αυξηση στις τιμες για να το κοψεις χωρις να δωσεις καποια αποζημιωση. *Λογικα δεν θα αργησουν, καθε 3-4 μηνες τα αλλαζουν
rafinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ισχυει αυτο που λες.. Δν ειναι fix τιμη αυτο.. Καπου πρεπει να λεει ποσο θα πληρωσεις.. Εμενα πχ ειναι η εκπτωση του παγιου,επι τους μηνες που το εχω + τη διακοπη.. Από εμπειρία ως πρώην πωλητής σε αντίστοιχο κατάστημα το λέω... τώρα αν είστε σίγουροι ότι ξέρετε κάτι παραπάνω καλώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα